МНОГУ СУМ СРЕЌНА ЗА КИКО!!! ХАХА МИСЛЕВ НИКОГАШ НЕМА ДА ГО ДОЖИВЕАМ ОВОЈ МОМЕНТ..ИАКО ДЕНЕС УБАВО ИСПЕА ЗНАЕВ ДЕКА КЕ ИСПАДНЕ КОГА ЌЕ ОТПЕЕ УБАВО ЗАТОА ШТО ПРЕМНОГУ СЕ ИЗВЛЕКУВАШЕ КОГА ПЕЕШЕ КАТАСТРОФА.. Е ОВАА СРЕДА КЕ БИДЕ ЈАКО НА еден на еден
Ме интересира баш сега како ќе оди интервјуто со Кико и што ќе кажат идолите за него Мада после лекцијата од страна на Калиопи и Игор , мислам дека ќе си молчат овојпат.. Туфф штета
Одјавната шпица ми е дефинитвно нај јак момент...Уште да допишат под името на Хеди...Нек пукну душмани. . А ова со Кико, време му беше за домче. Туку јас почнувам да менувам мислење за Виктор...i start to like him..A LOT.. .
Сфатете ме како сакате, отепајте ме ама мене лиглето мало ми стана мн симпатично во последно некако ко да се потприбра малку, а и во пеењето колку-толку се подобри...не сакав да испадни сакав да си одат Дејан или Билјана. Требаше Билјана да го напушти шоуто А видовте дека Мики и Иван плачеа кога кажаа дека Кико си оди дома ? Душички
Мене ми е малку жал за Кико Не го обожавав и мене ме нервираше на почеток, ама на последните 2-3 гали веќе не ми беше антипатичен како порано, некако за нијанса стануваше подобар.. Мислам дека Билјана беше најслаба вечерва.
Јас мислев Дејан ќе го седнат на столчето. Мајку му кој го гласа толку? Па нема попалени тинејџерки по него, не е нешто популарен