добро што стана со жириво како ги нападнаа кандидативе...ств ме изнервираа..особено тони како го нападна виктор за тоа што го напишал на фејсбук..голем к*р...не смее човекот да си каже сопоствено мислење за коментарите на жирито поврзани со него?? па уште тони не му дава до збор да дојде за да си се одбрани.
Леле не ми се верува!!! Прекрасни беа, неверојатни, немам зборови! И двајцата блескаа, се чудам од каде и им излегоа овие гласови?!
Е иако не ми се фаворити овие двајца (Билето и Дејан), ама добри се немам некоја критика за нив. Ама гледам во друга облека се, па можеби Виктор немал време да се облече па затоа не излегол (некоја моја логика ) иако рекламите не беа кратки
Абе,како прво,поим за култура е тоа што го објавил дотичниов на фејсбук. Повозрасни се од него,и можел да си преќути,а не толку јавно да ги исмева. На крај краева,можел и со нив да прозбори,ама неее,он морал на фб да пише.
Одлични беа! Мислам дека со овој настап Билјана некако ќе се провлече низ нареднтие гали, но не е сигурно. Многу подобар настап имаше Билјана сега за разлика од претходниот, дефинитивно!
божеее, ама ме изнервира Tони па што сака ќе си пише виктор, негов си е фејсот и што му фали на детето бе, нека се крева, му се може! Tони па се нашол да збори, ќелаица една! сега еден виц за келаиците од 2ца ќелаици кој е поќелав??? Спојлер Tој со поголемата глава edit-oф со 4че пишуе???? E,тек сега ме разочара
Viktor Apostolovski Po tolku smenati stilovi....trebalo da smenam stil... po tolku sceni4ni obleki....trebalo oblekata da mi e po sceni4na...po tolku siguren nastap...mi govorat za disharmonija....hahaha..... KAKO I DA E...VI BLAGODARAM NA SITE STO POVTORNO ME PODDRZAVTE....PO4IT ZA MOJOT CIMER....NA SITE KE NI NEDOSTIGA.....IAKO...NON STOP KE BIDI SO NAS.....DOBRA NOKJ EVERYONE May 3 at 5:22am · Like · Dislike · Еве го статусот за кој го искритикуваа. Стварно,немам коментар.I'm disapointed.Ама не од Виктор туку од Калиопи,Игор и Тони.Игор не го поднесувам како човек,Тони ми е обичен сељак и простак,а Калиопи обична лигушарка која освен да пее(вреска) не знае да сврзи реченица освен да цимоли и да треси зелени! Катастрофа... Виктор - ми се бендиса,убава песна! Мојот идол до крајот.Права ѕвезда во секоја смисла на зборот. Иван - покрај грешката,добар беше. Мики - Па мене баш ми се бендиса денес,не знам зошто толку го искритикувавте Билјана - антипатично суштесво,натинг спешл,сакам да си оди. Јана - добар настап,слатка како и секогаш. Дејан - незбележителен и здрвен како вообиаено,наликува на Шефќет Ако не си оди Билјана би сакала тој да замине (патем,морам да кажам убава куќа имал,се гледа дека се зафатени луѓе )