хаха јас и другарка ми бевме позади вас. На вас бар ви личи такви работи да праите ама нас со 23 години и не баш хаха бруки
Ај да прашам.... Ги гледав патетиките на Официјалната страница на Кико и некои од децата спомнаа дека на Виктор некогаш му била дадена втора шанса. Се пригубуваат нешто или... сум пропуштила јас?
^Па нели на маливе концерти Виктор не влезе во тој првиот него кога враќаа двајца т.е тројца вратија: Билјана, Виктор и Нико.
хаха коментариве кај Христијан на профил се како да умрел, ко да го жалат секогаш ќе бидеш во нашите срце хаххахаха .... Воопшто не ми се свиѓа кико али мислам дека Дејан требаше пред него да испадне...... ај уште една неделаи вајда веќе нема да напнуват со статусите на фејзбук
Женски, може линк? Изглда само јас сум толку ретардирана и не можам да ја најдам официјалната срана на Кико? И, од прилика кога ќе се знае што ќе биде темама за следната гала вечер?
И јас ги читам сега коментарите на неговиот профил. Бруки невидени. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 60&sk=wall
КИКО не требаше да излезиш ти затоа што си преубав пред се имаш добар глас и знаеш да направиш пркрасна атмосфера..Многу луѓе ти љубоморат,ама ако тоа е затоа што ТИ ВРЕДИШ .. затоа што ТИЕ САКААТ ДА БИДАТ КАКО ТЕБЕ НО НЕМОЖАТ .. Без тебе идолот веќе нема смисла.. Иако излезе ТИ СИ НАШИОТ ИДОЛ! ТЕ САКАМЕ KИКО НАЈМНОГУ .. твоите обожаватели ♥ ♥ ♥ Излезе од Идол, но не и од нашите срца ... ♥ ♥ хахахаха коментаров од профилот на хихо...лелелее се изнасмеав..ХАХАХАХА
Вратете го Христијан Тодороски Официјален.... Знаеме дека е наместено не е фер.. Најдобарр е ♥ ВРАТЕТО ГО НАЗАТ! Рипнала некое одделение оваа Ама ова,врвот. кико ама зошто тии ?? аман сега нема да има тој шо че го прај идоло интересен убаФ нема да имаа нема !! :'( инаЧе цела македонија тесака најдобар беше ти ...и ти не заслужи да излезиш от идоло не заслужи !!! кико најмноги тесакам оТ цел сФет !!! ♥♥♥ И во ЕУ вака? Јок.Прво треба младинава да ја средиме,психички.Се чувствувам како да сум во Чернобил
Глупости е тоа на малите девојчиња "Му дадоа шанса на Виктор дајте му и на Кико" ...СМЕШКИ!!! Па уште на првиот мини концерт се знаеше дека ке има и трет за тие што нема да влезат веднаш..и што има тоа врска со Кико сега?? Плус тоа јас ви гарантирам дека на првиот мини концерт не беше можно Виктор да не влезе во првите пет, и не влезе зашто имаше проблеми со линијата , таа вечер сакав да гласам и пробав 100 пати но неможеше да се гласа ми стигнуваше порака дека има некои проблеми, па дека има грешка и сл. Ако веќе некој треба да се врати според обожавателите на КИКИ и да се даде на некој втора шанса во никој случај тоа не треба да биде тој туку БЕТИ, мислам дека девојката имаше уште многу што да покаже, барем јас така мислам А младината не само психички да се среди туку и да се научат да пишуваат...тоа Ф место В на нерви ми оди страшно
Абе профилот на кико денеска е како погреб..... хаххаахха бог да чува се бее... неколку мои другарки денеска не преестанаа да плачат.. ко којзнае што да се десило...
Денес прв пат се расчепкав низ фб страниве на идоливе наши..Не сум знаела дека до толку е работата бре дојдена.. .Па и презимиња имаат менувано девојчињава...Н.Н.Апостоловска,Н.Н.Тодоровска..Жими се уби чу се.. Ова да ти биде страшна еуфорија низ маливе..
Ауууууууууу да заборавив дека Виктор беше во нив. Бај д уеј еве ја споредбата што ја спомнав за кико со келнерите Од Македонска куќа Не се гледа многу ама иста е жими мајка...
