Епа тоа е тоа. Сега веќе нијанси одлучуваа. Сите пејат растураат, но убедливо за жал вечерва најлошо испеа. Тоа е тоа, и` посакувам успешна и блескава кариера.
Оууууууу ЈЕАААААААА!! Билјана испадна !!!! Частам што сакате сеа Знам дека ќе го прочиташ коментаров, ама морав, редно беше.Бај бај
Баш ми е жал за Биле, уште од At last ја засакав некако. Оваа Јана ми е премногу лигава, глас нула. Биле може утна со Каролина вечерва, ама сепак, има некаков глас, Јана само пишти. Штета... ај барем Иван ми остана
Луѓенца, кога кажал Игор не си за аплауз на Иван? Што се замислува тој? Мики, Иван и Виктор се за аплауз! Срамота за жирито нашле кого да критикуваат! СРАМОТА!
биле имај успешна кариера, некогаш беше предобра некогаш паѓаше ниско, сепак имаш можност за успешна кариера, беше мој фаворит! а дечињава кога веќе неможеа да стигнат до идолите за да се сликаат, дај шта даш со иванна и со ненад ќе се сликаат, битное слика да се има
Очекував Биле да излезе, не дека нема глас, ама воопшто не пленеше и ја изгуби харизмата. Би сакала Биле да направи кариера, има потенцијал. Јас вака како искусен и докажан музичар , мора да промрчам
Реков, погодив, освен за минатата гала до сега немам утка Ќе се пофторам, сакав Дејан да отпадне, ама знаев дека нема. Секако од мк поп песниве Биле најлошо отпеа... како и да е Опи сега ќе ја среди
Не требаше Билјана да испадне,требаше Виктор,според мене...Ама тоа е И баш убаво му кажа Тони,така и му треба,само што него мува не го лази,они му зборат,он се смешка... Култура на ниво.И минатиот пат кога ги караа за Нико,сите беа озбилни,само тој се смееше.Таман почнав да го менам мислењето за него,ама hake
Ај нека испадне и оној Дејан многу ми е просечен и незапамтлив...а го има а го нема исто ми се фаќа не го ни приметуем дека е таму уште од почетокот! А и од што сум го слушнала не е ни некојси пеач!
ми се свиѓа Идол забавен ми е, но искрено едвај чекам да завши и да видам кој ќе биде победникот. некако мислам дека битката ќе биде помеѓу Мики и Виктор, Мики заради вокалните квалитети а Виктор заради огромниот број на обожавателки.
Потполно се согласувам со тоа дека пее добро и ќе има кариера. Всушност, сите што останаа пеат предобро. Кој и да победи, добри 90% ќе имаат блескава кариера без сомнение.