Ане ме потсеќа на девојката со испотената крпа од Слаткар Абе и ние сме биле вакви будалести и сме врискале по Тоше, кога ми се потпиша на рака, несакав да се бањам ама не сме имале самоубиствени нагони, ниту пак ваков речник А за дуетиве, ако пеат по двајца зарем нема ептен кратко да трае, 3 песни само....или може повеќе ќе се, различни комбинаци
Шта да ти причам кад се знаш. Ај како што оди анкетава,така и јас ќе кажам некој збор за дечкиве. Виктор-просечен глас, не е нешто wow, а искрено не знам што е толку и да се загледаш во момаков. Мислам да,симпатичен е,ама не е Брет Пит јеботе. Премногу антипатично делува. Таму девојчиња го гушкаат,тој здрвен седи. И да му е смачено, дечко навикни се.. тоа е цената што мораш да ја платиш за да си славен, фановите те прават славен,обрни им внимание. Кристијан-исто така дечко со просечен глас,но далеку поубав од Виктор. Ете за убавина ако зборуваме. Испадна што испадна,иако според мене требаше Дејан да биде тој. Но има и те каква харизма за на сцена,за разговор, интервју шодае. Го бива за тоа и сите други идоли можат комотно од него да учат. Исто и Кико со неговата ароганција и преценетост не треба да му е којзнае колкава сатисфакција. Во ред е да се цениш и да си свесен за своите квалитети,ама овој станува на моменти хиперболичен што ужасно ме иритира. Мики-на почетокот не ми остави голем впечаток. Па и на галата кога се појави со маица без ракави. Како мишка сељак излезен од диско,само уште злато на врат му фалеше. Ама за гласот му симнувам капа. Толку моќно делува,што ме ежи кога го слушам. А,не ми делува како арогантен дечко..па и како ме разнежи кога на некоја од претходните гали го крена тоа малечкото девојче и го бакна <3 Билјана-од старт кога ја видов и понатаму низ аудициите,знаев дека ќе стигне далеку. Од почеток камерите само во неа вперени беа. Има девојката став,убава е..но за глас.. богами никој не може да ја замени Бети,која патем испадна прерано. Јана-исто како кај Билјана. Не е нешто посебно,слатко девојче,со просечен глас. Воглавном не ми остава огромен впечаток кога ја гледам,освен кога пееше песна од Тина Тарнер. Дејан-ни тој не ми остава некој впечаток. Нема харизма едноставно за на сцена и единствено убаво ми испеа кога се пееа песните од Тоше. Иван-го обожавам од почеток до крај. Дечково комотно можам да кажам дека ми е Џејсон Марз или Џејмс Морисон во македонска верзија. Толку добро ги фаќа ниските тонови што просто ме воодушевува. Уште не му заборавив како ја испеа final countdown. Толку ќе да се. А,оние за кои сакав да одат и во потесни кругови ми беа Денис и Бети.
Македонски музички идол е, не е Мак Моделс ова или Летен Мистер на Македонија . А па што е еден убав он, убав на мајка може само. Деца глејте си цртани и ајт у кревет.
ај доста со такви глупости веке аман. убав бил кико бла бла бла. идол не е избор на убавина тоа е избор на гласовни способности. Не знам зошто толку многу сте се фатиле за виктор и кристијан. Кој од кој е поглуп. Ниеден од нив нема завидни гласовни способности, ниеден нема понашење за пред камера, ниеден не исполнува критериуми за на идол. Што се однесува до мене Виктор е следниот за излегување од идол! а што се однесува до женските, Јана е фина женска и има далеку поубав глас и понашење од Билето. Билјана сака да успее со својот сексапил а не со својот глас. Пак да напоменам ова не е избор на убавина. Мики и Дејан се накако многу флегматични па нема посебно да ги коментирам Иван ми е фаворит уште од почетокот. Има глас понашење изглед, само една замерка, на сцена е многу срамежлив, што не личи на него. Сум била на неколку свирки на неговата група и навистина има мокен глас. секоја чест.
Погрешно е да се споредува што Тоше значеше со ова што се случва на идолот. Тоше имаше фанови од многу поразумни причини, отколку кој е поубав од кој.
Viktor Apostolovski stranski dueti....mk pop... ...2 pesni za ponedelnik Значи сепак дуетите ке бидат странски а истата вечер и мак поп поединечно ке пеат.Интересно ке биде, да видиме што поп песни ќе има од македонскиот репертоар..само да не им текне на Мики и Иван песна од Некст Тајм за мак.поп вечер хаха (шала) И веќе кога Кико е тема на дискусија денес на ФБ и овде морам да признаам дека КИКО Е феномен..хаха може не остави добар впечаток ими беше мн антипатичен ама толку болка, солзи и плачење не сум видела на нечиј профил до сега..ахахах луди се маливе
Се чувствувам како известувач за Фемина од профилот на Виктор ама ајде уште ова, пресно пресно Viktor Apostolovski 2 pesni za ponedelnik: 1. George Michael feat. Elton John - Don't let the sun down on me 2. Vlatko Lozanovski - Sonce ne me gree duetot go odbraa tie...solo pesnata jas.... ме послуша БРАВО!!! Само ми е страв да не се фокусира (тој и општо сите Идоли) повеќе на едната песна а помалку на другата...па да ги утнат ама ВЕРУВАМ ЈАС ВО ВИКТОР
хахахахаха лелееее какви групи почнаа да фрчат по фб, просто неверојатни. Да се подзамислиш дури да не си ти во “криво“ што не си фан на Кико хахахаха Опрајте се деца.....дур е време!!! хахаха http://apps.facebook.com/likesfive/index.php?c=59275
Навистина не ги разбирам децава,е деца се ама да не разберат дека ова е избор за глас а не за мистер..како да се маѓепсани... И ако Кико или било кој друг има запишано во ѕвездите да биде некој и нешто ке биде и без да победи на Идол,можеби тој што ке победи ке му биде олеснато но сепак од него зависи дали ќе има кариера или не..ако не знае да се однесува,да биде професионален и 100 победи на Идол не го крпат
Незнам зошто го фалат тој Виктор кога не знае да пее Цело време се дереше додека пееше Требаше да испадне ама ајде има време
Искрено јас нејќам да вратат некој во Идол! Сега тие тогаш имале шанса да испеат, а публиката да гласа. Таа шанса ја испуштиле и толку. Треба да продолжат со другите, а не да ги враќаат оние кои веќе имале шанса.
И јас исто мислам дека не треба да ги враќаат,глупости,чисто задржување на време.... Инаку дефинитивно најдобар е Иван Раденов,скромен,симпатичен а гласот Навивам за него ама тој Виктор сигурно ќе победи
Ее ај не го вреѓајте Виктор да не почнам и јас да праам групи по фб Спојлер Шаљим се оф корс. Леле одвај чекам вечер Христијан Еден на Еден што глупости ќе истреска да видам.
А зошто баш Виктор го потенцираат кога и Нико и Билјана беа вратени ? Сега А1 и Виктор им се криви Кико што испаднал .. цц,се забегано. За дуетиве,баш би сакала Мики и Виктор да ги видам заедно,совршена комбинација