Отпадна, миленикот кај женските претставници на човештвото , кристијан. Незнам дали толку убаво им пееше, дали толку убаво им изгледаше. Иначе, Мики валјда ќе биде идолот, па да се надеваме ќе го изберат најдобриот
И мене ме изнервира Игор . Мене не ме интересира , јас сум во жири , грешка имаше Ни јас не ја приметив . И ако не можело да се повтори рефренот не може , и Калиопи не знам што одговори така .
Абе ајде почна да ми се повраќа од емисијава. Почнаа дури и кратки серии да прават кога ги представуваат идоливе ја претераа. Денес сите се катастрофа, благодарам и пријатно!
Инаку, мислам дека Мики на почетокот, на првиот стих излезе од интонација, но не сум скроз сигурна, па ќе чекам да излезе клипчето и да преслушам.
Сите вечерва разочараа или мене така ми се чини?! Ајде сега се крстам на Виктор Е ама го направија сега ова со Иван а и јас ништо не забележав А после дуетите, уф едвај чекам
Отупеа со грешката затоа што беше грешка на бендот!! Дечково кога почна да пее се наежив, ама кога зачкрипе во момент направив фацка. Цел акорд му згрешија, промени интонација, отиде во друг правец песната. Дечкото не би згрешил, да не згрешеше бендот. Затоа и целата збрка. Како и да е, публиката го сака, и мислам дека ќе оди во финале.
Добро де,и на Мики му е дозволена една грешка. За разлика од сите други,он на сите настапи беше совршен.
Иван испеа супер,мегутоа не ми се допадна тоа на крајот.....Јас грешам на свирки не пак тие....Бендот на нашиот Тоше ((
Сепак мислам дека требаше на Иван да му дозволат да испее уште еднаш бидејки беше грешка на бендтот. А Игор, што се занесуваа кога бендов си ја призна грешката, што има понатаму. Браво за ИВан, уааааааааааааа за Игор
каква забелешка избаци Иван коа коментираше дека бендот згрешил....цитирам - "може на секого да му се случи грешка, сите грешат. Јас имам згрешено на свирка, а не пак....." Можда завршеток на реченицата е "....а не пак бендот на Тоше" Ох Иван, иди скриј се малку под кревет. Ако некој има некој друг логичен завршеток, слободно нека ме цитира
Ајде и тој ете. А ако ги погледнеш другите идоли,на секој настап минимум по 2 грешки имале направено.