Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. Lizza

Lizza Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    17

Да рече „вечерва не заслужуваш ти аплауз, заслужува бендот“ глупо звучеше...дефинитивно вечерва жирито се избрука

2. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Значи ПРЕМНОГУ ми падна жал за Иван...Игор претера :Down: Мислам дека „Иван ти не заслужуваш аплауз“ беше многу низок удар кој не му доликуваше на Игор :x И баш ми е мило што го остави микрофонот и што не искоментира ништо. Подобро. Многу убаво од негова страна. Колку тажна фаца направи ми дојде да го гушнам :hug:

Инаку на Билјана крајно време и беше дури и премногу се задржа.

На la-chicka, SunFlower94, fierce и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Леле молам?! Леле не е можно. Жириво стварно е застрашувачки паднато на многу ниско ниво. Да не знам дека тоа се Калиопи и Игор (Тони мислам не го ставам во ист кош со нив) да немаат стара слава ќе прекинев да го гледам шоуто ради нив. Игор претеризам. Иван е предобар за тој низок коментар кој не го заслужи, Калиопи фер одигра покажа на кого е грешката.

4. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    фала богу излезе билјана ухххх олекнување бај бај бики :hai:
    иначе мики,виктор и иван прекрасни сте а и јана ја заборавив супер е девојката :)
    а дејан може ли и тој веке да си оди конечно ?

5. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Стварно браво за Тони за издржаните коментари :)
    На почеток си мислев дека он најмногу ќе се мајтапи и ќе дава ниски коментари, ама излезе најфер...
    А Игор...без коментар...

Иван браво!!!

6. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    Биле :hai: !
    Претпоставувам дека наредната гала ќе мафнеме рака на Дејан,па потоа на Јана!
    И ќе остане мојот топ 3. Виктор, Мики и Иван! Перфектни се и тројцата и нема да биде грешка кој и да победи од нив!
    Се надевам дека не згрешив со дадените прогнози :P

7. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Испадна ко Иван да згреши па не заслужува ништо (мада и да грешел неможе да каже така) а не бендот. Демек браво за бендот, ууу за Иван. Кај му е логиката
    Оправдано беше лут, мене ми изгледаше ко да му светеа очите од солзи, а може и од светлата изгледаше така :)
    Јас разбирам да го критиуваат конструктивно, во стилот "не ти е добро вибратото*, нареден пат вежбај", и тука нема лутење. Али вакви глупи и ниски коментари :x Жирито вечерва го достигна дното. Муабетиве им се ко во маало кога се каравме ко деца

* ова вибрато појма неам што е, го лупнав онака, од Андријана научив :D :D :D

На macysh, Lizza и Neytiri им се допаѓа ова.
  8. Lizza

Lizza Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    17
    Мене искрено ми беше жал за Иван, тажен беше, па уште кога му го рече тоа Игор :( ама затоа со Јана дуетот го испеаа прекрасно :)

9. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Епа Билјана наместо да вежба и работи, нас не читаше и се занимаваше со тоа што овде се пишува. Што ќе си посееш тоа и ќе си жнееш. Наместо да напредува таа се полоша и полоша.. Епа овде нема место за неквалитет, нијанси одлучуваат.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Потполно се сложувам со тебе.

11. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    Уффф камен од срце ми падна за Викторче :l:
    На дуетите беа феноменални, ама се знаеше дека Биле ке излезе...е сега нареден е Дејан (ако не се активират неговите за гласање, пошто го видоа на столче) оти Иван, Мики, Виктор и Јана ми се најдобри и треба да останат они до крај :P
    Биле е родена за сцена...се надевам ке се пронајде во некои музички води и дека ке си направи кариера, и се разбира подобро ке се одготвува за настапи :emo:

12. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245
    И според мене претераа.. :devil: :devil: се трудат као они да го спуштаат на земја пошто нели цела публика го сака ама само го демотивираат..од 7 гали до сега само на 2 го поддржаа како што и другите на сите останати само го критикуваат за глупости!Абе ајде. А за статусот негов баш сега барав на фејсбук и јас неможам да најдам таков статус кај него на профил! :emo:

13. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    навистина не беше фер што му рече игор на иван. ама има и добра страна тој коментар дека иван не заслужува аплауз. Следниот понеделник ке се подготви и ке испее беспрекорно за инает на Игор! Инаку следниот понеделник што ке се пее, знае некој?

