Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Хахаха М2 се подобри? Јас не знам дали за некој од нив сега се збори... двајца без тројца го гледаа тоа шоу а и песните им беа живи глупости.... Нешто понеорганизирано од тоа шоу немав видено...

2. Miax

Miax Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    14
    Да ама овде на Идол шо ќе добијат а?? Само школување во Лондон или Малта??

3. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    Девојки Христијан никогаш не ми бил фаворит и сакав да испадни али детето вчера навистина убаво испеа.Многу ми се допадна како испеа.http://www.youtube.com/watch?v=JdsEq7_ZNNw Но се знаеше дека ке испадни веќе 5 гали негде беше на трите столчина и редно беше да испадни. :)

4. rebekar

rebekar Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    26
    Мислам дека девојчињава навистина претеруваат со своите објави на ѕидот на фб на Христијан, до толку да се трескаат не бидува. И јас сум негов фан, но не го правам тоа како нив, едноставно тоа го искажував преку тоа што гласав за него.
    А не бираат ниту зборови за преростанатите кандидати, како божем тие им се виновни за испаѓањето на Христијан (како што и претходно на сите кога ќе им испаднеше фаворитот се некој друг им е виновен, посебно Христијан кога испаднаа Бети, Емилија, Ивица.....)
    ова последно го прочитав на еден од неговите профили:
    Od ocite moi solzi kapat usnite imeto tvoe go sepotat srceto moe pati i bara nacin kako vo idol da te vrati :'( :'( :'( <33333 sakam te
    Навистина е патетично...

5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Па Евгенија Чанчалова отиде во М2 и што ? Жити се. Жирито им е ко 1 неорганизирано кај нив не се ни знае кој е жири освен Дарко и Елена доаѓа све по некој трет не знаат ни дали да гласаат ни дали емисија се води на сите све најубаво им кажуваат не дај боже дијафрагма, дикција, интерпретација, дишење, вибрато не дај боже нешто да им најдат, ни самото жири не е компетентно да кажува за тоа па затоа или 1 ако каже нешто се повторуваат или никој ништо супер сииии екстра изгледаш средена сии итн итн. |( |( |( Тоа ``шоу`` не би го гледала за ништо на светов не вреди го гледав 1 и доста ми беше да се разочарам!

6. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    13.122
    Вчера првпат го гледав шоуво. И тоа не се. Тој Мики добро испеа, а овој Кико па и не баш. А што е па со тој Виктор? Природно е таков или напудрен е? А да, многу е глуп. Леле колку е глуп. Во врска со идоливе стварно сум неутрална.
    Друга работа ме заинтересира, прееска на ексклузив на крајот фатив. Што се десило со тој Нико, што жирито така грубо им збореше на идолчињана?

7. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    хехе не ми се верува дека Хихо излезе (заслужено) мислев дека овие неговите обожавателки ке го направат првак :lol: инаку мислам дека ке ми фали малку ке нема кој да критикуваме и да се смееме на неговите глупости и идиотски коменатри :!: а и едвај чекам да гостува во еден на еден хахх ке биде јако :D

На ViKtOrIjA21 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Јас мислам Христијан најмногу ќе и недостасува на ИванНа. Ќе нема со кој да си прави глупости :D

9. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    13.122
    Отворив на страната на Христијан. Се изнасмеав на ова :

vchera krenav temperatura od plachejne,ne mozev da se sovzemam..vikav nasekade deka NE E MOZNO ! bev vo besoznanie ! Ama srekna sum i gorda zaradi tebe zosto znam deka ti ke bides NAJPOZNAT PEJAC VO MAKEDONIJA ! ♥

GOD PLEASE KILL ME NOW!!!!!

На spanko му/ѝ се допаѓа ова.
  10. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    Вевеееее па тоа злату6ко, срцка, најубавото, срценце кисс4е мва мва мваа топ4е си излезеееее :o
    Животот повеќе нема смисла........
    Аххх до каде со ваква младина.... Па тие солзи што се пролеаа си мислиш некој близок им умрел.. Страшно...

11. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Не мора да навредуваш ;)
    И да му ставаат пудра

12. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ти се навреди што му ставаат пудра а не се навреди што искоментира девојката дека е глуп? И да, нејзин прв впечаток за шоуто и за кандидатите е тој што успеала да го здобие и тоа е и ја за Христијан имав сјаен впечаток па се расипа, па потоа пак се издигна на ниво. Виктор и мене ми е фаворит не ме навредуваат коментарите за него, може не требаше да каже дека е глуп зошто не е само таков изгледа мирен, сталожен, повлечен а уствари супер си е дечкото а за пудрата на сите ја ставаат мање-више.

13. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Едвај чекам утре Еден на еден. Сега поинтересно ми е еден на еден отколку галите :D Со нетрпение чекам :P

На rebekar му/ѝ се допаѓа ова.
  14. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.178
    Допаѓања:
    5.476
    Зошто Билјана не излезееееееееееееееееееееееееееее ???
    Многу бев лута, и додека го гледав идолот, размислував колку славите заради што си заминал Кико.
    ДА, дефинитивно сум опседната со форумов :)

15. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Како што тргнала работава уште малку ќе се убијат фановите на Хихо и Виктор меѓусебе.

16. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Не , погрешно ме свати . Не мислев за пудрата , туку за тоа што го нарече глуп али нема врска :)

17. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ја искрено не гледам никакво убивање на фанови меѓусебе, туку ``самоубивање`` на фанови на Христијан. Ако е така, па фановите на Нико тука колеа бесеа на форумов за него па никој не генерализира.

На Neytiri му/ѝ се допаѓа ова.
  18. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Грешка си, само прошетај меѓу профилите на Христијан и ќе го најдеш ова: Виктор е крив, ако може за него уште една шанса,тогаш и за тебе(Христијан),најгрозно суштество е Виктор, а најубав Христијан.

А и грешка си за фановите на Нико,ајде посочи пример кога сме колеле и беселе на форумот.

19. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ја на фб не ги пратам во чекор идоливе,јас само гледам во живо Виктор и Христијан баш се во добри односи! А фановите неам нигде приметено да се убиваат меѓусебе и да имало коментар не верувам дека е како коментарите од типот: ``КАКО МОЖЕШЕ ХИХО ДА ОСТАНЕ А НИКО ДА ЗАМИНЕЕЕЕЕЕЕЕ :@ ``
    Така да, молим те врати се поназад десетици страници и потсети се.А и Офи добро спомна, како што викавте што ви згрешил Нико демек од кај знаете каков е (дали е таков каков што го прикажуваат идолите) така таа спомна од кај знаете вие Христијан каков е?
    Едно е сигурно, не се идолите баш такви какви што изгледаат.

20. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    :x ШТО СЕ СЛУЧУВА БРЕ ЛУЃЕЕЕ?? Па и јас бев тинејџерка и не се откачував до толку... :^)