Денес главна тема е Христијан Тодороски секаде.... и само 12 годишни девојчиња мислат дека треба да се врати.... а ако толку го сакат зашто не гласале.... коа ќе ги прашаш на тоа сите одговарат немав кредит.... хаххахххах.. а тоа со презимињата стварно е глупо али ајј... се попалиле маливе што се може..
Значи децава наместо да се замараат со овој Кико...треба под итно да фатат книга и да поучат малце правопис...хахаха страшна работа ..незнаеш дали да се смееш или да плачеш работава па и прочитав еден коментар на профилот на кико како демек Виктор бил крив...хахахах
Ооо чим почнавте со коментари чекајте и јас ризница да отворам : Не верувам во тоа дека си имал најмалку гласови(не е можно),не верувам дека жирито сакало да испаднеш тоа е наместена работа но биди среќен секогаш кога ке се сетиш на Идолот бидејќи ти стигна и до врвот ♥ имаш прекрасен глас и убедена сум дека ти си тој што ке продолжи да пее ♥ што ке продолжи со својата кариера ♥ Браво Кико ♥ се гордееме со тебе КИКО! како можеше бе да испаднеш бе ((((((((((((((((((((( цела вечер сум плачела!!!! не ми се верува ((((((((((((((((((((((( као мораа мојте идоли да испаднат!!!( и еми и ти (((( ЌЕ ТЕ САКАМ НАЈВИШЕ НА СВЕТ :♥♥♥♥♥ Ako postoi sjaj, toa e vo negovite oci,,Ako postoi sreka, toa e zivotot so nego, Ako postoi taga,,Toa e zivotot bez nego, ako postoi sakan toa si ti HRISTIJAN ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Te sakam ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Bez tebe idolot e pustelijaaaaaaa .... Samo ti ne razveseluvashe i davashe energijaa tamu na scenata ^^ ♥ Ajdeee sakame da se vratish... ♥ Sigurno ne e do glasvite bidejkji ti si imal i mnogu povekjee!! Sigurno ne najmalku...! Iako otpadna od idol sepak ne i od nashite srca! Kikoo prodolzhi so tvojata kariera i dalekuu kje stigneesh ♥ Tvoite obozhuvateli ♥ Христијан не требаше да излезиш ти затоа што си преубав пред се имаш добар глас и знаеш да направиш прeкрасна атмосфера..Многу луѓе ти љубоморат,ама ако тоа е затоа што ТИ ВРЕДИШ .. затоа што ТИЕ САКААТ ДА БИДАТ КАКО ТЕБЕ НО НЕМОЖАТ .. Без тебе идолот веќе нема смисла.. Иако излезе ТИ СИ НАШИОТ ИДОЛ! ТЕ САКАМЕ KИКО НАЈМНОГУ .. твоите обожаватели ♥ ♥ ♥ Тоа што се случи навистина не беше фер. Но, тоа е тоа, така требало да биде. Животот оди понатаму, не треба да се губи надеж. Твојата кариера не завршува тука, таа штотуку започна. Се надевам дека нема да се откажиш од пеењето и музиката, а и не треба. Затоа што ти навистина заслужуваш нешто најдобро. Од се срце ти посакувам здравје, среќа и голем успех понатаму во животот, да бидеш сакан но, не заборавај и ти да сакаш и да ги усреќуваш сите околу тебе со твоите плави очи и неодолива насмевка. ТеСакам♥ Има уште бисери ама ме мрзи да барам, а веќе Виктор го напнаа дека се вратил па и овој лиглево да се врател треба.
Мислам дека пред да се направи анкетата требало да се стават сите што присуствуваа од 1вата гала вечер па до крај, зошто сигурно сте претпоставиле дека 1 од горенаведениве секако ќе испадне а викате не може да се избрише. И така секој понеделник ќе испаѓаат по 1-2ца а ќе стојат горе, и тоа е неферски спрема тие што испаднаа пред Кико пример Ивица, Нико, Бети, Катерина (Јулијана, Емилија ).
хахахахахахахахаххахах Леле забегала младинава http://www.lajkuvaj.com/49981/ сеа што сакам да се најде некој паметен да му пише на профил: Ако што испадна, другите пеат милион пати поубаво...
Едвај чекам утре еден на еден да видам што ќе кажат другите за него а и он што мисли.... баш ме интересира хаххахаха ........