Поминаа Виктор и Иван сега може да не гледаме понатаму Виктор не ми се допадна скроз го изимитира JT само што тој знае да игра а овој не,и се разочарав кога видов хармоника во неговиот бенд значи кај што има хармоника има турбо-фолк Песната што ја пееше Христијан ја обожавам ама тој некако повеќе како да се грижеше сите да ја видеме тетоважата него ли да ја испее добро песната Еххххххх за Иван немам зборови одличен
Кристијан немаше воздух, му паѓаше гласот цело време, горе-долу. Требало малку да ги научат како се пее и од каде доаѓа гласот, како да немаат воздух и премногу се вкочанети, како со сила да ги ставиле таму. А Иван добар беше, само фала Богу му кажа Калиопи за шминката.
Јез да е убав Иван не викам не, ама како пее тоа е нешто... Многу чист глас има, точно се испеа... Гласајте за Иван и ќе ве частам лижавче! Шала де, само многу го нашминкале, тоа не ме бендиса. И брадичето му го нема. Виктор ми беше ок, иако мислам дека баш и не му лежеше песнава. А кај Христијан ме нервираше англискиот акцент, т.е. ме нервираше тоа што го немаше. Многу чудно пееше, како на македонски пишуван текстот да го учел.
А они немаат глас да кажат? Не ми се верува дека му рекле тебе ќе те облечеме како Џастин, така ќе играш, ќе му ги имитираш движењата и пеењето
Искрено да ви кажам сите ми се свидеа до сега, овие 3ца. Настапите убаво изведени, сигурни во себе горе-долу, за прв настап сите 3ца беа добри, ама некако Кристијан ме изненади вечерва, стајлинг +100 и моментот кога и пееше на типката во жолто беше ептен фраерски. Имам чувство не знам зошто дека кога Виктор пее (немој некоја негова обожавалтека да се налутила) чисто мое мислење, дека го емитира Адријан Гаџа во играњето на него ме потсети вечерва. Инаку добро дете си е се гледа Иван супер настап исто, моќна песна само тоа краватата не му требала
^ Рејнбоу при цела мака со школово, ме изнасмеа. Кога ќе го загледам ист е! Инаку овој Денис ептен ме нервира, пее добро, ама ептен се прчи. Теретана, па теретана. Спојлер У теретана м*да не расте.
иван го обожавам, срценце, гласот му е преубав..само претерано го нашминкале, али нема веза..не е крив он за тоа..
Игор имаше право Прилеп се гордее со Христијан.... А овај Денис Мурат многу ме нервира со тоа теретаната. И Иван не ми се допадна тоа што беше многу нашминкан, многу е убав без тоа...
Супер си, супер си... сите се супер. Жирито освен супер си, друго не знае да искоментира. Па на бугарскиот идол како беа остри во критиките, најмалите детали ги забележуваа и коментираа, овие нашиве како на сила зборовите од уста да им ги вадат, не знаат што да кажат. Очекував да бидат поконструктивни во критиките, барем од Тони!
Сите досега беа прекрасни, Македонија има талентиран народ Дечково Дејан има прекрасни очи, и така го викаме по дома "типот со очите"
AAA го испуштив Виктор не го гледав бомбонче е а и гласчето не му е за џиткање... А Христијан ме изненади со изведбата преубаво звучеше... А да и мене овој Денис ми стана мн антипатичен со ова се надул како .... а убаво пее...А дај некој нека ме потсети како се вика песната што ја пееше тој ?
Иван секоја чест , феноменален глас! Сега за сега, од сите беше најдобар хуху незнам како се вика овој моментално со пее, али се погрижил малку за сценската изведба.
Иако фаворит ми е Христијан јас ке гласам за Дејан. Затоа што Христијан има многу фанови, има голема самодоверба и многу е веројатно дека ќе продолжи. Дејан прв пат го гледам и има преубав глас, но му фали самодоверба, а не вреди заради неа да не влезе. Некако ми делува природно и ненаметливо.