Викторчее најубави песни избрал и нема да ги упропасти! Срцка е! Ајде да го поддржеме у понеделник на : GL(празно место) 4 на 144 696! Се надевам дека ке помине! Иначе јас сум од фан.Тим Викторијанци!
За Мики и Виктор за песните, во срце ме погодија. Во понеделник многу ме изнервира со тоа неговото однесување, но ако успее да ми ја испее I don't wanna miss a thing (ја обожавам песната) и исто и Numb, ќе му простам па и ќе гласам за него А Дејан ќе пеел Deep Purpule-Solider of fortune и The Rasmus - In The Shadows. Исто така добар избор. Само како ќе испее... А Јана што ќе пее, мислам дека само за неа не знаеме.
Значи момциве супер песни одбрале од прва до последна, се надевам нема да разочараат. Ако ништо друго нема да ми е досадно да ги гледам и ќе си коментирам колку сакам со оглед на тоа дека сите песни ги слушам нон стоп. А за Јана се знае што ќе пее?
Туу како некој друг не ја одбрал solider of fortune Дејан незнам како ке ја испее, толку убава песна А Виктор сиурно ќе ја испее убаво Намб, мора! инаку ќе му го пукниме носот
Јас како што слушнав во разговорот со Жаре, Билјана го следела коментарите на сите социјални мрежи и веб портали, како си се уфилмавте дека сте едни и единствени и дека од вас добила комплекси девојчето.
Koj парадокс- песната што ептен многу ја сакам Soldier of fortune- ќе ми ја пее оној кој најмногу ме нервира- Дејан А Мики и Иван што ќе пеат - дајте листа за сите, да не прашувам поединечно, знаете дека сум гревче и немам никој од нив за френд на фб
Дејан - Deep Purpule-Solider of fortune и The Rasmus - In The Shadows. Виктор - Aerosmith - I don't wanna miss a thing и Linkin Park - Numb. Мики - Bon Jovi - Bed Of Roses и Nirvana - Smells Like Teen Spirit. Иван - Μuse - Resistance и Whitesnake - Is this love. Едит: crazylady ме претркала... За Јана некој да не знае што ќе пее?
Браво Виктор за изборот. Само не знам како ја испее numb, мислам дека ќе се задише на пола песна Требало да си одбере некоја понежна за неговиот глас Wow навистина се изненадив со изборот на песни, па и Дејан - In the shadows pa smells like teen spirit, resistance... убавини. Само ако ги зафркнат
Дејан: Deep Purpule-Solider of fortune и The Rasmus - In The Shadows Иван: Мuse - Resistance и Whitesnake - Is this love Виктор: LInkin Park - Numb и Aerosmith - I don't want to miss a thing Mики: Nirvana - Smells Like Teen Spirit и Bon Jovi - Bed of roses Jana - незнаеме
Леле Виктор ќе ја испее намб како што треба на куково лето. Кај е неговион глас за таква јака и захтевна песна, ма нема шанси бре. Зошто не си одбираат песни според гласовните можности? Мислам, у реду е ако ја сака песната, ама сосема друго е дали ќе може да ја испее. Јас мислам ќе има многу рикање вечерта.
Одличен избор на песни посебно на Мики тие ми се едни од моите омилени песни ,дефинитивно до крај не се знае кој ќе биде победникот иако според мене топ 3 треба и сакам да бидат Мики ,Иван и Јана како и да е добро би ни дошло освежување на македонската естрада
Реално, Јана со гласот не е ни блиску до Мики и Иван, али и јас би сакала да ја видам во финале. Чисто онака ми е симпатична, а и има потенцијал. Ако се труди, има глас и може да направи убава кариера. И сакам женско во финале не е фер ова, се машки
Аууу колку само ме изненадивте со коментарите за „Намб“ Јас да ви кажам за првата песна не сум баш сигурна дека ќе ја испее добро. А за намб сигурна сум затоа што неколку пати го имам слушано со бендот како ја пее и ја пее одлично !! Ама за првата ке видиме...ама мислам дека добар ќе биде во понеделник. Се надевам дека нема и оваа гала да ја упропастат со толку убави песни. И едно големо ДА за латино вечер. Мора да се размрдаат малку дечкиве. Едит: како бре заборавив за Жаре да си искоментирам Значи закон е !! Срцка ептен...вчера си се изнасмеав како ја напна Биле за Иван многу интересни ми беа