стварно значи во право беше со то шо го кажа секој си има свое мислење ..и со то шо го напишал на фејсбук,си го кажал своето мислење, а жирито стварно неубо се испонашаја,не му требаше такви коментари..а инаку ич воопшто не лета високо
Е браво бе Виктор не знаел да пеел..Браво стварно. Дека е музички колку што знам најобразован од сите таму и дека кога пее најмалку напнува за да извади глас од сите таму. Затоа Виктор не знае да пее. [/quote] Да Виктор е најубав ,најубаво пее ,најмногу ГЛАС вади без напнување ,море и тоа каков ...ај сиктер таму дома,доста му беше,премногу го исфорсиравте и со неговото понашање ми е веќе одвратен....мое мислење,може да си оди дома..и така и така е веќе 'Ѕвезда'
Според мене Виктор испеа супер... а тоа што го напишал на фејзбук е негово мислење негов став за таа гала.. Мислам дека жирито претерува, да можеби малце претерал што го напишал тоа али на тој статус во коментарите Валентино Скендеровски го подржува, и тоа Виктор го охрабрило. Сите од организацијата имат различно мислење за се. Жирито претера овојпат за Виктор. Имало и од други учисници слични статуси, но никој од жирито не го кажал јавно.
Потребни беа и тоа многу! Мене ми изгледа дека Виктое глуми „даскал“ во случајов. Не може он со 4 години средно, да биде подобар од некој со двојно повеќе школување од неговото и тројно повеќе искуство. Треба да си постави некој лимит и да се научи да почитува и цени.[/quote] се согласувам со wild тој многу високо лета и време беше некој да го спушти на земја[/quote] стварно значи во право беше со то шо го кажа секој си има свое мислење ..и со то шо го напишал на фејсбук,си го кажал своето мислење, а жирито стварно неубо се испонашаја,не му требаше такви коментари..а инаку ич воопшто не лета високо [/quote] епа ти си му фан секадо дека не можеш да кажеш нешто лошо за него ама многу е лигав и најмногу тој и кико се занесуваа(а) во идолот
Да, исто како што Виктор имал право на свое мислење, имаат и жирито право. Инаку, чисто информативно, коментарот во врска со образованието ми беше за образованието на жирито, Калиопи конкретно, башка што има големо искуство, за кое Виктор треба многу да работи и не е начин да не почитуваш жена која е повозрасна, поискусна и пообразована, која дава најдобронамерни критики за да те упати во водите во кои таа веќе сигурно плива. Мора да тргне од таму дека да не беа тие тројца на столчињата прашање ќе беше дали тој ќе стоеше на таа сцена сега. Значи мора да се има почит. П.С. Не е Виктор најобразуван од 20тте финалисти, Нико студира на факултет за музика во Русија.
виктор одвај чека да си оди дома и онака сугурно има веќе потпишано договор од соништата, а и сигурно е лут што ја пропушти матурата на брат му. тој ќе биди ѕвезда и вашите критики не држам вода многу, ама на калиопи тежат повеќе отколку на било кој.
Да Виктор е најубав ,најубаво пее ,најмногу ГЛАС вади без напнување ,море и тоа каков ...ај сиктер таму дома,доста му беше,премногу го исфорсиравте и со неговото понашање ми е веќе одвратен....мое мислење,може да си оди дома..и така и така е веќе 'Ѕвезда' [/quote] Девојко НИЕДНАШ во животот не сум рекла дека Виктор е НАЈУБАВ ниту па сум рекла дека НАЈубаво пее. Факт е дека пее. И точка. И имам само да кажам сите што ќе речат дека Виктор не пее убаво тогаш врска немаат од пеење. Да фалшира. Да има настапи кои не му се сјајни. Впрочем кажи ми еден кој не исфалширал досега ?? Да однесувањето му е далеку од сјајно, но за пеењето срамота е да се речи дека не знае да пее !!!
првиот пат кога за кико викаа УАА од публика тој на статусот напиша .. нешто како фала на сите што ме подржуваа но и на музичките"експерти" кои можат да ми го фатат тоа беше на профил кај кико но никој од жирито не го спомна тоа.. тоа беше 10000 пати поарогантно од тоа што го напишал Виктор!!
А зошто кога Христијан стави статус СИТЕ МУЗИЧКИ ЕКСПЕРТИ ДА МУ СЕ ФАТАТ ЗА к*Р кога отпеа катастрофа 223 305 или сл. зошто тогаш жирито не прокоментира???Може и на нив тоа се однесувало,а ????
Чао Билееееееееееееееееееееееееееееееее Мики, Виктор и Иван беа најдобри вечерва. Без сомнение... ЕДИТ: Сите сте запнале за тие статуси ... Па ги напишал - кажал свое мислење. Плус тој оддамна ги напишал, што не рекле порано нешто од жирито или чекаа уште повеќе статуси да соберат ?
Е после оваа гала вечер, морав и јас да се убацам во дискусијава.Сите идоли ми се супер, фаворит ми БЕШЕ Виктор, ама дечково во последно време многу си ја дигнал цената.Не мислам дека беше ок да коментира на фб затоа што тоа сите можат да го прочитаат-мислењето си е твое и задржи си го за себе.Сеедно, знам дека полудените тинејџерки(во кои јас повеќе не спаѓам )ќе гласаат за дечкото и таков каков што си е, ќе си остане до крај, а има и голема шанса да победи.Да го оставиме него, и онака супер си испеа, понашањето е друга работа...Ме интересира нешто, дали само мене така ми личеше или меѓу Билјана и Дејан има нешто?
Не зборував за 20 финалисти туку за тие што се моментално во идолот. А Нико колку што сум јас запознаена со ситуацијата доби само стипендија за една година студирање...А за мислењата...Секој си има свое мислење и има право да го каже..Така и идолите го кажаа своето мсилење за Нико...Па и за сите кои испаднаа. Мислам дека и жирито погреши во начинот на кој сето тоа беше кажано.
Малку ќе бидам офф, ама знаев дека темава ќе биде и повеќе од активна. Еве доказ: Оваа категорија моментално ја разгледуваат: 90210, Addicted, Adi888, aleksa94, anastasijaki, angel92, AnoreXic, baguf4e, Bella.7, bella.gk, blue.rose, Blumarine, BurstBerry, Caramelle, CharmedGirl, decko, Dreamer, eemmiilliijjaa, ElenaRbd, elenna89, Forgotten, Gargamel, GarpovaV, Hiii, hristin4e, Ivan4eLOOL, ivkic, jasminamkd, JuLleE, Kitten, Kraljica, kristina.k, leyla12tekin, livert, Lizza, lovely91, m2m2m2, MacedonianIdol, mal.ecka, mamence, nedzma, passion.for.fashion, Plavusa.17, purple.butterfly, rebekar, S.d, sefanijastefi, Smilly, Smizzy, so4nti2u, SpaceGirl, sparklie, starbucks, stefiiM, SunFlower94, TammyDeyn, The.blowers.daughter, thinkerbell, ViKtOrIjA21, vinipu и 155 гости Јас не гледав. Си учев. Го гледав само оној Иван и не ми се бендиса баш.. Поздрав женски и не се напнувајте, ова е само шоу, не занимаваат нас обичните смртници. Мислам дека однапред си знаат организаторите кој ќе победи