Неможе жирито да враќа кандидати сега, зашто веќе ја искористија таа карта на мини концертот кога го внесоа Нико заедно со Виктор и Биљана
Стварно влегол во Јованов Рекордс? Некако нема фаца за таму, повеќе е за МНА продукција... Спојлер А иначе читав на фб на една страна дека Билјана наводно имала помалку гласови од Хихо ама после прогласувањето виделе и дека Калиопи и била тетка на Билјана (колку е точно ова не знам така прочитав)
Леле колкава грешка ќе направат ако го вратат. А стварно треба некој гостин да повикаат, макар и од нашава естрада. Од сите гали (незнам колку се) само еднаш имаше гостин...
^ И жити мене, што ќе пеат тие? Песните што им ги ветија, снимени им се? Иначе, јас чекам понеделник да дојде, за ништо на свет не ја пропуштам оваа гала.
izvinete za latinicata ama neso ne mi se menja poddrskata nz zosto. vo presret na novata gala da kazam za minatata. kiko ispea fenomenalnoooo..nikogas tolku mi se nema dopadnato ednostavno me voodusevi, ivan i miki konstantno odlicni, biljana, jana i dejan onaka prosecno, a viktor katastrofalno..pa ke vidime kako ke e utre [mod-kirilica:25th0qr5][/mod-kirilica:25th0qr5]
е за овој момент на форумов зборував, само злобни коментари и ништо повеќе...невозможни работи и глупостии зборувате,као може отпосле да се види дека некој има повеќе или помалку гласови (поегзактно и поочигледно од бројки нема) само од завидливост се коментариве...и родена ќерка да е Биљана на Калиопи не може да ја спаси ако не вреди да биде таму, а и ништо да не и е, ако Биљана е човек на место тогсш ќе си биде како што треба. Поддршка за Биљана, мене ми е супер (со исклучок на последниот настап, но мислам дека не беше толку до нејзе, колку што до притисокот)!
Ти пишува колку е точно ова не знам така прочитав. А да те прашам вака, од кај знаеш дека имало притисок и ако воопшто имало, кој и го вршел? Да не забегувам многу од темава, да не знаете по кој ред ќе пеат и дуетите и соло?
^ Мислам дека не мислеше она на притисок од трето лице. Туку самиот притисок на целата манифестација, притискот од очекувањата на другите и стравот да не разочара. А и ги караа малку на самиот почеток па имаше уште поголема трема од вообичаено
Не гледам Идол, ама кога го видов ова не знаев дали да плачам или да се смеам http://www.demotivacija.mk/most-comment ... -1089.html
жално е штомногу мал број од овие квалитетни гласови ќе успеат по натаму, или идол ќе испадни машина за нови тезгари, што е навистина жално, вчера бев во еден кафич каде што пееше Денис и морам да кажам ако него го задржеа, сите девојчиња ќе мораа да си заминат доба, со исклучок на девојката со ангелски глас Бети. навистина ја загреа атмосферата и беше прекрасно. сепак за сега нема ни песна ни спот од него, срам даму е на македонските менаџери и продукции, кои работат само а пари и без квалитет и вадат ѕвезди од типот , на слаткар и многу други лигуши и прчли.
Виктор Виктор Виктор Виктор Виктор Виктор Виктор Виктор Виктор Виктор Виктор Виктор Виктор Виктор не да го фалам ама најубав ми е
песните што им ги ветија не се ни направени.. не знам што ке пеат само знам дека ке ги викаат како гостини
Гостин еднина, гости множина И не знам зашто нив би ги викале, испаднаа веќе, ај чао. Треба да си викнат познати луѓе, да му дадат шмек на шоуто, да промовираат нечиј сингл, да добие поголем углед...
Реинбоу ме претркала. И јас сакав тоа да го кажам. Јас колку што знам, само Сергеј, Тони Зен и Кнез ( незнам колку тој може да се нарече јавна фаца) беа гости. Ама, ако подразмислам повеќе, и така никој во салата не слуша кој пее, што пее. Битно е да се вреска и да се паѓа во несвест. Тоцку. И што дека ќе викнат некого друг. Вака, пак има галама, ама и да не ти е жал што има, нема што да пропуштиш ако не слушаш.
Публиката ќе ги слуша кога ќе станат пејачи и ќе имаат кариери. За шоуто е потребно да има познато гости. Па во америкаснкиот идол кој се не беше гостин, нови спотови се пласираа, синглови, изведби... Се е тоа потребно за рејтингот и угледот на шоуто.