Не се расплакав на ниедна песна ама на крај кога вака зборат пред исфрлање , не можам а не истрошам цела палома Инаку и мене ми е чудна реакцијава на Иван .. Ама супер што оди понатаму , мило ми е за него
Денес жириво претера, Иван и Виктор се револтирани вечерва иако Виктор не го искажува тоа не би останал никој рамнодушен на коментарите нивни.
Игор рекол дека Иван не заслужува аплауз.....леле идот, јас преска не обрнав внимание. Сепак грешката небеше негова, си заврши сосема професионално, незнам зашто не би заслужил аплауз. Аман веќе од овој Игор, тотално го сменив мислењето за него во идолов
Ајдеее ми се исполни желбата како што кажав Билјана и Дејан, може и Јана. Супер! Кој и да испадне не жалам иако сакам тоа да е Билјана! ЛЕЛЕ ЈЕС ! Јана е подобра од овие, ако ако мераци!!
Жал ќе ми биде ако излезе Јана. Го има оној „х“ фактор кој е потребен за да бидеш ѕвезда. Девојката зрачи.
Алиса виде дека во нашиве бутици шетаат , ама дали и девојките не знам Ако Иван не заслужи аплауз не знам кој .. И мене не би ми било сеедно така некој да ми каже А овие двајцава таман се за исфрлање , може заедно под рака и чаопријатно
леле Јана што убави ноџиња има баш ми е мерак кога ќе видам вака убави нозе блазе си и! и секако радосна сум шт оди понатаму.
Оваа вечер Дејан најмногу ме изненади,секако позитивно.Посебно во дуетот со Билјана ПРЕКРАСНИ БЕА!!! Тоа ли беше истиот Дејан,повлечен и срамежлив.Премногу ми се допадна,исто и Биле во дуетот,песната што ја пееше соло и беше малку утната,ама сепак добра беше.Најдобар дует ми беа тие двајца. Мики-погрешна песна избрал,сепак таа песна бара понежен глас.Сепак,како и секогаш,одличен беше,уште ми е идол.А дуетот-супер,само Виктор малце се губеше во гласот на Мики Иван а грешката ептен се примети,ама не беше до него,до бендот беше,требаше да му ја качат песната...За дуетот со Јана...прекрасни беа.