Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    И мене вчера ми беше интересно интервјуто, а и крајот со Иван. :D
    Баш ми делува фино Биле, не е занесена по слава, баш е скромна и приземна. Така да уште еднаш и посакувам убава кариера која сум сигурна дека ќе ја има. ;)

На baguf4e и crazylady им се допаѓа ова.
  2. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    Абе супер се на Виктор песните ДА..ама знаете јас некако очекував некоја постара рок песна (за втората ;) )..појма немам зошто така :^)
    а сега видов дека и Дејан ке пее понова рок песна (мислам не е најнова ама не е ни од пред 20 год) The Rasmus -In the shadows а балада Deep Purpule-Solider of fortune ..така да Викторчо нема да дели од сите :lol:
    и да си кажам дека овојпат морам да кажам дека Идолите направиле одличен избор со песните -МЕНЕ МИ СЕ ДОПАЃААТ МНОГУ!!!

П.С АБЕ КАКО ВИКТОР КЕ СЕ ЗАДИШЕЛ НА ПОЛА ПЕСНА..БЛА БЛА..ПА КЕ ПЕАТ ПО 2 МИН И НЕШТО :lol: ЗАТОА ВЕРУВАМ ДЕКА КЕ БИДЕ УСПЕШНА ВЕЧЕРТА :!:

3. daniella.m

daniella.m Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    14
    Значи од мрава слон правите мрсна и била косата ццццццц

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Па баш две минути и нешто не се малку ако сака да ја интерпретира песната како што треба.
    Се надевам нема да се црвенее и поти... |(

А за тоа со мрсната коса, знаете, ние сме тука беспрекорни. Нашите косички не се мрсат и секогаш сме суредени каде и да одиме.

5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.119
    Допаѓања:
    67.127
    Ова демек едната страна што збореше демек и била мрсна косата сама напиша десет страни. А вие другите што зборевте контра немате врска со тоа. Исто е, а тие што зборат и била мрсна, и тие што зборат не и била, помогнаа за пишување на десет страни на темата косата на билјана :)
    Затоа мислам дека е време да го оставиме тоа на страна, доста е веќе, а и прилично досадно.
    Јас оваа гала сакам Иван најмногу да го слушнам, мислам дека ќе биде најдобар, а следна за испаѓање ми е Јана. Иако е едино девојче, сепак машкиве се далеку подобри.

6. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Значи до косата на Билјана дојдовте ај оставете го чупето на мира ;)

7. babygirl

babygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    65
    абе овој Виктор( :fubar: 4 :puke: е) не ви наликува малце на Неит од Госип Грл :)
    смешна е споредбата ама мене малце ми личат онака на фацка , баш гледав преска и дојдов до тој заклучок :!: мада да не се разбереме погрешно Неит :inlove: е мноооггггууу по убав од овој ...

8. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Големо Браво за изборот на песните на Виктор.. поубави неможел.... мммм едвај чекам да видам како ќе испее а посебно таа од Аеросмит... секогаш ми ги погаѓа песните... хахаха

9. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.988
    Допаѓања:
    26.376
    а добро Јана како ја ослободиле од школо 4 месеци?

10. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805

Ех голема работа, средно :D И не се 4ри туку 2 месеци. Ионака е матурантка па завршуваат порано, ниту учат на крај :)

11. Angel4e123

Angel4e123 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2010
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    86
    Кој гледаше А1 ексклузив сега?Кажуваа за мк идол..
    Прва излезе Катерина-Беше под бр. 4
    Втора излезе Бети-Беше под бр. 4
    Трета излезе Емилија-Беше под број 4.
    Излезија Јулијана и Ивица под број 6
    После излези Христијан и беше бр. 4
    Следна е Билјана под бр. 4
    Во понеделник бр. 4 е Виктор...Среќа ќе биде ако ова за четворката е вистина..Само моите фаворити да не се 4...Хахахах!!­­
    Иначе,кога кажаа дека бр. 4 е Виктор,глупавите тинејџерки ги покажаа како плачат како кој знае што ќе се случи!Бог да чува :o

12. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Во понеделник ке пееле по две песни сите, нема дуети. Странски песни ќе се пее инаку, фала богу не пак македонски :)

13. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
  14. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Воопшто не ми личат, ништо заедничко неможам да најдам, Нејт ми е многу убав а Виктор воопшто не ми се допаѓа ;)

15. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    Мене ми се допаѓаат и двајцата,но не ми личат воопшто. ;)

16. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
  17. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Xaxa стварно. Јас пуштив повторно навистина така вели :rofl: леле леле :tmi: вода земја оган и ВЕТЕР :lol:

18. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.119
    Допаѓања:
    67.127
    http://www.youtube.com/watch?v=64U9MtVn8ks
    Eве, само да погледнете зошто коментарите за нашиов идол мене ми се толку жустри.
    А воедно и може да видите Гага колку е одвратна.
    Кога некој наш идол вака ќе испее ќе му симнам капа. И знам дека ова е американскиот, споредбите се излишни, но ве молам, разликата едноставно е преголема и непремостлива. Со вежбање барем фалшовите се минимализираат.

19. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Леле бре сте се распишале за песниве рок а јас тупак повеќево од песниве првпат ги слушам :worried: (ич не сум по роков).Абре наместо латино да стават пекаме од 2ра гала тие све ставија само тоа не. :devil:
    И да прашам глеавте Есклузив?
    Јас сум се загледала ко којзнае што да е во светов и уште толку страв ме фати. :worried:
    Море да не урочам ама има некаква логика - не е Виктор по рокот и башка жириво ренде го праи последниве вечери. :worried: :worried:

20. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074

Незнам зошто викаат дека споредбата е апсурдна, што ни фали на нас па да неможеме да се издвоиме со талент или со некој прекрасен глас, не вложуваат доволно во себе, тоа ќе да е проблемот. И ќе споредувам да, и со Американски и со Германски и со сите.....
    Економски неможеме да се споредуваме, ама сигурна сум дека оние што имаат прекрасен глас и доволен талент можат да се издвојат ако доволно вложуваат во себе, сепак и тоа е школо...
    Неможе да се пијанчат по соби и да тегнат цигари па да гракаат на галите, без дисциплина ништо :!: