јас мислам дека навистина не е фер што вака правите некоја проценка на луѓето без пред тоа подобро да ѓи запознаете.....јас денес имав можност да ѓи запознаам идолите.....знам дека сите ке се запрашате каде и кога...но нема да ви кажам...имав можност да ја запознаам биле во живо! ми остави впечаток на една мн добра личност...можеби е на моменти срамежлива и повлечена(што е стварно човечки),но мавистина нема потреба од празни и лажни муабети кои влијаат врз психата на биле! сигурно ги чита коментарите и не знам можеби ке се сети на мене.....јас бев едно мало девојче со виткана кафена коса кое и побара два пати да се сликаат а таа без проблем се согласи! многу е слатка и талентирана.таа ни докажа дека е подлежна на трансформација и и предвидувам блескава кариера!Прекрасно пее, мн е убава(како кукла)и и посакувам мн среќа! Да не се замара со злобни коментари од луѓе кои и лјубоморат туку да продолжи да се бави со музиката...во тоа е сепак најдобра!
Да се надоврзам на претходните коментари, се согласувам. Во салата не е важно повеќе што се пее и како се пее, ниту какви критики се даваат. Доволно е само да се појават нивните идоли, особено Виктор, и Христијан што беше и публиката да почне да вреска. Друго не им е важно.
Така е, бидејќи во публика пуштаат само недоквакани пубертетлии и најблиски роднини и пријатели на идолите и испаднатите идоли, пред се публиката им е на најниско ниво и после бараат дисциплина. Глупаци!
1. * Ги, кратка заменска форма од нив ги 2. * Навистина 3. * Љубоморат 4. * На почеток на секоја нова реченица стои голема буква истотака и личните именки како на пр. *Биле се пишуваат со голема буква. 5. * Подложна 6. Кое одд. си ? 7. Ние тука кажуваме мислења, а ако некој е опседнат со нив и им дава преголемо значење негов/нејзин проблем. Ќе се задржам на третото, на Билјана никој не и љубомори, ќе кажам за мене немам на што. Без шминка ми е страшна - погруби црти на лице немам видено досега, глас има просечен убаво пее ама нема некој талент или којзнае какви огромни гласовни можности за да и љубомори некој, колку подобри пејачки има од неа како на пр. Бети што отпадна од Идол заради бројот на гласови секако па викавме, викаме и ќе викаме браво на нејзиното пеење и сеуште верувам ќе се сложат сите дека таа беше најдобриот женски вокал на идол.
Викаш ние не сме фер што даваме проценка на некои кои не сме ги запознале, а твојата проценка е вистинска зошто 2 пати си се сликала со Биле
No further comments. Патем, мене не ми се чини Билјана како срамежлива или повлечена. Токму спротивното. Едит: Мерлинке, да не пукниш мор Јао, зарем постои вакво нешто?
Оваа Ане нормална е? Не знаев дека вака може да влијае некој идол. Подобро програма наменета за лица над 16 години.
Биле воопшто не е дигната и вообразена само ке кажам дека е најскромна од сите таму и дека според мене може многу да покаже ама не знам што и се случува на девојчето. а јана и биле како вокали во никој случај не можат да се споредат јана на екс ју ја утна цела песна па што ке беше тоа фалширање ти се молам а и многу ми е детинеста само прави некои фаци антипатични а највише ме изиритира кога збореше за нико. па што си ти цвеќе за мирисање??? ај ти се молам
Вчера заврши германскиот идол и дадоа листа за секоја гала вечер кој колку проценти од гласовите имал. Баш ме интересира дали ќе биде така и кај нас.
И сега вечерва значи ќе се пее и дуети и соло. Има некаде поставено листа во претходниве страници кој што ќе пее, вртам ама никако да најдам
Чекајте сега, како можете од едно видување да кажете дека ги познавате Идоливе ( и тоа само на 10 мин - 15 максимум) Е тоа ти е да се чудиш.
па ќе ме примат , барем имам култура, како не им е срам жирито на секое да ги опоменуваат. културен човек што оди во тетар и на кино, нема да се однесуват така, и тоа колкави се тие што пискаат дури професионалци,уметници, луѓе на ниво се обраќаат? сигурно се под 15 години? така? или нека ги брка обезбедувањето што е тоа, за срамота. во театр ако заборавиш мобилен в клучен или ако зборуваш одма редарот/ката ке те опомени. па да одиш на концерт за класична музика, па не смеј ни да писниш, смејш само да шептиш. очигледно кој и да си што си ме циритарала или погрешно си ме сфатила или немаш поим од основна култура и бонтон.
едвај ја чекам галава денешна не знаете колку сум љубопитна кој ке си оди дома..... искрено и јас мислам Биле (а сакам Јана да испадне ) , ама пак ...не знам ...чекаме со нетрпение