Јас мислам дека ке ја остават....инаку немам лошо мислење за Биле, баш ми е приземена, ми се допадна уште за време на аудициите и затоа најмногу се нервирам за неа кога ке утне, од што многу ми беше симпатична и убаво пееше , и стварно очекував многу од неа..само треба малку да се опушти и да пее соодветни песни. Вечер кој и да излезе ке ми биде криво....сите што останаа ми се така супер! Дури и за Дејан ке ми е криво, многу ми е мил... ама ако биде реално мислам дека некој од Дејан и Биле ке биде... Сепак се зависи од тоа како вечерва ке отпеат, зошто и од тоа зависат гласовите на публиката Ете минатата гала Јана и Иван ми се допаднаа многу повеќе како испееја за разлика од Екс Ју вечерта.. можеби и Биле вечерва ке не изненади, мислам дека и лежат песните на Каролина. Па останува да видиме како ке отпеат А мои фаворити константно ВИКТОР и МИКИ
Јана...па Јана не ми е константно добра како некои други..таа на пример (според мене) не може да се снајде најдобро во секој тип на песни...ама тоа што и лежи (нешто во стилот на diva's night кога пееја, Шанаја, Тина тарнер...) е тоа опасно добро го прави..многу ми се допѓа :up: еден период незнам зошто ме нервираше , ми беше лигава ама сега ми е супер. Повеќе ме нервираше на почетокот кога исцикуваше WAaaa Woow..хахах ама сега ми е супер Јана Исто има специфично добар глас, особено кога изведува песни од нејзин тип музика
Кој и да испадни вечерва ќе ми биде жал. Се навикнав на сите и сите ми се мили...Секој на свој начин. А не можам ни да претпоставам кој ќе биди...Останува да видиме
Сите се супер ама јана .. Таа е сериозна на песните ама ка дојде пред жирито се прави ко мало бебе дава некој звуци на петгодишно дете .. а иначе не сакам да си оди биле много ми е добра и убава а дејан сакам да го напушти шоуто некако не ми оди со тие другите Но зависи од гласовите
Се и Сешто [Еverything] A znaete zoshto go vratile Kiko? (sega dobif informacija) Biljana imala pomalce glasovi od Kiko, ama toa go zabelezale podocna posle proglasuvanjeto na toj sto treba da izlezi..ama za da ispadnat fer go vratile Kiko. Se zboruva deka Biljana e vnuka od sestra i na Kaliopi Вчера во 15:28 · 1 личност тоа е од фб од една група.... но не ми се верува..
Имам свежа информација од прва рака .. Финалето е на 30ти мај што значи денес или следната гала ќе испаднат двајца .. А финалето ќе се оддржува во метрополис арена и ќе се продаваат карти во вредност од 200 денари !
На мајка ми и даваат карти од А1 и од таму и кажале . Инаку сеуште не се продаваат картите за финалето
Јас по ова што го прочитав најубаво ќе си гледам од удобноста на својот дом, него да слушам таму вриштења само И вечер или Билјана или Дејан ќе си одат, мене така ми личи.
Јас сепак сметам дека од сите што останаа Јана има најслаб и ептен просечен глас. Стварно не ми е ништо посебно. Слатка е ама тоа е тоа. И добро е што престана да вришти после секој настап,мислам ептен оптеретуваше.
Јас колку што знам и колку што можев да зборам со некои од Идолите и со уште некои луѓе што се во продукцијата ми кажаа дека да финалето ќе биде на 30ти мај ама во Универзална Сала и дека во финале ќе бидат 4ца така да треба да испаднат уште 2ца...и што значи дека една недела(на 23 мај) да нема идол туку да биде финалето директно на 30ти мај.