Хахаха М2 се подобри? Јас не знам дали за некој од нив сега се збори... двајца без тројца го гледаа тоа шоу а и песните им беа живи глупости.... Нешто понеорганизирано од тоа шоу немав видено...
Девојки Христијан никогаш не ми бил фаворит и сакав да испадни али детето вчера навистина убаво испеа.Многу ми се допадна како испеа.http://www.youtube.com/watch?v=JdsEq7_ZNNw Но се знаеше дека ке испадни веќе 5 гали негде беше на трите столчина и редно беше да испадни.
Мислам дека девојчињава навистина претеруваат со своите објави на ѕидот на фб на Христијан, до толку да се трескаат не бидува. И јас сум негов фан, но не го правам тоа како нив, едноставно тоа го искажував преку тоа што гласав за него. А не бираат ниту зборови за преростанатите кандидати, како божем тие им се виновни за испаѓањето на Христијан (како што и претходно на сите кога ќе им испаднеше фаворитот се некој друг им е виновен, посебно Христијан кога испаднаа Бети, Емилија, Ивица.....) ова последно го прочитав на еден од неговите профили: Od ocite moi solzi kapat usnite imeto tvoe go sepotat srceto moe pati i bara nacin kako vo idol da te vrati :'( :'( :'( <33333 sakam te Навистина е патетично...
Па Евгенија Чанчалова отиде во М2 и што ? Жити се. Жирито им е ко 1 неорганизирано кај нив не се ни знае кој е жири освен Дарко и Елена доаѓа све по некој трет не знаат ни дали да гласаат ни дали емисија се води на сите све најубаво им кажуваат не дај боже дијафрагма, дикција, интерпретација, дишење, вибрато не дај боже нешто да им најдат, ни самото жири не е компетентно да кажува за тоа па затоа или 1 ако каже нешто се повторуваат или никој ништо супер сииии екстра изгледаш средена сии итн итн. Тоа ``шоу`` не би го гледала за ништо на светов не вреди го гледав 1 и доста ми беше да се разочарам!
Вчера првпат го гледав шоуво. И тоа не се. Тој Мики добро испеа, а овој Кико па и не баш. А што е па со тој Виктор? Природно е таков или напудрен е? А да, многу е глуп. Леле колку е глуп. Во врска со идоливе стварно сум неутрална. Друга работа ме заинтересира, прееска на ексклузив на крајот фатив. Што се десило со тој Нико, што жирито така грубо им збореше на идолчињана?
хехе не ми се верува дека Хихо излезе (заслужено) мислев дека овие неговите обожавателки ке го направат првак инаку мислам дека ке ми фали малку ке нема кој да критикуваме и да се смееме на неговите глупости и идиотски коменатри а и едвај чекам да гостува во еден на еден хахх ке биде јако
Отворив на страната на Христијан. Се изнасмеав на ова : vchera krenav temperatura od plachejne,ne mozev da se sovzemam..vikav nasekade deka NE E MOZNO ! bev vo besoznanie ! Ama srekna sum i gorda zaradi tebe zosto znam deka ti ke bides NAJPOZNAT PEJAC VO MAKEDONIJA ! ♥ GOD PLEASE KILL ME NOW!!!!!
Вевеееее па тоа злату6ко, срцка, најубавото, срценце кисс4е мва мва мваа топ4е си излезеееее Животот повеќе нема смисла........ Аххх до каде со ваква младина.... Па тие солзи што се пролеаа си мислиш некој близок им умрел.. Страшно...
Ти се навреди што му ставаат пудра а не се навреди што искоментира девојката дека е глуп? И да, нејзин прв впечаток за шоуто и за кандидатите е тој што успеала да го здобие и тоа е и ја за Христијан имав сјаен впечаток па се расипа, па потоа пак се издигна на ниво. Виктор и мене ми е фаворит не ме навредуваат коментарите за него, може не требаше да каже дека е глуп зошто не е само таков изгледа мирен, сталожен, повлечен а уствари супер си е дечкото а за пудрата на сите ја ставаат мање-више.
Зошто Билјана не излезееееееееееееееееееееееееееее ??? Многу бев лута, и додека го гледав идолот, размислував колку славите заради што си заминал Кико. ДА, дефинитивно сум опседната со форумов
Ја искрено не гледам никакво убивање на фанови меѓусебе, туку ``самоубивање`` на фанови на Христијан. Ако е така, па фановите на Нико тука колеа бесеа на форумов за него па никој не генерализира.
Грешка си, само прошетај меѓу профилите на Христијан и ќе го најдеш ова: Виктор е крив, ако може за него уште една шанса,тогаш и за тебе(Христијан),најгрозно суштество е Виктор, а најубав Христијан. А и грешка си за фановите на Нико,ајде посочи пример кога сме колеле и беселе на форумот.
Ја на фб не ги пратам во чекор идоливе,јас само гледам во живо Виктор и Христијан баш се во добри односи! А фановите неам нигде приметено да се убиваат меѓусебе и да имало коментар не верувам дека е како коментарите од типот: ``КАКО МОЖЕШЕ ХИХО ДА ОСТАНЕ А НИКО ДА ЗАМИНЕЕЕЕЕЕЕЕ `` Така да, молим те врати се поназад десетици страници и потсети се.А и Офи добро спомна, како што викавте што ви згрешил Нико демек од кај знаете каков е (дали е таков каков што го прикажуваат идолите) така таа спомна од кај знаете вие Христијан каков е? Едно е сигурно, не се идолите баш такви какви што изгледаат.