И јас мислам дека Биле треба да си оди, навивав за неа, ама некако последниве гали не се покажа во најдобро светло. Сепак треба да останат најдобрите, се ближи финале.
виктор имики треба да одите во финале и било кој од вас да победи нема да биди грешка вие сте идните ѕвезди,и дејан мн ни се бендиса, ми ја погоди песната. а што се однесува до виктор и воспитните од жирито, да се биди ѕвезда се учи со тек на време, а ова е уште една лекција дека неговиот приватен живот штом ќе стани музичка ѕвезда нема веќе да биди приватен и ќе треба мн да внимава повеќе, мислињето се кажува пред најплиските , ане пред цела јавност, затоа е приватно, сопстевно мислење.
Да не беа дуетиве, да пееја само мк поп ќе беше најлоша гала до сега. Сите се извадија на дуетите и неможам да издвојам кој беше најдобар. Секако Иван и Мики остануваат мои фаворити, а морам да признаам дека Мики многу е разубавен. А околу коментарите на жирито за Виктоор едно огромно браво редно беше некој да го спушти, па до толку е глуп да става секакви статуси на фб, мора да пази секаде што кажува и како се однесува. И останувам на тоа дека најверојатно Биле ќе испадне, а сакам(в) Дејан, ама и Виктор да испадне нема да ми е жал.
Па сукњата која ја носесе Јана вечерва во дуетот, е од Теранова.. Многу ја тупат со овие реклами. Аман ...
Да ме извиниш, ама баш Виктор знае да пее! Има полоши од него што стигнаа дотука. И како што кажа Вајлд да не знаеше немаше да стигне дотука. Инаку меи нтересира кој ќе си оди вечерва, ја сум за Билјана да го напраи тоа после ќе може на раат да ги чита коментариве опуштено по дома
Е како да не, според мене денеска Виктор најдобро од сите испеа. Само ме нервира тоа што секогаш го греше текстот на песните.
Редно беше малце да го спуштат на земја Виктор! Нека си дое при себе. Неможе да си дозволи да пишува се и сешто и да не очекува повратна реакција.. Го сакам(в) многу многу, ама у последно време не пее како на почетокот. Посебно се разочарав на минатата гала..Со песната од Бруно Марс..али бидна, да не се потсетувам, лошо беше .
Ако излезе Виктор тоа ке биде заради коментарите на жирито...и ако не беа дуетите ова ке беше уште покатастрофална вечер од минатата.. И се согласувам (па вие што сакате кажете после мене) дека од страна на жирито ова не беше фер..како прво во статусот не гледам ништо до толку страшно шо реагираа така, и претеруваат со мешање до толку во приватноста...изгледа на профили им седат по 24 часа на ден..ГЛУПОСТИ!!! Ги критикуваа за Нико а тие ИСТОТО ГО ПРАВАТ!!! ВИКТОР БЕШЕ ВЕЧЕРВА ФЕНОМЕНАЛЕН па кој што сака нека каже
Што сакаш ти, како Андреа Бочели да пее? Патем, занемари ја убавината, можам да ти набројам мнооогу ѕвезди кои станале успешни, а немале ниту у од убавина, така да за мене убавината е најмалку важен фактор. Да гледаме реално, овие 7 што останаа пеат подобро од половина (па и повеќе) од македонскава естрада заедно. А за Јана, де нека ми ги позајми алките за полу матура, или бар нека каже од каде и` се. Многу ме бендисаа.