На ViKtOrIjA21 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.988
    Допаѓања:
    4.785
    А дали некој ја запримети фацата на Дејан кога беше на столчињата?? Изгледаше како во секој момент да прсне да плаче..

15. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    Po tolku smenati stilovi....trebalo da smenam stil... po tolku sceni4ni obleki....trebalo oblekata da mi e po sceni4na...po tolku siguren nastap...mi govorat za disharmonija....hahaha..... KAKO I DA E...VI BLAGODARAM NA SITE STO POVTORNO ME PODDRZAVTE....PO4IT ZA MOJOT CIMER....NA SITE KE NI NEDOSTIGA.....IAKO...NON STOP KE BIDI SO NAS.....DOBRA NOKJ EVERYONE

16. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.578
    Допаѓања:
    252.080
    Што се овие дрски коментари од типот оуу јеа, чао итн итн. Ете испадна Биле, не испеа добро соло, ама со дуетот заедно со Дејан растури. Браво за двајцата. :clap: Не требаше таа да испадне, Виктор требаше да лета. Лигав, препотентен, самобендисан! Колку сака нека пее убаво, ама понашањето му е рамо на 0. Ќе кажете не е битно каков е, битно е како пее. Епа не е! За еден пејач, за еден идол, многу е битно како ќе се однесува. А не тој плука врз тие кои го донесоа до овде. Туку арно му кажа жирито, браво за нив, нека почнат веќе да ги спуштаат, бидејќи се компетентни, и тоа како, и не битно кој колку се разведувал во животот, битно е што постигнале и како се однесуваат во јавност, а јас неам видено еден од нив да се однесува така како што се однесува Викторче. Кој е тој? Звездата голема по кој врескаат тинејџерките. Кико за овој е цвеќе! Се надевам дека ќе си оди дома во понеделник! И он и Јана!
    Дејан ме изненади позитивно, пее добро, се подобрува сценски, тој е можеби и единствениот кој се труди и како што одминува времето, станува се подобар, за разликата од другите кои се полоши во секоја наредна гала.
    Иван ми се допадна иако му ја згрешија песната, сепак добро почна. Го засакав, а и плус навива за Челзи :)
    Мики така така, овие две гали послаб е, дали е до песните :?: .
    Се надевам наредната гала ќе се искупат и конечно ќе сватат дека треба да се спуштат на земја и треба уште многу пред да станат вистински звезди. Сега треба да се докажуваат, имаат потенцијал, талент, не бадијала се таму каде што се.

Морав да редактирам:
    Го брукале Виктор оти го сакала публиката??? :|
    Заслужи и тоа како си заслужи, се однесува како да е најдобар, ама не е тој крив, криви се овие негови фанови кои го направија таков.
    Сега ќе испадне дека жирито му љубомори. :) :) :)

На angelce1, interesna и creshicka им се допаѓа ова.
  17. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Јас па вечерва сакав Јана да испадне, многу е лигава бе некако, се занесува ептен!

18. leyla12tekin

leyla12tekin Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    За момент ми се насолзија очите и бев готова да се расплачам кога ја седнаа биле на столчето...не знам како се претстави оваа гала вечер, според овие коментари изгледа не била баш најдобра, но сепак мн ми е жал! До вчера(така ми е зборот) бев јас лично мн горда и задоволна од коментарите на жирито...но вечерва, иако не ги проследив настапите, според она што го чув...навистина ме разочараа!
    Се гледа од километар дека жирито не го сака Виктор, кој воедно е мој фаворит уште од самиот почеток!
    ВИКТОР Е НАЈДОБАР!!!!!!!!!!!!!!!!!

19. Macufkata

Macufkata Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    83
    вака онака Виктор иде понатаму
    јееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее :D :rofl: :D
    за инат на жирито :)

На ViKtOrIjA21 и 90210 им се допаѓа ова.
  20. 90210

90210 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    55
    Може ли некој што му е пријател на Виктор на неговиот прв профил да ми каже што му има Валентино Скендеровски напишано на неговиот статус за да го поддржи? Фала однапред :)