Тони Михајловски не знам што го прави голем човек на професионален план па и на приватен. Калиопи професионално да, ама за приватно нека не збори мислам ја знам лично преку мајка ми. Игор колку време порано се збореше ЛОШО за неговиот приватен живот па тој е повеќе шоумен отколку пејач.Само добро.
Таман сакав да речам дека започнува да ми се допаѓа Виктор, си ги повлеков зборовите откако видов како коментираше за статусот. Идиот. Мислам дека поради ова, набрзо и он ќе си оди.
Како убаво му кажа А публиката вришти без да знае дека иронично го пофали Тони Виктор ))))Виктоте,Викторе се покажа што човек си дури сега....за жал
Ќе може ли некој да објасне за што поточно го критикуваа Виктор ? И што точно му кажаа? Не сум во можност да гледам Идол моментално, а да бидам искрена не ми се чека да ги стават на јутуб видеата. А баш ме заинтригиравте со коментариве
Дека стана дебилна емисијава, шоу, штодае, стана, и затоа ич не коментирам, а редовно, најредовно следам И мило ми е што се малце поостри вечерва, оти искрено на глава ми се качија со крескање, занашање и квази ѕвезди. Уште мноооогу муви треба да се налапаат Мики досега најцврсто стои на земја, а Иван следи некако
Направија шпанска серија од шоуво. Глупости... Кој од кој се, од кандидати до режија и жири... за греота!
И како ќе пеат после ова карање... ај Калиопи шо се потресуе, од раѓање си е таква, ама Тони и Игор..туф туф... Некој и нив безгрешните ги искритикува и збеснаа...Сељаци...Шпиуни...Суетни... Цела емисија денес е тотален хаос, катстрофа...
Епа тоа е ко е глупав Виктор, и претходно Игор нели го искритикува за исто. Кога знае дека најмногу него го имаат на пик баш поради такви изјави, нека се стрпи малку , барем додека заврши Идол, па после што сака нека пишува и кажува Другиве кандидати сигурно не се толку скромни ко што се прават, ама попаметни се од Викторче
Виктор ставил статус на фб колку добар настап тие ми рекоа можело и подобро колку ова можело и тоа не запамтив точно да не те излажам и овие го критикуваа се виделе навредени и он убаво им кажа секој има право на свое мислење итн значи емоционално го растроија го немаше на сцена за најавата на дуетите сега очите му се врцвија.И не го коментираа, саркастично му викаа најдобар си најубав си бла бла и тој само рече:па не е баш така, ама фала.
Па зарем не сте ги прочитале статусите на форумов? Секој пат ги пастираат статустите на Виктор. Ми текнува прочитал. Од една страна лошо што пишал од друга страна демократија е. Што сака ќе каже... Сепак негово право - а ако е неправедно... ќе си јаде по секоја цена...
Овој Дејан уште малце фали да ја лапне Биљана. А, за целово шоу имам само еден збор да кажам, општо познат. Циркузијада.
Јас, како Битолчанка, можам да го замислам тонот со кој ги кажува овие работи од статусот )) Не го познавам лично, но уште од почеток имав впечаток дека е арогантно суштество и не згрешив