Македонски музички идол

Discussion in 'Серии и емисии' started by RainBow, Oct 11, 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Poll closed Apr 27, 2011.
  1. Mики

144 vote(s)
    37.4%
  2. Дејан

31 vote(s)
    8.1%
  3. Иван

210 vote(s)
    54.5%
  1. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Епа тогаш извини девојче што го навредив. Мојот впечаток беше таков, по тоа како се однесуваше. Како и да е, првпат гледав. А што е дигнат до небесата, е. Ама па негов живот, што сака нека прави, баш ми е гајле не вечерам со него.
    Само не е здраво ова што го правите. Имаат талент дечкиве, не викам не, ама форсирањево од ваша страна не е на арно. НЕ Е СЕ ВО ЛЕПОТАТА. Минлива ствар е. Гледајте малку и квалитет. А рака на срце таа особина не му е на завидно ниво (да не се разбереме погрешно, не е лош, ама има подобри).

2. Lov3

Lov3 Популарен член

Господеее...:x
    http://apps.facebook.com/likesfive/index.php?c=59132
    сите оние кои сношти не можевме да се соземеме од плачење за нашиот единствен ХРИСТИЈАН ТОДОРОСКИ-КиКоОоО<3
    Овие не се нормални... :shake: не, не, никако...

3. stefiiM

stefiiM Истакнат член

хахаха што уште нема да прочиташш...... некои стварно полуделее.... Само неможам да сватам што Виктор му е крив на Кико што испаднал?... Виктор е далеку поквалитетен од Кико... неможам да ги сватам алии ајјј и тоа ќе помине

ViKtOrIjA21 likes this.
  4. starbucks

starbucks Популарен член

Девојче ти изгледа не ме сфати добро. Реков Како што тргнала работава уште малку ќе се убијат фановите на Хихо и Виктор меѓусебе. А причината ти ја кажав, погледни во профилите на Христијан и ќе ти стане јасно. И незнам како некој може да ги споредува Христијан и Нико.

Едит:
    Како што Виктор доби втора шанса така треба и ти :))
    Jas mislam deka Viktor e krivv

You are not alone, I'm here with you... !! :( :( :( Kако шо Виктор доби втора шанса да влезе така нека биде и со тебе.. ! ♥ You are my number 1 ♥

Ако виктор можеше да има уште една шанса можеш и ти ;)

Кико ја заслужуваш втората шанса. Како можеше глупавиот, голем нос на Viktor Apostolovski да добие втора шанса тала заслужуваш и ти ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    Stopati poubi ispea od Viktor glupakon

Како што Виктор доби втора шанса да се врати во идол, така сакаме да се врати и Кико. Идолите да добијат уште една шанса!

Кико те сакамее повторно да се вратиш во идол ТЕ САКАМ ♥ <33 :** :*

5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Сфатив јас, само фановите на Виктор никаде не се мешаат не е ова војна или не знам што, туку тие на Христијан го напаѓаат Виктор затоа што го сметаат за конкуренција додека Виктор е далеку подобар. Ја пак ќе речам нема спооооредба што викаш ќе се испоубивале како не, еве јас како фан на Виктор никогаш не би го праела тоа што они за Христијан го праат, верувам и многу други фанови што ги знам на Виктор секако. Си викам на паметов пусти будале нек се забављају за девојченцата што коси кубат и море од солзи праат, трчаат по Христијан и молим те немој да споредуваш има огромна разлика ко 1. од Виктор до Христијан а 2. меѓу фановите.

6. starbucks

starbucks Популарен член

Епа де фановите на Христијан го напаѓаат Виктор, а сигурна сум дека и на Виктор фановите нема да останат рамнодушни и ќе им вратат.

А за тоа дека Виктор пее подобро од Виктор, стварно пее, тој на почетокот ми беше фаворит.

