^^ На првата слика погоре жената во бела блуза, која се смее и го теши девојчето е од Кико мајка му. Мислам. И што ако плачат девојчината по Христијан. Чудо големо. Деца се. Сигурно и вие кога сте биле мали обожававте некоја позната личност. Ќе му помини и ова лудило.
Боже, што се нема да се види на овој свет... Сликите и постираните фејсбук - статуси ме запрепастија. Во секој случај и на девојчињата не им е лесно... Ах, љубов... Од љубов, глава се губи, само и тие родителите малку да поразговараат со своите деца нема да биде лошо. За вакви работи треба уште од мали да се укажува, зашто после на 13/14 години деца, деца прават. Се извинувам за оф-топик.
Не гледав Идол вчера, ама еве гледам Кико си излегол. Заслужено! Еве му доказ дека не е толку голема ѕвезда како што се замислуваше. Сега да го видам како ќе се однесува
ххахха свашта Спојлер Добро ни јас мислам дека нема да бидам подобра кога ќе испадне Виктор... хахаха
И јас да споделам еден коментар од ѕидот на ХИХО *taka ti trebase be ... FALBADZIO ... taka ti trebase da izlezes da te isfrlattt PPP и одоздола коментари го испотепаа детето Јас не гледав Ексклузив, ама можам да замислам како е било Заради некоја 5та личност што не ја ни знам ни познава да плакам и да се глупирам толку...НЕ! Па и да испадне некој мој идол, ма ни една солза нема да пуштам. Сепак ова е пред се шоу за забава. Ова е игра. Секако дека некој ќе изгуби а еден победува (се извинувам за филозофиите ама морав да си кажам се што си мислам ) Би ми било жал ама до толку! Не ми се верува
Па и јас бев и сум пренесена по пеењето на Нико,па воопшто не се трескав вака кога излезе ко овие ненормалниве деца.Немам коментар.
Девојчево со плава коса , што викате дека го теши мајката на Хихо е кај мене 2 година . Значи не е 5-6 одд
Еве му го на Хихо статусот: Христијан Тодороски Официјален Уште еднаш... БЛАГОДАРАМ на сите што ме подржуваа додека бев во идолот. Продолжувам понатаму и никогаш нема да се откажам од музиката. Ве Сакам Ситее... ♥ ♥ ♥ p.s. Не мислете дека толку лесно ќе се спасите од мене ) ве сакам... ♥
Лелееееееееее,не смеам да го испуштам наредниот Ексклузив ,хехехехехех,јаоо овие тинејџериве стварно полудеа,ц ц ц ц
Би им препорачала на Идоливе да одат на м2 каде што нивните гласови ќе бидат навистина ценети а парите нема да бидам џабе дадени...Секој ќе си добие своја песна а со тоа нивната популарност ќе станува се поголема и поголема..Па некој ден можеби ќе се каеме за негативните коментари кои сме ги дале за некои од Идоливе затоа што може ќе не претстават во добро светло..) Иначе премногу ми е жал што Кико испадна пуштив некоја солзичка ама не липтав и повраќав ко некои други