Да, претераа, а на Билјана некако тешко и оди изразувањево, мислам мило и било што Нико бил дел од нив
не можам да оверувам што пишувате, да си ја измиел некој косата да се поддотерал, ц ц ц колку сте плитки, за сите со коментарите со ваква содржина. Оди плати и 50 евра ке ја среди некој, толку можела толку се средела, што да биди. Срам да ви е.
Па не сум знаела дека за да се измие косата требаат 50 евра И веќе кога се смета за јавна личност може и така да се однесува
По сите коментари и на Ексклузив, и од жирито и сега што слушам на Еден на Еден како ја провоцира -Дали на некој му е удрена славата прерано? Дали некој/ама без имиња нели/ не е спремен за ваква слава?? Искрено мислам дека намерно ќе го исфрлат Виктор..трн у око им е станат. бтв другарката марија се исфенирала се средила Биле наша нема више шампон!!
^ Шминка, фризура толку е... А човечноста е бесценета, која ја има кој не, кој како му паднало парето
Дај молим те, доволно е да ја измиела косата, да ја зафенирала и толку е. И не мешај баби и жаби, човечност и глупости, шоу, за тоа се коментира, изглед, стил..
Миењето коса дома е бесплатно (добро ако не рачунаме малку шампон и регенератор евентуално). Под средена подразбираме најобично средување па и како за на телевизија да е, види ја другарка и како се средила за обичен говор неколку минути не па Билјанава што сака да е ѕвезда. Дај молим те никој не пиша да иде да ја средуваат на фризер.
нема што да се коментира повеќе овде, сте се собрале за прости муабети. Шоуво музичко е колку што се сеќавам, не за изглед првенствено, како и да е, тоа е
Прости муабети? Ало девојко! Стигна да речам далеку во Идол а после гласовните способности еден идол треба убаво да изгледа, да владее на сцена, да има харизма, богат вокабулар итн. Ова е форум за коментирање и споделување мислења, а не ``прости`` муабети и ако не ти се свиѓаат не туку ставај на секое лонче капаче пиши си го мислењето и ќути
А бе не го кудете девојчето, ќе прочита и ќе си набие комплекс за косата, на пример. Не ми се верува дека читала коментари... Која мачка ја интересира што мислат глувците за неа ?? Сепак мислам дека не требаше да отпадне. Пее подобро од Јана во секој случај.
Оооо изгледа има нешто со Иван и Биле, м? Мене така ми изгледа А ова о дечково прв пат го видов, ама стварно слични. Е се сакаат де