7. rebekar

rebekar Истакнат член

Не знам зошто веќе еднаш не се помират со фактот дека Христијан испадна а не да бараат виновници, па уште и да ги навредуваат другите или пак да си фантазираат за втора шанса. Јас сум фан на Христијан, но го прифатив фактот дека Христијан не е веќе во игра и му посакувам успешна кариера.
    Идолов од музичко шоу стана наптревар кој кого повеќе ќе навреди, а се сомневам дека и самите идоли сакаат на своите фб профили да ги гледаат тие препирања помеѓу нивните фанови.

MoDeRnA likes this.
  8. FBI

FBI Популарен член

После вакви коментари и реакции, воопшто нема да ме чуди ако го вратат и Кико. Се разбира, поради профитабилни цели, бидејќи се гледа дека има публика која би трошела смс на него......
    Ќе видиме како ќе се одвиваат работите и до каде ќе оди лакомоста за профит :?:

9. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

^Море на фб секој пост е да го вратат Хихо и Виктор бил крив а човекот ни крив ни дужен.И јас ко што се нервирам лесно вратив на една слика ама не сум само јас и други има :!: .
    И тоа посебно се изнервирав една од 9-10 год. ми реплицира ма коа им опнав уште 2-3 ком. сите си ќутат сега.И на постовите исто, има барем еден што им враќа.
    Еее, шо не мислевте ние на Виктор фановите ќе ќутиме аа ѕврцки 8) :D

10. starbucks

starbucks Популарен член

И сега немало препукувања меѓу фановите на Христијан и Виктор,а?

11. baguf4e

baguf4e Популарен член

Што сакаат да кажат со тоа "Виктор доби втора шанса"...Не можам да ги сфатам,сум испуштила нешто?

12. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Јас ништо не реков, факти давам! :!:

13. starbucks

starbucks Популарен член

Тогаш кога се вратија Виктор, Билјана и Нико, нели испаднаа и после пак се вратија во тие 13 финалисти.

14. starfish

starfish Популарен член

муабетиве ги спотеравте како да се работи за СВЕТСКИ музички идол, а не македонски....
    Па и за светски да беше, немаше волку обемна дискусија да се развие |(

mims-89 likes this.
  15. Arhangel-maniac

Arhangel-maniac Истакнат член

Ле-ле! Ова веќе иде у крајни граници! :о
    Ова мислење во врска со (Х-К)ристијан го најдов на demotivacija.mk, дури и името на девојчето што го напишало, ама ај да не ја бламирам. Еве го:
    "Poarno jas da umrev otkolku Kiko sto otpadna ne e fer gnsi se A1 ( and my reaction was :x ) :@ Da daj gospod da mu plati so smrt na Velija da se obesi v kelija ( now, I was :| ) site gi gleda lugeto kako pari gnasennnnnnnnnn i A1 i idol site se gnasiiiiiiiii se se seeeeee :@ site gi nekam so se protiv Kiko siteeeeeeee :@!!!!!!!!
    :clap: :clap: :clap: Сериозно треба децата да си ги приберат додека има Идол. Ова веќе станува опасно. :tmi: :tmi:

baguf4e likes this.
  16. starbucks

starbucks Популарен член

Дај не за*бавај. Озбилно ова :^) .
    Немам коментар, не ми се верува значи. :x :x :x

baguf4e likes this.
  17. MacaLove

MacaLove Популарен член

18. Arhangel-maniac

Arhangel-maniac Истакнат член

Истата реакција ја имав. Дури 5 пати го прочитав да не халуцинирам случајно.

19. starbucks

starbucks Популарен член

Не, не, не, одбивам да верувам.
    Не е можно ова,алоо дури и загрижена сум за нив, фановите на Христијан, а во понеделник ќе дошле со хамери со неговото име, за да го вратат назад. : :worried:

20. MacaLove

MacaLove Популарен член

Абе што се чудите,стигнал облакот од радијација од Јапонија и кај нас :rofl:

ViKtOrIjA21, baguf4e and starbucks like this.