Па имаше камера на А1, и изгледа давале а јас пак не гледав А вечерва едвај чекам Еден на Еден. А многу се израдував што мики ќе пее од Бон Џови и тоа Бед оф роусес
да да, ова имаше и Иван на статус пишано ќе пеат по една рок балада и една рок брза песна, секоја песна по 2 ипол минути
Дуетиве беа прекрасни! Иван и Јана беа експрес, навистина одлично. Инаку конечно БилеТО си отиде нека си се среди малку и нека виде што е кај е. Не сум нејзин обожавател ВООПШТО! Не ми се допаѓа нејзиниот вокал,а ниту мислам дека има стил, жириво ги сакаат да се прикажат во различни стилови наместо да им помогнат да го пронајдат својот стил и својот начин на пеење.
Мики ќе ја пее Smells Like Teen Spirit од бендот на маж ми Курт Кобејн, Нирвана Не се сомневам дека ќе биде одличен и со Bed of Roses, мислам дека таа повеќе му лежи. A знае некој што ќе пее Иван?
Мислам дека денес на ексклузив давале од кога биле во продавницата на Спојлер Лиска мислам дека тоа не било од Штип. еден на еден едвај чекам
21.30 , сега треба да почне после Јас имам талент Се знае ли што ке пее Виктор , Јана ? Ако има некој информација нека ја сподели
http://www.a1.com.mk/vesti/video.asp?Video=11/marina-lisca-11-05.wmv&VestID=137826 Еве што давале на Ексклузив за Идолите. Гледајте го крајот,не ми се верува го бутнаа. Инаку сега би требало да почне еден на еден..едвај чекам да видам што ќе каже Билето.
Зашто сите на Еден на еден идат со мрсни коси ? Демек пред (на настапи) и потоа (ко ќе отпаднат) ? НЕ РЕАГИРАЛА НА ФБ ?! А тоа статусот на фемина што читала за коментарите демек: не ми се верува што читам човек да не може да стави песна на фб итн итн. Биле, плис не ме фарбај.
Леле најсвето, најубаво, абе божества Уште малку да се средела не ќе било лошо. Уф кога го слушам Игор ми се крева косата на глава. Ем во криво беше, ем пак си продолжи да си збори.
зошто мораа пак да го пуштат Игор кога го збори ова? ИГОР ЈУ САК!!! бтв: Знаев дека сЕ траскаат од земја по идоливе ама дека ги гледаат како нешто свето.. .лош збор
Биле можела да си ја измие косата и да се подотера И Биле не се толку занесувај само деца трчаат по вас ај седете си на земја ако стварно сакате да станете ѕвезди