Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    хахах сеа пак го гледав настапот на Виктор и на еден хамер пишуваше VIKTOR MARRY ME ххахааха

2. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    Зошто да ги замразат?
    За Билјана нешто грешно кажаа?
    Или за Виктор?
    Еве за Билјана,факт е дека се ваѓаше на стара слава, уште на првиот мал концерт кога излезе во црвениот фустан.. после тоа со секоја наредна гала, таа се' полоша и полоша стануваше.
    Освен дуетот со Дејан, единствен погодок после толку време.

Виктор да не го коментирам. За мене е сељак.
    Не дека трчаат куп девојчиња и го сакаат, ама од авион се гледа неговата извештаченост која ужасно ми гази на нерви,исто колку егоизмот на xКикуле.
    Виктор и понатаму ќе се турка во наредните гали,затоа што е миленик на младата публика..но, тој очигледно заборавил како стигна и кој го донесе до тоа дереџе каде што е сега.

На mims-89, easyyyyy, MacaLove и 3 други им се допаѓа ова.
  3. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    E како да не убаво си го викаат, они сигурно свиреле негде пред идолов и ќе свират после него и нема да се најавуваат како бендот на Тоше. Кој бенд нема име? Мене не ми се допаѓа ова. Мое мислење.

4. 90210

90210 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    55
    два од трите профили му се отворени и можеш да му читаш статуси
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001924108149
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002142460140

5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    добро зашо го замараат све
    under 14-girls
    |( |( |(

6. dusicka.musicka

dusicka.musicka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    8
    Ако може некој да ми каже која песна ја пееа синоќа Јана и Иван(во дует) ?
    :* цукис

7. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    На dusicka.musicka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    Мартина Бла Бла.
    Koga gi slusnav komentarite na zirito jas naj iskreno placev i pred moite gosti kako i tbe sto te povredija i mene zs sekoj dobar i los mik go custvuvame i neie te sakame cela makedonija e sto tbe veruvale ili ne jas vcera prativ 10 glasovi za nasiot idol VIKTOR TE SAKAM NAJ MNOGUUUUU ♥ ♥ ♥ ♥

Морав!! :rofl:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    A мене па кога читам вакви коментари ми се плаче.
    Какви дебилни и неписмени створења постојат кај нас. :x

На Shana му/ѝ се допаѓа ова.
  10. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Како ми се сака да отворам тема во Насмевка,за ваквиве дебилни ,прости коментари аии.. 8)

11. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    не би било лошо :D

12. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Мартина Бла Бла нејќам да сум во кожа на гостите, ниту на родителите твои. Којзнае колку време нема да ти дојдат гости :(
    опрај се!

13. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    На MaxyMax и ViKtOrIjA21 им се допаѓа ова.
  14. 90210

90210 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    55
    Дефинитивно најдоброто нешто вчера.
    Друго што сакам да го искоментирам дека А1 вчера го претераа со мешање на политиката. Ги однесоа идолите во просториите на редакцијата на Шпиц и Време. И муабетот со палмите.Па стварно го претеруваат...Од вчера многу се разочарав од Идолот воопшто
    Само што го гледав прилогот на Ексклузив за коментирањето на судиите од вчера, алал да им е, морам да го кажам тоа. Убаво им го спуштија. :)

На Adi888, ViKtOrIjA21 и babygirl им се допаѓа ова.
  15. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240

На шала отворив да видам што статуси ставал... и човече :o постојат вакви луѓе!?
    Онака сериозно прашувам!! Мртва сериозна!!!
    Постојат луѓе што пишуваат
    - So verba vo Bog ..so tebe do grob...♥ !
    - sakaat da se kitat so tugja slava ...gluposti.na primer vidov edna napravila fake profil na viktor i se stavila so nego u vrska..demek :( :@
    - Abe sitee ti pishvat spomenarot mi crkna ova onaa..:D mene tetratkite site mi se ispishvani segdee..na koricii naa prviot i posledniot list..negdee imam na sred tetratkaa.. xD nema kaj da pishvam na shkolo :D nemam lisja :D bilo kade VIKTOR pishva sekade :D ♥!
    - haaa jas na patikii imamm!!!

Дали тоа тие, по ѓаволите, сериозни се????

На babygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  16. 90210

90210 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    55
    Абе сеа тоа ти е. 95% од фановите му се во основно, иако се наоѓа и по некоја 23-годишна ко мене :)

На ViKtOrIjA21 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    Виктор бр 4?? Лоша бројка :sweat:
    Се надевам нема да му е баксузна :) Мислам дека со статусот од мравка направија слон... претерааа...криво им е оти Нико излезе, а до вчера сите беа ПРЕКРАСНИ...ех мое мило жири..не вакви туку сериозни коментари во врска со пеењето требаше да давате уште на почетокот, да беше така Идолите повеќе ке се трудеа и немаше да "летат во облаци" (како што мислат многумина) ма да јас пак ке си кажам , за мене Виктор е баш приземен и нормален, незнам што му се втирија сите сега откако излезе Христијан ајде сите кон него напаѓаат... :^)
    Мое мислење за наредната гала..Дејан е на ред за испаѓање (но, нема да излезе од причина што го видоа на столчето и цел Радовиш сега со оклина, картички и спонзори ке се активира да гласа, додека сите си велат Виктор нема шанси да излезе го гласаат и нема до толку да се гласа :!: )
    Јас ке си останам доследна на моите фаворити и ке си гласам повторно и за Мики и за Виктор :D

18. maca-23

maca-23 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    179
    ако Виктор имал кариера пред да се пријави немало да му дадат да учествува во идолот затоа што такви се правилата тука се откриваат нови кандидати неоткриени таленти што значи дека Виктор не бил откриен. И ако мисли тој дека може да оди против личности како Тони Игор и Калиопи ќе пропадне.

На TammyDeyn му/ѝ се допаѓа ова.
  19. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    е баш ми е криво шо испадна билјана ;( ми беше мегу фаворитите.некако најсимпатична ми беше..требаше дејан да испадне место нејзе..стискав палци ама џабе ;( незнам како испејала пошо не ја гледав галата бев у шетња,само испагањето го гледав.ама сакав билјана да победи.сеа ми остануваат мики и иван за нив ке навивам.ама не со ист интензитет. :) .ама морам да се сложам дека некако на последните две гали во настапот на билјана ја немаше онаа самодоверба како што ја имаше претходно,како да ја фати некоја трема или страв или можеби нешто друго и се случувало незнам.на претходните гали беше многу попуштена и поуспешна.ама сигурна сум дека ке напраи кариера има харизма и стил...нека и е со срека :)

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Нема врска. Таа Анита Мицова има неколку песни. Исто детето од Виница што беше има настапувано на МакФест. А Калиопи, Тони и особено Игор, се една огромна нула, луѓе што се закопаа под земја. И нема да пропадне, ќе си биде свој, зашто нема Игор да му поклони албум ни песни, самиот ќе се бори. Што е до мене, Игор може комотно во пензија да оди. Педобеар |(

На FortuneTeller.xD и Neytiri им се допаѓа ова.