Јас од батињана,ниеден не знам право да ви кажам,ниту се задржав да видам кој што пее,иако беа фантастични,ама...еден памтам.Тој Ивица го препознав (не го чув како пее) уште од аудициите...со тетоважата на рака Иво.Кој егоцентрик,идиот,нарцис човече.Да го сретнам би му шлапнала две воспитни,ќе заплаче сто посто.
Си гласав за Дејан пратив десетина пораки, дечкото е стварно најдобар. Напред Дејан, иначе најмногу ме нервира Христијан ептен некако се ку*чи цело време многу е некако самоуверен. Мака ми е што испадна дечкото од Виница баш беше супер денеска
Јас само што стигнав од Скопје. Преубаво си поминав, ама реално не сум задоволна од крајните резултати.Дел од моите фаворити за жал не влегоа. Се изнагушка и изнаслика битно Карина со нејзините симпатии идолчиња Ама многу беа нашминкани бре , пудра едно кило Во глобала се журкав и супер ми беше.. Само да не требаше тие лисјата да чекаме да ги гледаме Ајде за две недели одам пак да навивам да влезат и останатите мои фаворити во финале.
Јас нема да ги коментирам за стајлинг (за тоа ќе ги почекам девојките нареден понеделник ), ама околу пеењето СИТЕ ми се допаднаа бе Секој на свој начин си ја донесе песната
Вчера песните беа само за моја душа која од која поуба а на крај итс мај лајф ауу ќе збеснев ако бев таму Е сега мојот фаворит Виктор не отиде понатака Спојлер да бидам искрена реално и заслужи да испадне во споредба со другите неговата песна најлесна беше и не ја испеа нешто баш али јебига на човекот идол му бил ЈТ Дечкиве стварно сите беа прекрсни, и песните им беа бомбастични Мило ми се за Мики мислам дека се викаше што одите понатака, а криво ми е за Нико што испадна. Христија во последно време не можам да го смислам од што ме нервира(је да е убав ама многу се крева и чалам(уффф му ја замислувам фацата кога му велат ти не одиш понатака во Идол )) Во главно презадоволна од вчерашните настапи(уште Виктор да оди понатака, ама и некоја подобра песна да одбери ) Следуваат женските.
Мене Мики ми е идол и човекот стварно најубаво си отпеа и најдобар си беше....од секогаш пее и не дека по комшиска линија ама мислам дека стварно има предиспозиции за ИДОЛ
Искрено (не ме тепајте аман) требаше Нико или Виктор место Мики, и тој не пее лошо, ама , сите имаа подеднакви шанси, искрено се зачудев кога Виктор не влезе бев сигруна дека ќе влезе заедно со Иван и Кристијан (нели колку обожавалтеки имаше, статуси, слики, групи по фејс, побеснаа оние од по 14-15 год по него) и оп не влезе кај му се гласовите мх? или намерно не го пуштија сега за следното гласање нели дека има многу гласачи да гласаат пак , само на глас си размислувам зошто е чудно што има толку обожавателки, а не влезе без разлика како испеа вчера.
Кристијан ми стана одвратен. Исто и Днис Мурат на почетокот ми беше симпатичен ама од како почна да се лигави ги изгуби гласовите од мене. Ама и жирито е криво многу му ги крева акциити не е убаво. А Кристијан детиште ќе испадне и тој. Не сакам самобендисани луѓе. Ми се допаднаа најмногу сега не и ги знам имињата дечкото од црковниот хор и дечкото од Гевгелија супер се
која е песната што ја пееше Иво, претпоследниот, многу ми се свиѓаше песната, ајде малку помош Ве молам.... се извинувам ја најдов сосема случајно баш сега, а ја барам цело сабајле...игнорирајте ме...sorry!
