Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. leyla12tekin

leyla12tekin Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    јас мислам дека навистина не е фер што вака правите некоја проценка на луѓето без пред тоа подобро да ѓи запознаете.....јас денес имав можност да ѓи запознаам идолите.....знам дека сите ке се запрашате каде и кога...но нема да ви кажам...имав можност да ја запознаам биле во живо! ми остави впечаток на една мн добра личност...можеби е на моменти срамежлива и повлечена(што е стварно човечки),но мавистина нема потреба од празни и лажни муабети кои влијаат врз психата на биле! сигурно ги чита коментарите и не знам можеби ке се сети на мене.....јас бев едно мало девојче со виткана кафена коса кое и побара два пати да се сликаат а таа без проблем се согласи! многу е слатка и талентирана.таа ни докажа дека е подлежна на трансформација и и предвидувам блескава кариера!Прекрасно пее, мн е убава(како кукла)и и посакувам мн среќа! Да не се замара со злобни коментари од луѓе кои и лјубоморат туку да продолжи да се бави со музиката...во тоа е сепак најдобра!

2. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    ^ Абее, викаш и љубомориме м? :^)
    Да сакав и јас да станам славна ќе се пријавев на Идол. Ти текнуе?

:rofl: :rofl: :rofl:

3. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Да се надоврзам на претходните коментари, се согласувам. Во салата не е важно повеќе што се пее и како се пее, ниту какви критики се даваат. Доволно е само да се појават нивните идоли, особено Виктор, и Христијан што беше и публиката да почне да вреска. Друго не им е важно.

4. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    Така е, бидејќи во публика пуштаат само недоквакани пубертетлии и најблиски роднини и пријатели на идолите и испаднатите идоли, пред се публиката им е на најниско ниво и после бараат дисциплина. Глупаци! :talk:

5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    1. * Ги, кратка заменска форма од нив ги
    2. * Навистина
    3. * Љубоморат
    4. * На почеток на секоја нова реченица стои голема буква истотака и личните именки како на пр. *Биле се пишуваат со голема буква.
    5. * Подложна
    6. Кое одд. си ?
    7. Ние тука кажуваме мислења, а ако некој е опседнат со нив и им дава преголемо значење негов/нејзин проблем.
    Ќе се задржам на третото, на Билјана никој не и љубомори, ќе кажам за мене немам на што. Без шминка ми е страшна - погруби црти на лице немам видено досега, глас има просечен убаво пее ама нема некој талент или којзнае какви огромни гласовни можности за да и љубомори некој, колку подобри пејачки има од неа како на пр. Бети што отпадна од Идол заради бројот на гласови секако па викавме, викаме и ќе викаме браво на нејзиното пеење и сеуште верувам ќе се сложат сите дека таа беше најдобриот женски вокал на идол.

На Lov3 и FortuneTeller.xD им се допаѓа ова.
  6. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Викаш ние не сме фер што даваме проценка на некои кои не сме ги запознале, а твојата проценка е вистинска зошто 2 пати си се сликала со Биле :yawn:

7. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
  8. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    E не тебе ќе те примат :? ( без навреда )
    Инаку навистина Биле ги читала овие коментари ? Леле :tmi: :lol:

9. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    да да имаше дури и на статус на фб пишано дека не чита... :)

10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    :D
    No further comments.

Патем, мене не ми се чини Билјана како срамежлива или повлечена. Токму спротивното.
    Едит: Мерлинке, да не пукниш мор :D :D :D
    Јао, зарем постои вакво нешто?

11. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Оваа Ане нормална е? Не знаев дека вака може да влијае некој идол.
    Подобро програма наменета за лица над 16 години. :D

12. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Да :rofl:
    Имаа и понапред пишано за повеќе вакви коментари... срцепарајучи :P
    Страшно, депресивно, јадосано :wasntme:

13. Heartbroken

Heartbroken Истакнат член

Се зачлени на:
    13 април 2011
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    17
    Биле воопшто не е дигната и вообразена само ке кажам дека е најскромна од сите таму и дека според мене може многу да покаже ама не знам што и се случува на девојчето. а јана и биле како вокали во никој случај не можат да се споредат јана на екс ју ја утна цела песна па што ке беше тоа фалширање ти се молам а и многу ми е детинеста само прави некои фаци антипатични а највише ме изиритира кога збореше за нико. па што си ти цвеќе за мирисање??? ај ти се молам

14. 90210

90210 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    55
    Вчера заврши германскиот идол и дадоа листа за секоја гала вечер кој колку проценти од гласовите имал. Баш ме интересира дали ќе биде така и кај нас.

На Tanny му/ѝ се допаѓа ова.
  15. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    И сега вечерва значи ќе се пее и дуети и соло. Има некаде поставено листа во претходниве страници кој што ќе пее, вртам ама никако да најдам :?:

16. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    :) Еве ги, го имаше на 583 страна

А до вечер 100% темава ќе има 600 и нешто страни :lol:

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Чекајте сега, како можете од едно видување да кажете дека ги познавате Идоливе ( и тоа само на 10 мин - 15 максимум) :^) Е тоа ти е да се чудиш.

18. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    па ќе ме примат , барем имам култура, како не им е срам жирито на секое да ги опоменуваат. културен човек што оди во тетар и на кино, нема да се однесуват така, и тоа колкави се тие што пискаат дури професионалци,уметници, луѓе на ниво се обраќаат? сигурно се под 15 години? така? или нека ги брка обезбедувањето што е тоа, за срамота. во театр ако заборавиш мобилен в клучен или ако зборуваш одма редарот/ката ке те опомени. па да одиш на концерт за класична музика, па не смеј ни да писниш, смејш само да шептиш. очигледно кој и да си што си ме циритарала или погрешно си ме сфатила или немаш поим од основна култура и бонтон. :!:

19. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Иначе што мислите кој ќе отпадне вечерва, јас мислам дека Биле ќе си оди

20. babygirl

babygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    66
    едвај ја чекам галава денешна :) не знаете колку сум љубопитна кој ке си оди дома..... :wasntme:

искрено и јас мислам Биле (а сакам Јана да испадне ) , ама пак ...не знам ...чекаме со нетрпение :lol: