Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Абе миена и е косата.
    Само што девојчето изгледа има такво влакно. :wasntme:

А на Иван му светкаат очињата кога го изговара името, Биле :D
    Срцки.

На ViKtOrIjA21 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    Се сакале :P

3. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    аа се гледа дека ИВан ја сакааа, го осетив дури како издишува кога зборува за неа, сјајотво очите му се гледа, значи алал да му е си призна човекот! ама и таа го сака знам јас :lol:

4. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    си призна рече СЕ САКАМЕ БЕ БРАТ

5. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245
    Бреее ја не ја сакам баш ама се испоразнежнив со изјавава на Иван за неа :) :) :inlove:

6. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    Си се сакаме :)

7. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Па според твојов кометар покажуваш дека си поплитка од мене, а не знаев дека за да си ја измиеш косата ти требаат 50 евра :^) Некој што себе си се смета за ѕвезда и за нешто свето тоа несмее да си го дозволи! Доколку си имаш свое мислење искажи си го, а не да цитираш и да напаѓаш туѓо нели сепак ова е мислење :) И доколку не си знаела идолов не го чини само гласот туку и неговиот начин на однесување, изразување и негоиот изглед!

8. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Абе луѓе критикувам, критикувам и на крај коа ги гледам во Еден на Еден сите ми се срцки :D за сите ми е жал што излегуваат. И Биле сега ми е срцка и заедно со Иван ми се срцки и сите ми се срцки (пмс, не замерувајте срцки мои :D )
    Веќе нема да зборам лошо за никого, освен за жирито пошо стварно се тапа. А овие идолите, кој и да почне да згради кариера ќе го послушувам по малку или по многу ако снимаат добри песнички

Сеа ептен ми е криво шо сум критикувала лошо за Биле (мада не се сеќавам дали сум пишувала) пошо ставрно се гледа дека ептен демотивирачки сме влијаеле на неа. Лошо е тоа. Биле извиниииии :D ама џабе, нема да не чита веќе, ја искараа другите идоли :)

И така....ко што кажав погоре, денес сум полна со љубов :inlove:

На mamence, babygirl и 90210 им се допаѓа ова.
  9. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.568
    Допаѓања:
    252.005
    И јас така мислам дека и е миена, ама такво ќе да и е влакното, погледнете ја и на други слики, прилози, иста и е косата како и сега. Убава и беше блузата само малку шминка да ставила, ама ете таа си се сака таква, мене воопшто не ми беше грда. Има време, ќе ја средат, Ламбе и Елена ќе ви текне какви беа на почетокот? :)
    И тука на форумот многу ја напаѓате. На почетокот,кога на пола и повеќе девојки и беше фаворит, таа на галите блескаше, прекрасна беше, ама кога почнаа да летат лоши коментари, а знаеме дека Биле постојано си ги чита, девојката се изгуби. Сепак се работи за почетник и тешко и паѓале коментарите. Но ете Калиопи ќе ја земе кај неа во продукција, ќе има по некој песна и за неа. :)

На idolllll му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    http://www.youtube.com/watch?v=MJ1Y2B-N030
    ваљда на ова мислеше

11. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    да и на неа исто така, баш беше романтично да ги гледам такви, ма се гледа дека се заљубени, остај тоа што викаат се сакаме како другари. Мижи Хасан да ти баам! :P

ако ако не ни смета. мене не, незнам за другите.

12. AlicaInWonderland

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    После коментаров за Калиопи и Каролина....ќе размисли дали ќе ја земе :D

13. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    Јас па не ни забележав дека косата и била мрсна :$ Штознам,не ја загледав до толку или не се забележувало! Емилија очигледно беше мрсна во косата,ама оваа не ми изгледа така Ако пак ја опулев со цел да и најдам мана тогаш 100% илјада мани ќе и најдев! Ама не ја гледав за да ја критикувам (мене ми е она ок) туку за да слушнам што има да каже, да видам што било меѓу нејзе и Иван, да слушнам што ќе кажат за неа другите идоли! Девојката поштено си отпадна, ама што дотурка до тука тоа значи дека вредела, дека има вокални квалитети, не изгледа лошо, некој ја гласал за да стигне до таму а тоа значи дека на некој му се допаѓала!
    И една друга работа ми паѓа у очи...абе сите што седнаа спроти Жаре сите ги изнавреѓавме, сите не чинат, сите се несредени, сите не се достојни за ѕвезди, сите се занесуваат, за сите рековме ,,конечно отпадна,, Е сега не знам дали нив стварно не ги бива или ние премногу очекуваме! :?:

На interesna му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    мене баш ми беше природна, такво и влакното изгледа миена и беше косата па и на крај краева што е толку емисијава еден на еден, беше баш комотно облечена со малку шминка како шѕо и доликува, што треба со фрзура да дојде или со долг фустан? како фолк пеачките едвај чекаат некој да ги викне па да се накинџурат :lol: мене секогаш ми изгледа прибрана и средена

На mamence му/ѝ се допаѓа ова.
  15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.121
    Допаѓања:
    67.130
    Па мислењето се менува со текот на галите, затоа и е шоуто. Билјана на почетокот ми беше симпатична, ама со текот на времето ми се изгуби, место да се подобрува стана полоша. За разлика од Мики, кој на почетокот не го ни забележав, но подоцна навистина се истакна. Нормално е мислењето да се менува, како што се менуваат идолите, така се менува и мислењето :) (ова чисто за мене си кажувам)

На Neytiri и 2468 им се допаѓа ова.
  16. AlicaInWonderland

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Луѓе а шо е со правилава глупи? Требало организацијата да дошла да ги разбуди....и шо ако некој се разбуди пред да дојдат, треба да лежи во кревет и да мижи додеке дојдат :^)

Немало заклучување на соба....може голи сакале да си се шеткаат две девојчиња внатре, да се пресоблекуваат. Зашо да не се заклучат, глупости

17. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    Епа и ти да читаш за себе негативни коментари и ти би се повлекла :)

На mamence му/ѝ се допаѓа ова.
  18. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Природна беше - тоа е важно . Сега ќе обидам да и се јавам и да и кажам дека беше супер..ако ја добијам :D
    A со Иван ми се како Принц и Принцеза.Баш би сакала да ја продолжат својата тајна(веќе не)врска

19. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    Добар пар сее :D :D

20. idolllll

idolllll Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Срцка е Биле, па ако чита нека знае дека стварно беше оригинална и супер изгледа и пее :)
    А со Иван баш си одговараат ако се заедно :)