Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.267
    Допаѓања:
    67.849
    Па потоа да си ги изгуби обожавателките? Па кој ќе го сака тогаш?
    Толку барем памет имаше да ги поддржи :)

2. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Тажаленка

Кикичеее бее!! Waaaaaaaaaaaaaaaaa :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
    http://www.youtube.com/watch?v=1OuEi6CWNLc
    Зоштоо баааш тии, ми требаааш!! ;( ;(

http://www.youtube.com/watch?v=Ii_jdHj0Stc
    Без сооолзиии, останав јас, треба, да ти биде сраааам!! ;( ;(

како можеше бе да испаднеш бе :((((((((((((((((((((((
    цела вечер сум плачела!!!! не ми се верува :((((((((((((((((((((((((
    ЌЕ ТЕ САКАМ НАЈВИШЕ НА СВЕТ :♥♥♥♥♥

Синсиарли јорс, ФортјунТелр.xD (сега сменето во :@ )

|( |( |(

Мораше сега, прееска немав време, а ни живци

3. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ја мислам секако тие ќе го сакаат ама пак можеше да каже дека не треба претерување, дека он пак ќе биде ѕвезда бла бла дипломатија, а он што? |(

4. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Не беше толку лош во интервјуто, јас си мислев некои глупости ќе тресе сеир да фаќам :D ама не беше брука до толку.Не ни беше па на гз да паднеш ама се извади некако.
    Ама што е бе ова на сите од уста мед и млеко им тече, ништо лошо не кажаа за него а Нико ренде го направија!Чудно некако,м? :^)

5. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Пфф,и тоа со Нико,Жаре што му рече да демонстрира,сигурно го исмејувал,па затоа во студио не сакаше да покаже.И мене воопшто не ми е забавно да исмејуваш некако,само да се направиш паметен.
    Туку,кој речник до држи жити се?Харизма,ај ок харизма,ама за речникот :^) Арогантен е,ама се труди да го скрие тоа,зошто знае дека многу веќе не го поднесуваат.

6. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.267
    Допаѓања:
    67.849
    А Билјана кога кажа, он не е некултурен и недозреано детиште, мислев дека мене ми се обраќа :D :D

На mims-89 и MacaLove им се допаѓа ова.
  7. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    ^Ааа, па они редовни читатели ни се ако тоа. :D
    Не се секирај, не си само ти множина сме :rofl:

8. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.344
    Допаѓања:
    259.665
    Христијан ме изненади пријатно!
    За разлика од сите други испаднати идоли кои се појавија во Еден на Еден, Кико до сега се однесуваше најдобро.
    Како така барем не зборуваше на дијалект, остана смирен, прибран и не се лигавеше.
    И да, мака ми е што испадна. Иако вокално не беше којзнае што, ама детето си имаше харизма, владееше на сцената, знаеше да контактира со публиката и да ја крене на нозе.
    Ја има звездата во себе, го има тој фактор х.
    Позитивен и искрен, лигав и препотентен, но интересен во секој случај. Лице за шоу бизнисот.
    Јас радо би му отишла на концерт. И ќе му купам албум :) .

На rebekar и SunFlower94 им се допаѓа ова.
  9. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.267
    Допаѓања:
    67.849
    Јас па никогаш нема да го слушам. Не знам зашто за него имам вакво мислење, уште од самиот почеток. Има нешто во него што ми ги активира нервите. Еве за Виктор колку толку ми се смени мислењето и за другиве така-така, ама за овој бре, не знам, едини пејач на земјава да остане нема да го слушам мајке ми.

На caroline.costa му/ѝ се допаѓа ова.
  10. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сигурно ќе има некои лигави поп песни,КАКО МОЖЕШЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ УАААУААА ,у стилу сега јас си заминувам,и притоа ќе игра како Џастин Бибер,и ќе пробува да го имитира мун вокот на Мајки Џексон.На настапи ќе му фрлаат грудњаци,и мечиња.
    Не требаше да го видам интервјуво,кај се најадов многу,сеа додатно ми иде нагон за повраќање. :puke:

На RainBow му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
  12. mamence

mamence Истакнат член

Се зачлени на:
    13 април 2011
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    45
    Ај ве молам некоја нека ми објасни што е тоа арогантен за вас? малиот баш не беше арогантен...

13. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Добар беше, добар :)

На SunFlower94 и Neytiri им се допаѓа ова.
  14. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.290
    Допаѓања:
    6.803
    Вака да ви кажам за Кико ... јас сум од Прилеп и го знам секој детал за него ...едно време и комшија ми беше но се селеа често .. вистината е таа дека стварно е роден за на телевизија и дека има харизма .
    По сите кафичи кај нас има пеено , караке забави имало милион каде што настапувал и колклу толку има искуство за разлика од некои .. Секако дека ова му е најголем успех не велам не .
    Сите го вреѓаат овде бидејќи го гледаат дека се труди и се истакнува над сите . Овде кај нас ако неможат да те стигнат на тоа ниво кај што си ти , ќе успеваат на сите начини да те оцрнат за да бидеш под нив или во најмала рака да бидете на иста бранова должина . :!: Не го гледав последното интервју со Кико но можам да замислам како се однесувал како и секогаш забавен и позитивен .
    Затоа , напред во понатамошната кариера Кико ! :rock:

На ripkata, vikica.s, rebekar и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Очекував да се понаша нешто наку*чено ама добар беше... у секој случај заслужено отпадна...

16. angelce1

angelce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    234
    СЕга на интервјуто не беше арогантен...и последниве 2 гали,одкога го искара Калиопи,малку е потсмирен. Ама во почетокот не можев да го поднесувам,многу беше некако живчан,беше некако влезен во некој филм,штознам,како што кажа Билјана изиграваше некое Прилепско фраерче или нешто така...сака да биде центар пажња,се да се врти околу него...таков впечаток ми остави
    А во врска со пеењето,па и не е баш некој вокал...интонативно паѓаше,па од кога ке ми текне како ја почна од Мајкл Џексон на последната гала :x преубава песна,он заникаде ја испеа...Така подобар настап од него можам да кажам дека беше предпоследната гала, Зашто правиш слона од мене... Се на се,време му беше да излезе,не е за идол...

17. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    И,јас го навредувам зошто не можам да бидам како Кико?
    И да се труди,ќе фрлам некој пофален збор,ама како што гледам не се труди.
    Кога седеше на тие столчињата,Господ знае дека да бев таму со палка ќе му влезев.Не за друго,се кезеше ко несалам некој,у смисол абе џабе седам ја овде,најјак сум,ќе продолжам.
    Мислам дајте.Сигурно не мислам да бидам како него,а и не гледам каков труд мава.
    Нико може исто бил самобендисан,ама барем ете пеел,се трудел,што наводно им сметало на другите.
    И нема добар глас,Н Е М А.

18. billyy

billyy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    15
    Кристијан не требаше да испадне, оваа Билјана во последно време не пее ич убаво, а и Дејан е многу обична фаца и има просечен глас. Значи Кристијан си се однесуваше таман. Тој е дете има одлична енергија, темперамент, шарм, глас. И поарно да биде темпераментен и "раскрекан" отколку да ќути да се смешка и да се прави фин дечко. Од такви веќе преку ...

19. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    Еј искулирано дете, досега најубо и најфер од сите лигловци на Еден на Еден. :up:
    Не дека е наш (од Прилеп), на почеток не ми го фаќаше оково некако си кажав, али детево денес ми остави страшно кул впечаток, а ретко кога вака се изненадувам од луѓе. Излезе излезе, никому ништо ако си го бива и е квалитетен, јас би го слушала и радо би пошла во некој кафич кај што тој би настапувал, знае атмосфера да направи.
    Во врска со младите моми кои милуваат љубов кон Христијан, среќни да бидеме што не се самоуби некоја, можеше пострашно да биде :D Замислете Виктор и Кико заедно да излезеа, ден на жалост ке се прогласеше. Јас не се сеќавам онака да сме хистеричеле по некој, ДА и јас во несвест ке паднев кога Тоше ми даде автограм, ама тоа беше тоа, ова ми делува крајно неприродно не знам шо да мислам за оваа девијација.
    Во врска со останативе, Мики некако многу ми се опнал по ова што кажува за Христијан, и немам некој кој би сакала да победи сите ми се одмилија :) Па останува Понеделник вечер за сеири фаќање и нови драми.

На ripkata и mims-89 им се допаѓа ова.
  20. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614