Значи арно подолго време не го гледав “шоуто“, што ми требаше да седнам вечерва... Катастрофа, веднаш треба да им ја одземат лиценцата. Неорганизираност и трагикомедии... На Тони умниот не му е местото во жирито. Не може да дава критики за музика, па ајде ќе правиме шпански серии. Шоуто е за музика, за пеење, а не за тоа кој каков е во животот, а уште помалку за тоа кој што напишал како статус на Фејсбук. Никако не го бранам Виктор, ама фрустрирана сум затоа што се осеќам као да гледам школска расправија (учители-ученици). Леелее какви скандирања, живи глупости.... Лигаво жири
Жирито на сите станаа (откога испеаја дуетите, Биле и дејан, Јана и Иван) и сега мислам дека на Виктор и Мики нема да станат Ајде ќе видиме. Какви ќе бидат
Поодвратно,по препотентно, по самобендисано,дигнато суштество од овој Виктор ( Виктор4е ) не сум видела.Време беше некој да му скрене внимание на неговото однесување кое станува се полошо. Се однесува ко некоја ѕвезда а ни ѕ од ѕвезда не е.Во врска со пеењето не е ама баш ништо посебно. Колку само поталентирани лица си заминаа од идолов а он помина.Се вади на изгледот цело време. Сигурна сум дека доколку би бил некој дечко со просечен изглед нема шанси да догура до тука.А и впрочем кои фанови има ? Од 7-17 години ? Покрај сето тоа и неписмен е .Со 4 пишува и обавезно едно 8 точки после секоја реченица..................................................
Леле стварно жириво е катастрофа, инаку дознав уште за аудициите вистинското жири била Сузана Турунџиева и не знам кои други 2ца не запамтив но тоа е исечено тие аудиции ги нема, ги има тие откако Сузана е тргната. Жирито - брука го напраија Идолов шоу мислиш кај Тони во Опуштено си или кај Жаре бербер.
Чисто се сомневам дека овие двајца ќе бидат подобри од претходниве два дуета! Нема шанси да ги засенат ! И од Мики и од Виктор ми е преку ***, Јана, Биле, Дејан, Иван
Инаку, Виктор ми е број 1, Мики фаворит број 2 ова не би требало да изгледа лошо иако можеле подинамична песна.
super se superrrrrrrrrr dejan i viktor mi se 1vi a Miki na 2ro mesto, koj od ovie 3ca da pobedi, ic nema da mi bide zal
Лелеее Виктор и Мики , прекрасноооооооооооо . Ако не го сакам Виктор баш баш, ама сега ме воодушевија двајцата. Мики . Најдобри.
Ама се дере Мики, пусти Виктор и да сака не може да се распее од него... И да, што е со англискиов? Се унесе И двајцата ми се подеднакво одбивни денес.
Ако е тоа статусот што го коментираа, мислам дека ништо толку страшно не напишал, сигурно бил изнервиран од критиките и се истурил на фејсбук, си го напишал своето мислење на својот профил, па секој си пишува што си сака, негов профил си е. Не ги навредил судиите директно, во статусот нема кажано некој лош збор за нив, ептен ја претераа работата. Можеа да го искритикуват и да го посочат да внимава што пишува и зборува во јавност, ама немаше потреба Тони и Игор да се свртат со грб кон него и да го игнорират. Може стварно е премногу самобендисан дечкото, ама немаше потреба толку да го нападнат за еден статус на фејсбук. Дуетот Мики & Виктор - совршенство!!! :up: