Иван и Виктор имаа толку пудра што изгледаше како да се спремале за кастинг на Twilight (Се извинувам, морав )
со оглед на тоа дека го гледам Иво скоро секој ден,можам да искоментирам дека и он беше пренашминкан..
Најдобар впечаток ми остави Мики, дечкото што ја пееше Секс он фајр.Најкомплетен настап според мене! А не ми се допадна Виктор како испеа и Денис..
Џиџи го дисквалификуваа уште кога ја пееше "Неправда" бидејќи не го научи текстот и пеееше "сакам кола,немам пари..танана"
Јас одам во црковниот хор ама не бев на снимањето браво мики гласав 10 пати за него кога го дадоа татко ми на телевизија во хорот се кинев на подот.
Сите ми се супер Ама озбилно ова Добро се снаоѓаат на сцена, добро пеат, добро изгледаат. Да незнаеш за кој да се одлучиш
Виктор како и секогаш фантастично !! Грешите кога велите дека не му лежат песните на Џастин...Многу пати сум го слушала и детето навистина ужива дури пее сум го слушала цели 3-4 сати ниеднаш не направи пауза да се одмори, а гласот не му пукна ни најмалце...Јас уште на почеток кога разбрав дека се пријавил кажав дека ми е број 1 фаворит Битерсвит во бендот на Виктор НЕМА хармоника Виктор пее, Огнен прави битбокс, Роберто свири виолина и Влатко гитара и морам да кажам дека звучат ФЕНОМЕНАЛНО барем јас си уживам на нивните свирки Христијан ич не го сакам бре препотентен е многу и арогантен АМА вечерва беше ПРЕДОБАР !! Иван многу тешка песна одбра, но си ја испеа супер Нико го познавам лично уште од мал и од секогаш пеел убаво и се знаеше дека од него ќе биде нешто, кога слушнав што ќе пее мислев дека ќе промаши, но покажа дека може да пее СЕ !! Браво !! Секоја чест...Иако стојам на тоа дека многу повеќе му лежи операта и мислам дека македонскиот идол треба да му го препушти на некој друг...Едноставно не ми се вклопува во оваа приказна и покрај тоа што не може да му се оспоруваат гласовните способности. Дејан мислам се викаше детето што ја пееше Свеј многу ми се допадна Тоа се моите 5 фаворити, а тој Мики
Сите беа одлични вечерва. Јас имињата не им ги знам, а и вечерва не обрнав внимание бидејки друго работев, ги запомнив броевите под кои настапуваа тие што сметам дека треба да идат понатака: 3, 6, 7, 9 и 10.
нормално е иван да е добар...па го помина истото ова на м2 пред неколку години јас не го фаворизирам мн.на м2 на времето ми беше фаворит,а сега не разбирам што бара во секое шоу да се пријавува.ама океј нека му е со среќа и убаво кажа некој за христијан,тој не е самобендисан,туку е свесен колку е најпрекрасен
Изненадувачко добри ,опуштени беа сите , немам замерки со оглед на тоа што некои прв пат беа на сцена, на тв, во живо... Брависимо
Последната моќна изведа, ме наежи . Браво за Нико Ја инаку за никого не гласав, сеа ќе видиме кој ќе бидат финалисти. Инаку ми падна едно пола саат фемина не можев да се логирам, и така еден пост ми пропадна и ме мрзи да го пишувам пак, а се однесуваше на тие типките што стоеја фактички пред камерата. По три што беа на столчиња, за да им го дополнат сценскиот настап ли ај мање битно, дур не кажале им посакувам среќа на сите!