Може ли некој да ми ја објасни грешката не бендот,не го гледав досега идолов оваа вечер (освен настапите на Јана и Дејан кој посебно ми се бендиса вечерва)? Благодарам. Виктор ја утна песнава,исто и минатата гала утна.Што му стана на детево?А многу почнува да ми се свиѓа вака.
Ај тони многу критички настроен ама супер нека ги спуштат малку на земја ах викторче почнA Iи да дтка не му требало ова за на статус цццц
Не е толку страшен статусот како што го праат, де. И нема ништо лошо освен дека лошо го прокоментирале. Му е гајле, публиката одлучува. Ги затна, конечно некој да им се спротивстави да не се мислам богови.
Како да не не му требало. Жирито веќе претерува. И според мене искрено претерано им анвлегуваат во приватност на децава. Свашта, убаво си им кажа.
лелеее жирито фиран сите ги напраи и баш тоа реалноста одоколу! за некои работи претераа !! мислам, ако некој сака да гласа за некого ќе си гласа! мене во глобала сите ми фалшираа дури и Мики малку ама најдобар беше за разлика од другите!
јас веднаш забележав дека бендот згреши, немаше никакви шанси иван со таков висок глас да дозволи бендот да продолжи да свири ниско. ме изнервира игор со коментарот. п.с. ВИКТОР сега си докажа кој голем глупак е. лелелее не ми се верува колку ниско падна, ги исмејува мики и иван дека се потat и жирито дека го боли к*р кој што ке му каже. па се потат бидејки имат глас шупак еден !!!!!!! многу е дигнан сакам со биле под рака да си одат дома вечерва.
Да ти ебам жирито, и шпионите што им даваат информации од фб...шо ги фураат децава као учители некои..идиоти..
Луѓе знаете што? Мислам дека жирито почнало да не чита и се освестија малце. Ама претеруваат Што им е стварно? Да не станале на лева нога сите?
И пак Виктор е вашиот Идол???Леле се засрамив и од него.....па не му беше срамота така да се однесеува пред толку големи луѓе како што се Тони,Калиопи и Игор?Па сеуште па и носот го крева....зарем заборава дека заради ниве таму....Леле Оваа гала некако ми е многу напнатаа.....
Калиопи нашла да кажува за приватно однесување што има два брака распаднати. Оф земјо македонска напатена.
Ќе победи тој што ќе има најногу гласови,ама редно беше да ги освестат кај се и со се а не да летат во облаци-ние пееме на идол нај јаки сме нај фраери и никој ништо не ни може .Браво за ТОни
Извини не сакам да се карам ама колку големи луѓе се КАлиопи Игор и Тони ??? Секој со своето мислење но според мене па и не се до толку горе колку што ги воздигнуваат.