Епа тогаш извини девојче што го навредив. Мојот впечаток беше таков, по тоа како се однесуваше. Како и да е, првпат гледав. А што е дигнат до небесата, е. Ама па негов живот, што сака нека прави, баш ми е гајле не вечерам со него. Само не е здраво ова што го правите. Имаат талент дечкиве, не викам не, ама форсирањево од ваша страна не е на арно. НЕ Е СЕ ВО ЛЕПОТАТА. Минлива ствар е. Гледајте малку и квалитет. А рака на срце таа особина не му е на завидно ниво (да не се разбереме погрешно, не е лош, ама има подобри).
Господеее... http://apps.facebook.com/likesfive/index.php?c=59132 сите оние кои сношти не можевме да се соземеме од плачење за нашиот единствен ХРИСТИЈАН ТОДОРОСКИ-КиКоОоО<3 Овие не се нормални... не, не, никако...
хахаха што уште нема да прочиташш...... некои стварно полуделее.... Само неможам да сватам што Виктор му е крив на Кико што испаднал?... Виктор е далеку поквалитетен од Кико... неможам да ги сватам алии ајјј и тоа ќе помине
Девојче ти изгледа не ме сфати добро. Реков Како што тргнала работава уште малку ќе се убијат фановите на Хихо и Виктор меѓусебе. А причината ти ја кажав, погледни во профилите на Христијан и ќе ти стане јасно. И незнам како некој може да ги споредува Христијан и Нико. Едит: Како што Виктор доби втора шанса така треба и ти ) Jas mislam deka Viktor e krivv You are not alone, I'm here with you... !! Kако шо Виктор доби втора шанса да влезе така нека биде и со тебе.. ! ♥ You are my number 1 ♥ Ако виктор можеше да има уште една шанса можеш и ти Кико ја заслужуваш втората шанса. Како можеше глупавиот, голем нос на Viktor Apostolovski да добие втора шанса тала заслужуваш и ти ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Stopati poubi ispea od Viktor glupakon Како што Виктор доби втора шанса да се врати во идол, така сакаме да се врати и Кико. Идолите да добијат уште една шанса! Кико те сакамее повторно да се вратиш во идол ТЕ САКАМ ♥ <33 *
Сфатив јас, само фановите на Виктор никаде не се мешаат не е ова војна или не знам што, туку тие на Христијан го напаѓаат Виктор затоа што го сметаат за конкуренција додека Виктор е далеку подобар. Ја пак ќе речам нема спооооредба што викаш ќе се испоубивале како не, еве јас како фан на Виктор никогаш не би го праела тоа што они за Христијан го праат, верувам и многу други фанови што ги знам на Виктор секако. Си викам на паметов пусти будале нек се забављају за девојченцата што коси кубат и море од солзи праат, трчаат по Христијан и молим те немој да споредуваш има огромна разлика ко 1. од Виктор до Христијан а 2. меѓу фановите.
Епа де фановите на Христијан го напаѓаат Виктор, а сигурна сум дека и на Виктор фановите нема да останат рамнодушни и ќе им вратат. А за тоа дека Виктор пее подобро од Виктор, стварно пее, тој на почетокот ми беше фаворит.
Не знам зошто веќе еднаш не се помират со фактот дека Христијан испадна а не да бараат виновници, па уште и да ги навредуваат другите или пак да си фантазираат за втора шанса. Јас сум фан на Христијан, но го прифатив фактот дека Христијан не е веќе во игра и му посакувам успешна кариера. Идолов од музичко шоу стана наптревар кој кого повеќе ќе навреди, а се сомневам дека и самите идоли сакаат на своите фб профили да ги гледаат тие препирања помеѓу нивните фанови.
После вакви коментари и реакции, воопшто нема да ме чуди ако го вратат и Кико. Се разбира, поради профитабилни цели, бидејќи се гледа дека има публика која би трошела смс на него...... Ќе видиме како ќе се одвиваат работите и до каде ќе оди лакомоста за профит
^Море на фб секој пост е да го вратат Хихо и Виктор бил крив а човекот ни крив ни дужен.И јас ко што се нервирам лесно вратив на една слика ама не сум само јас и други има . И тоа посебно се изнервирав една од 9-10 год. ми реплицира ма коа им опнав уште 2-3 ком. сите си ќутат сега.И на постовите исто, има барем еден што им враќа. Spoiler Еее, шо не мислевте ние на Виктор фановите ќе ќутиме аа ѕврцки
Тогаш кога се вратија Виктор, Билјана и Нико, нели испаднаа и после пак се вратија во тие 13 финалисти.
муабетиве ги спотеравте како да се работи за СВЕТСКИ музички идол, а не македонски.... Па и за светски да беше, немаше волку обемна дискусија да се развие
Ле-ле! Ова веќе иде у крајни граници! :о Ова мислење во врска со (Х-К)ристијан го најдов на demotivacija.mk, дури и името на девојчето што го напишало, ама ај да не ја бламирам. Еве го: "Poarno jas da umrev otkolku Kiko sto otpadna ne e fer gnsi se A1 ( and my reaction was ) Da daj gospod da mu plati so smrt na Velija da se obesi v kelija ( now, I was ) site gi gleda lugeto kako pari gnasennnnnnnnnn i A1 i idol site se gnasiiiiiiiii se se seeeeee site gi nekam so se protiv Kiko siteeeeeeee !!!!!!!! Сериозно треба децата да си ги приберат додека има Идол. Ова веќе станува опасно.
Не, не, не, одбивам да верувам. Не е можно ова,алоо дури и загрижена сум за нив, фановите на Христијан, а во понеделник ќе дошле со хамери со неговото име, за да го вратат назад. :