Леле бе колкуми е криво што не влезе Виктор абе ќе си пукнам од мука . Кај и не го гледав како пее (трчав од англиски и пак не фатив) па и испадна абе лелеее,а гласав 2 пати за него.Исто ми е кривo и за Влатко,што симпатични ми беа двајцата. А оној Мики,колку ми е антипатичен не можам да го глеам. И оној Дејан бре,од кај никна човеков незнам.
Феминкиииии, не се нервирајте... А1 намерно ги стави Виктор и Денис во групата која не поминува, за кога ќе пеат пак (за 2 недели),да има кој МАСОВНО да гласаат. Ова е се бизнис,како да им се земат парите на луѓето
МНОГУ ЛУЃЕ ОД БИТОЛА НЕ МОЖЕА ДА ГЛАСААТ БИДЕЈЌИ И ИМ ЈАВУВАШЕ ГРЕШКИ ВО НАПИШАТА ПОРАКА, ИАКО ТЕКСТОТ БЕШЕ ТОЧНО НАПИШАН А ИСТО И БРОЈОТ БЕШЕ ТОЧНО НАПИШАН. ОЧИГЛЕДНО БЕШЕ МЕСТЕНО ЗА ДА НЕ ВЛЕЗАТ БИТОЛЧАНИТЕ ,ЗА КОГА ЌЕ ЈА ДОБИЈАТ СЛЕДНАТА ШАНСА ДА ОДАТ ПОНАТМУ ПОМАСОВНО ДА ГЛАСААТ ОБОЖАВАТЕЛИТЕ НА ВИКТОР.СРАМ ДА МУ Е И ЗА ОВА СТИГНАА ДА МЕСТАТ!!
Ова не е избор за најубав или за најсимпатичен ова е избор за најдобар пеач за другото постои мистeр 2011 Мики јес да не е толку симпатичен како Виктор, Христијан, Влатко и остали....(напоменувам дека може токму Мики на некој му е 100 пати посимпатичен од овие тројца)ама има гласиште. http://www.youtube.com/watch?v=9JilYSryWEc Еве го Виктор вчера Спојлер Демн кога ќе размислам поубаво и овој е чалам тако звани кабадаја Лол гледам по фб девојкиве ги збудалеа овие ,,идолциве'' по ѕидовиве
Мислам дека Виктор има одличен глас и малку ми е криво што излезе,меѓутоа сметам дека песната му беше лош избор бидејќи едно те исто се врти во песната и поради тоа целиот настап некако како да му беше монотон.Мислам дека требаше да се одлучи за песна каде што гласот повеќе ќе му дојде до израз бидејќи пак ќе повторам, стварно има одличен вокал.
Мене ми е мило што Христијан влезе во финалето. Ми се допаѓа не само како изгледа, туку и како пее и според мене одбра одлична песна и добро се претстави иако можеше и подобро. Од оние кои не влегоа, ми е жал за Иво Димитров кој има прекрасен глас и имаше одлична изведба, но ете, се надевам дека за два понеделника ќе се претстави уште подобро и ќе влезе во финале. Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=HPFDTSj8rck
Јас да прокоментирам за Христијан, хмм ако е наше Прилепчанче, мене некако чудно ми е детево, како многу да се форсира самиот, што знам, убав, е пеј, глуми ама нешто не ми штима кај него. Намигање некои глупости, хмм, дури одбивно :roll: Овај Нико што не влезе, пеење човече!
аман девојки шо му се нафрливте на христијан? вистина е самобендисан но не знаете колку многу се самобендисасни виктор и иван.кико е убав,одлично пее,има 3 бенда,пеел на пиво фест,прекрасно пееше на аудициите.затоа не зборувајте од памет,бараме квалитетен пејач,а таков е само тој.иван за греота,од кога се појави на м2 со ламбе истата година па навака се труди да успее во музиката ама не му оди.па сега видете кој ги има квалитетите.
е сеа се кажа.... ние сите сироти ништо не знаеме, не гледаме, и не слушаме.. фала ти што дојде и не просветли дека квалитети има само Христијан..