За да биде колку толку реален Идолов,треба како во Америка и Австралија да се ограничи бројот на гласања од еден број.Таму можеш од еден број да гласаш 3 пати и толку,а тука за пари да заработаат гласањето е неограничено и затоа има место за вакви шпекулации,кој на кого му е спонзор,и дали ќе победи оној што е најквалитетен или оној кој е најмоќен финансиски.
Е добро де, ако победи, победи. Тоа не му гарантира успешна кариера. На овие избори победникот не е најважен секако Има веќе примери од вакви шоуа каде од победникот ни а нема, а второ или третопласираниот има солидна музичка кариера.
Точно, победата ништо не гарантира... еве најглуп пример тој што победи босанецот на операција триумф што плати татко му сними една песна и толку, за разлика од него Вукашин беше втор па ако ништо друго го пратија на евровизија, прошета дечкото
па сигурноо... за другите и верував и неверував дека имат спонзори ама за Дејан најреално ми е.... Искрено Христијан имаше повеќе фанови од Дејан.. а тој сеуште е во идолот....[/quote] Дејан има навистина многу фанови само што не се толку експонираат во јавноста туку си ја вршат работата и гласааат а веќе кога сме кај спонзорите сите си ги имаат и мн помоќни од на дејан[/quote] На пример кој ?[/quote] па како што сте дознале за Дејан така ќе дознаете и за другите
Јас имам приметено дека Дејан кога ги седнуваат на столчиња секогаш го кажуваат или прв или втор.И никој од публика не се радува кога ќе помине.И кога ги покажуваат кај шетале ова, она по сите вриштат, пиштат се сликаат со нив а Дејан нигде го нема. И башка презимево ми е сумњиво некако. Спојлер Море овој Дејан може да догура и до топ 3 , ништо чудно.
за останатите не знам меѓутоа за дејан се знае ехеееее одамна [/quote] е како не па ти да неси Баба Ванѓа[/quote] епа јас сум во организација на идол така да ти кажи дали сум баба ванѓа или не
silvija.b и sefanijastefi... Да не сте една личност? Спојлер Извинете за оф топик, ама многу ми се сомнителни... Извинете ако грешам...
Е како не е најдобар . Има многууу подобри гласови од него.Во ред е навиваш за него и сето тоа ама биди реална.Бар фановите на Кико си признаа дека не пее најдобро ама го гласале од други причини
Искрено како што поминува времето победата на идолот се повеќе ми заличува на онаа од операција триумф Аднан победи, а имаше најмалку фанови ама никаде го нема. Така ми мириса и Дејан дека ќе биде победникот ама...ќе го испратат во Малта, Лондон или не знам каде и повеќе никој нема да слушни за него...Јас не сакам моите фаворити да победат Подобро да испаднат и да си тераат кариера отколку да учат англиски
па добро мене ми е најдобар и ако сте го гласале Кико немаше да излезе и детето ми е баш океј немам ништо против него
Мори Мона.Мона, од кај ја ископа сликава? Ме пресмеа, најискрено. А за другото. Па што ако Дејан има спонзори? Ќе се извлечка до финале и ќе победи. И после што? Ќе си гувее, нормално, дека нема фанови. Е, јас името ќе си го сменам ако тој изгради кариера. Попрво би типувала на Јана и на Билјана, одколку на него.
Hartbroken мислам дека лажеш дека си од организација од идол ( а и да си, многу не етички од тебе, што зброриш така за било кој кандидат) . Мислам само дека си некоја непријателка на Дејан, (или си некој-а од идолите)... Многу провидно и глупо! Пошто ја имам многу врска со таа пивара што ја спомињаш, те демантирам, а уште еднаш ако спомнеш нешто такво, можеш и кривично да одговараш за клевета! п.с. Мене Дејан не ми е идол, само се борам против неправда !
ако биди среќна, мене фаворит ми е Иван и повеќе ќе ме направи среќна ако има успешна кариера отколку да влезе во топ 3 или да победи...
http://www.lajkuvaj.com/49915/ Ево за сите што го ОБОЖАВААТ Христијан т.е. што го обожаваа хахахахахах