Не го пратев баш,ама помини-замини,долета нешто до моите уши,мора да признаам,убаво изненадена сум.Тони,Игор,вака ќе биде,не ги бива...ама ете,браво за дечките кои пееа,очигледно убав избор направиле,а воедно може да се очекува и шоу од лудаците.Мислам дека и ќе си го гледам ако имам време,секогаш ме расположуваат убави гласови.
Лилит кога типот ја пееше Феритејл гоун бед ми текна на тебе дека ја сакаш песната А имаше една песна од филм беше нешто And I don`t want to... и не ми текнува за жива глава која е песната, се пренервирав. Знае некој?
Е сега од овие што испаднаа можам да се кладам дека после избирањето на 5те женски полуфиналисти, од тие што испаднаа Виктор и Нико ќе влезат пак во финале.
Сакав и Виктор да продолжи понатаму ,а гласав и за Иван,се надевам Виктор ке успее да се пласира во финале,иначе се беше супер,сите горе-доле пееа ок
Сите беа супер, немам зборови. Баш се изненадив, како да не беа оние дечки до пред некоја емисија. Баш ми беше жал за Нико и Виктор, ама се надевам ќе влезат наредниот пат.
Финалистите: Иван, Кристијан, Мики, Ивица (тој со долгата коса чинам беше) и тој највисокиот кошаркарот со баладичето
Дефинитивно сите беа добри и стварно требаше сите да одат понатаму Најмногу ми е жал што Нико не влезе во 5те финалисти бидејќи кога би одвоила од сите(машки-женски идоли)за мене тој е Победник има стварно извонреден глас,но тоа е тоа
Сакав Денис да помине. Фаворит ми беше. Ама ајде ќе почекаме за две недели, белки ќе се пласира во финале...
Сите беа прекрасни, навистина, ако реално гледаме подобро некој од дечкиве да не претставуваше на Евровизија , навистина имаме таленти, кога ги слушав како пејат се изненадив-позитивно Криво ми е за детето од Виница мислам беше, Иво ако не се лажам, претпоследен настапи , додека пееше морници ме полазија, целата се наежив...прекрасен глас..
сигурна сум дека Виктор и Нико ке влезат во финале...фаворит посебен немам.. ама можам да ги одвојам Виктор,Иван и Денис Христијан имаше убав настап,но некако не ми се бендисува како се однесува...
Бев 100% сигурна дека Виктор, Нико и Влатко ќе влезат. Изведбата на Влатко многу ми се допадна али ептен се занесува, ме нервира а Мики сценската изведба КАТАСТРОФА ич не ми се допадна ама затоа песната многу убаво ја испеа, искрено за него очекував нешто негативно во однос на тоа како игра