А од каде излегоа овие парови, ждрепка, според бојата на гласовите или сами избрале? Не ми се верува дека бирале сами.
ААААААААААААА готово КОМА! Спојлер Иван љубАвАн килим на повидок, Виктор ко со пегла треснат во главата, таа до Иван ваљала во брашно главата таа па отпозади избацена од поплава! Леле пукнаааав
Има мнооооооооооогу вистина во тоа дека скопска пивара го покрива дејан. не збориме за тоа кој колку е моќен меѓутоа скопска пивара му се спонзори и затоа си поминува он секој пат а искрено е мноооогу слаб али тоа е тоа кога му се може тука неможеме ништо а иначе ова се знае одамна виже
кога ќе ми текне дека тврдеа дека витаминка му се спонзори на Кристијан па сепак одамна, и ова за Дејан не ми држи многу вода... ама ај ништо не се знае, сепак се мислам кој го гласа толку
Најверојатно е вистина, бидејки многу се ретки многу многу ретки тие што го подржуват и се негови фанови... јас на пример не знам никој таковв...
па сигурноо... за другите и верував и неверував дека имат спонзори ама за Дејан најреално ми е.... Искрено Христијан имаше повеќе фанови од Дејан.. а тој сеуште е во идолот....
Дејан има навистина многу фанови само што не се толку експонираат во јавноста туку си ја вршат работата и гласааат а веќе кога сме кај спонзорите сите си ги имаат и мн помоќни од на дејан
сигурно татичко има доволно парички за да гласа колку сака... [/quote] па сигурноо... за другите и верував и неверував дека имат спонзори ама за Дејан најреално ми е.... Искрено Христијан имаше повеќе фанови од Дејан.. а тој сеуште е во идолот....[/quote] Дејан има навистина многу фанови само што не се толку експонираат во јавноста туку си ја вршат работата и гласааат а веќе кога сме кај спонзорите сите си ги имаат и мн помоќни од на дејан[/quote] На пример кој ?