Мислам дека вечерва ќе испадне Билјана, а најсупер ми испеа Виктор. Жирито може да си коментира колку што сака, дечкото супер пее, одлично изгледа, публиката го сака, му се може ќе си пишува на ф.б што на него му одговара.
Незнам зошто мислите за Виктор дека е кренат?? Јас тоа по ништо не го приметив..баш ми е смирен, скромен , мил , шармантен... е сега оти бил убав и оти тинејџерките го сакале не значи дека е дигнат и сл. Мислам дека не грешам во моето мислење зошто Идолот го гледам уште од аудициите и уште од тогаш ги следам настапите на Виктор, па смеејте се, ама и коментарите и статусите на ФБ Неколку пати до сега ми врати во inbox и тоа на мои пораки кои немаа содржина од типот НАЈУБАВ СИ,САКАМ ТЕ, ЦМОКЧЕ, И СЛ. а сепак ми врати на пораки кога не ни очекував воопшто нешто да напише така да ГО ПОДДРЖУВАМ ВИКТОР МАКСИМАЛНО И ВО ТОА КАКО ОДГОВОРИ ПРЕД ЖИРИТО И КАКО НЕ ИМ СЕ УМИЛКУВАЧШЕ ВО СТИЛОТ "ИЗВИНЕТЕ, АМА НЕ, АМА ВАКА..." П.С ЖИРИТО ТРЕБА ДА РАЗМИСЛИ ДЕКА СО СВОЈАТА ПОСТАПКА СМАИТЕ ЈА ИЗГУБИЈА ВРЕДНОСТА ВО ОЧИТЕ НА ЈАВНОСТА...
Виктор како прво требаше да има респект кон жирито,како прво како постари особи од него,а потоа и кон тоа-што се тие.А ароганцијата не му доликува-па не е светска звезда некој си т.н.македонски идол..... Во почетокот пееше поубаво,а сега рика како магаре....ако го бираат за убавина ок...ама ако бираат глас-никој неможе да го оспори гласот на Иван Раденов И билјана станала арогантна,а другите ми се баш ок,браво за нив
леле на дуетите се изнасмејав ах колку смешно глумеа особено Дејан кога и се надвиснувасе на Билјана инаку за фаворит и пеење нема што да се коментира Иван е мојот фаворит и солото и дуетот прекрасно ги изведе
П.С. Не е Виктор најобразуван од 20тте финалисти, Нико студира на факултет за музика во Русија. Не е Нико најобразован, колку што прочитав кај Мики на ФБ профил, човекот има завршено музичка акдемија во Бугарија, најверојатно соло пеење, а и Калиопи минатата гала на неколкумина им советуваше да вежбаат со Мики!
Виктор треба да се срами за тоа што го напишал, но уште повеќе треба да се срами жирито, сепак нели Виктор е неискусен и млад па може да му се дозволат вакви испади, но жирито , стварно претераа и можам да замислам како му било на Виктор во тој момент, но сепак издржа машки, браво за него, инаку соло песната на Виктор не беше кој знае што ама затоа дуетот со Мики им беше...мммм тие двајца се дефинитивно моите фаворити во ова шоу. За другите немам многу што да кажам просечни настапи освен дуетот на Иван и Јана, одлични беа Иииии еве почнува, ајде да видиме кој си оди домаааа
БИЛЕ ИЗВИНИ!!! АМА МОРА ДА СИ ОДИШ...ПРЕМНОГУ ШАНСИ ТИ БЕА ДАДЕНИ ..ВЕЧЕРВА БЕШЕ КУЛМИНАЦИЈА НА ЛОШОТО ПЕЕЊЕ!!!!!!!! МНОГУ ВЕРУВАВ ВО ТЕБЕ, СТРАШНО МЕ РАЗОЧАРА .........
Мене од вечерва не ми е повеќе Мики фаворит, туку Иван- од гала во гала се повеќе ме воодушевува за разлика од Мики кој последниве гали потфрлува А се насмеав кога видов дека Јана ја пее Немирна, а јас синоќа ја постирав во што би му кажале- значи која телепатија
На почетокот жирито направија некоја ваква слика и за Христија дека е дигнат, арогантен итн итн.. сега му ја предаваат таа улога на Виктор.. сакаат да се зарчкаат со некого.. не го сакам Виктор, и на почетокот ми беше ОК што тоа Тони му го кажа, ама кога ке размислам поубаво не им требаше тоа.. Виктор сепак испадна културен спрема нив, и ако се постари не им треба тоа однесување, не треба они да се покажат дека се они над нив.. и сигурна сум дека не испадна со Мики затоа што не му беше сеедно за тоа што го кажаа за него и дека очите му се насолзиле.. сепак претераа...
Треба да е што подалеку камерата од лицето на Иванна !! Многу ми се одбивни вака кога се пред исфрлање и Ненад или Иванна вика имаш прекрасен глас - прокоментира Калиопи , дама си - додаде Тони (смајлисопиштолвперенвоглава)
А бе ок , можда сме заборавиле на коментарите . Да ни ги повторат , ама драматични се , убаво рече Плавуша