Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    И мене вчера ми беше интересно интервјуто, а и крајот со Иван. :D
    Баш ми делува фино Биле, не е занесена по слава, баш е скромна и приземна. Така да уште еднаш и посакувам убава кариера која сум сигурна дека ќе ја има. ;)

На baguf4e и crazylady им се допаѓа ова.
  2. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    Абе супер се на Виктор песните ДА..ама знаете јас некако очекував некоја постара рок песна (за втората ;) )..појма немам зошто така :^)
    а сега видов дека и Дејан ке пее понова рок песна (мислам не е најнова ама не е ни од пред 20 год) The Rasmus -In the shadows а балада Deep Purpule-Solider of fortune ..така да Викторчо нема да дели од сите :lol:
    и да си кажам дека овојпат морам да кажам дека Идолите направиле одличен избор со песните -МЕНЕ МИ СЕ ДОПАЃААТ МНОГУ!!!

П.С АБЕ КАКО ВИКТОР КЕ СЕ ЗАДИШЕЛ НА ПОЛА ПЕСНА..БЛА БЛА..ПА КЕ ПЕАТ ПО 2 МИН И НЕШТО :lol: ЗАТОА ВЕРУВАМ ДЕКА КЕ БИДЕ УСПЕШНА ВЕЧЕРТА :!:

3. daniella.m

daniella.m Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    14
    Значи од мрава слон правите мрсна и била косата ццццццц

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Па баш две минути и нешто не се малку ако сака да ја интерпретира песната како што треба.
    Се надевам нема да се црвенее и поти... |(

А за тоа со мрсната коса, знаете, ние сме тука беспрекорни. Нашите косички не се мрсат и секогаш сме суредени каде и да одиме.

5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.277
    Допаѓања:
    67.891
    Ова демек едната страна што збореше демек и била мрсна косата сама напиша десет страни. А вие другите што зборевте контра немате врска со тоа. Исто е, а тие што зборат и била мрсна, и тие што зборат не и била, помогнаа за пишување на десет страни на темата косата на билјана :)
    Затоа мислам дека е време да го оставиме тоа на страна, доста е веќе, а и прилично досадно.
    Јас оваа гала сакам Иван најмногу да го слушнам, мислам дека ќе биде најдобар, а следна за испаѓање ми е Јана. Иако е едино девојче, сепак машкиве се далеку подобри.

6. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Значи до косата на Билјана дојдовте ај оставете го чупето на мира ;)

7. babygirl

babygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    66
    абе овој Виктор( :fubar: 4 :puke: е) не ви наликува малце на Неит од Госип Грл :)
    смешна е споредбата ама мене малце ми личат онака на фацка , баш гледав преска и дојдов до тој заклучок :!: мада да не се разбереме погрешно Неит :inlove: е мноооггггууу по убав од овој ...

8. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Големо Браво за изборот на песните на Виктор.. поубави неможел.... мммм едвај чекам да видам како ќе испее а посебно таа од Аеросмит... секогаш ми ги погаѓа песните... хахаха

9. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.319
    Допаѓања:
    28.103
    а добро Јана како ја ослободиле од школо 4 месеци?

10. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805

Ех голема работа, средно :D И не се 4ри туку 2 месеци. Ионака е матурантка па завршуваат порано, ниту учат на крај :)

11. Angel4e123

Angel4e123 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2010
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    86
    Кој гледаше А1 ексклузив сега?Кажуваа за мк идол..
    Прва излезе Катерина-Беше под бр. 4
    Втора излезе Бети-Беше под бр. 4
    Трета излезе Емилија-Беше под број 4.
    Излезија Јулијана и Ивица под број 6
    После излези Христијан и беше бр. 4
    Следна е Билјана под бр. 4
    Во понеделник бр. 4 е Виктор...Среќа ќе биде ако ова за четворката е вистина..Само моите фаворити да не се 4...Хахахах!!­­
    Иначе,кога кажаа дека бр. 4 е Виктор,глупавите тинејџерки ги покажаа како плачат како кој знае што ќе се случи!Бог да чува :o

12. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Во понеделник ке пееле по две песни сите, нема дуети. Странски песни ќе се пее инаку, фала богу не пак македонски :)

13. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
  14. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Воопшто не ми личат, ништо заедничко неможам да најдам, Нејт ми е многу убав а Виктор воопшто не ми се допаѓа ;)

15. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    Мене ми се допаѓаат и двајцата,но не ми личат воопшто. ;)

16. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
  17. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Xaxa стварно. Јас пуштив повторно навистина така вели :rofl: леле леле :tmi: вода земја оган и ВЕТЕР :lol:

18. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.277
    Допаѓања:
    67.891
    http://www.youtube.com/watch?v=64U9MtVn8ks
    Eве, само да погледнете зошто коментарите за нашиов идол мене ми се толку жустри.
    А воедно и може да видите Гага колку е одвратна.
    Кога некој наш идол вака ќе испее ќе му симнам капа. И знам дека ова е американскиот, споредбите се излишни, но ве молам, разликата едноставно е преголема и непремостлива. Со вежбање барем фалшовите се минимализираат.

19. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Леле бре сте се распишале за песниве рок а јас тупак повеќево од песниве првпат ги слушам :worried: (ич не сум по роков).Абре наместо латино да стават пекаме од 2ра гала тие све ставија само тоа не. :devil:
    И да прашам глеавте Есклузив?
    Јас сум се загледала ко којзнае што да е во светов и уште толку страв ме фати. :worried:
    Море да не урочам ама има некаква логика - не е Виктор по рокот и башка жириво ренде го праи последниве вечери. :worried: :worried:

20. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077

Незнам зошто викаат дека споредбата е апсурдна, што ни фали на нас па да неможеме да се издвоиме со талент или со некој прекрасен глас, не вложуваат доволно во себе, тоа ќе да е проблемот. И ќе споредувам да, и со Американски и со Германски и со сите.....
    Економски неможеме да се споредуваме, ама сигурна сум дека оние што имаат прекрасен глас и доволен талент можат да се издвојат ако доволно вложуваат во себе, сепак и тоа е школо...
    Неможе да се пијанчат по соби и да тегнат цигари па да гракаат на галите, без дисциплина ништо :!: