Колку што знам јас картите се продаваат по 500 ден веќе 3-4 недели, и не е баш лесно да се најдат. И во финале идат 3ца.
Мислам дека во финале ќе идат 4ца. Така беше на бугарскиот и српскиот идол, со тоа што прво исфрлаат двајца, па последни остануваат уште двајца. Така да најверојатно овој понеделник ќе испадне еден,наредниот уште еден, па ќе има пауза од еден понеделник,зошто за финале ќе треба по повеќе песни да спремаат и финале на 30ти. И чекам да видам како ќе излезат дуетите од идолите вечерва, дали добро избрале партнер и песна
Не се отвараше форумов Јана добра беше, има нешто во неа, вежбање и треба само. Деја невпечатлив, како и секогаш.
Морам да кажам Дејан убаво испеа денеска. Сосема коректно и опуштено.. многу ме бендиса. Види го ти него..... А Јана не ми се допадна, на моменти како да завиваше....
Јана ми се допадна, малку згреши, т.е испушти еднаш да го испее рефренот ама во глобала беше ок.. Дејан единствената гала каде што премногу ми се допадна како испеа.. браво
Па да бе, нели Идол во секоја земја е по исти меѓународни правила ? Иначе Реинбоу, дефинитивно Билјана или Дејан! Може и Јана.
Е Јано мори, Дева Марија не ти беше рамна, цела фемина падна додека пееше ти... Дејан е многу забавно дете, штета што не е забавен за гледање.