И мене вчера ми беше интересно интервјуто, а и крајот со Иван. Баш ми делува фино Биле, не е занесена по слава, баш е скромна и приземна. Така да уште еднаш и посакувам убава кариера која сум сигурна дека ќе ја има.
Абе супер се на Виктор песните ДА..ама знаете јас некако очекував некоја постара рок песна (за втората )..појма немам зошто така а сега видов дека и Дејан ке пее понова рок песна (мислам не е најнова ама не е ни од пред 20 год) The Rasmus -In the shadows а балада Deep Purpule-Solider of fortune ..така да Викторчо нема да дели од сите и да си кажам дека овојпат морам да кажам дека Идолите направиле одличен избор со песните -МЕНЕ МИ СЕ ДОПАЃААТ МНОГУ!!! П.С АБЕ КАКО ВИКТОР КЕ СЕ ЗАДИШЕЛ НА ПОЛА ПЕСНА..БЛА БЛА..ПА КЕ ПЕАТ ПО 2 МИН И НЕШТО ЗАТОА ВЕРУВАМ ДЕКА КЕ БИДЕ УСПЕШНА ВЕЧЕРТА
Па баш две минути и нешто не се малку ако сака да ја интерпретира песната како што треба. Се надевам нема да се црвенее и поти... А за тоа со мрсната коса, знаете, ние сме тука беспрекорни. Нашите косички не се мрсат и секогаш сме суредени каде и да одиме.
Ова демек едната страна што збореше демек и била мрсна косата сама напиша десет страни. А вие другите што зборевте контра немате врска со тоа. Исто е, а тие што зборат и била мрсна, и тие што зборат не и била, помогнаа за пишување на десет страни на темата косата на билјана Затоа мислам дека е време да го оставиме тоа на страна, доста е веќе, а и прилично досадно. Јас оваа гала сакам Иван најмногу да го слушнам, мислам дека ќе биде најдобар, а следна за испаѓање ми е Јана. Иако е едино девојче, сепак машкиве се далеку подобри.
абе овој Виктор( 4 е) не ви наликува малце на Неит од Госип Грл смешна е споредбата ама мене малце ми личат онака на фацка , баш гледав преска и дојдов до тој заклучок мада да не се разбереме погрешно Неит е мноооггггууу по убав од овој ...
Големо Браво за изборот на песните на Виктор.. поубави неможел.... мммм едвај чекам да видам како ќе испее а посебно таа од Аеросмит... секогаш ми ги погаѓа песните... хахаха
Ех голема работа, средно И не се 4ри туку 2 месеци. Ионака е матурантка па завршуваат порано, ниту учат на крај
Кој гледаше А1 ексклузив сега?Кажуваа за мк идол.. Спојлер Прва излезе Катерина-Беше под бр. 4 Втора излезе Бети-Беше под бр. 4 Трета излезе Емилија-Беше под број 4. Излезија Јулијана и Ивица под број 6 После излези Христијан и беше бр. 4 Следна е Билјана под бр. 4 Во понеделник бр. 4 е Виктор...Среќа ќе биде ако ова за четворката е вистина..Само моите фаворити да не се 4...Хахахах!! Иначе,кога кажаа дека бр. 4 е Виктор,глупавите тинејџерки ги покажаа како плачат како кој знае што ќе се случи!Бог да чува
Во понеделник ке пееле по две песни сите, нема дуети. Странски песни ќе се пее инаку, фала богу не пак македонски
http://www.a1.com.mk/vesti/video.asp?Video=11/marina-idolite-brojot.wmv&VestID=137880 Еве го видеото од Екслкузив за бројот 4
Воопшто не ми личат, ништо заедничко неможам да најдам, Нејт ми е многу убав а Виктор воопшто не ми се допаѓа
http://www.youtube.com/watch?v=64U9MtVn8ks Eве, само да погледнете зошто коментарите за нашиов идол мене ми се толку жустри. А воедно и може да видите Гага колку е одвратна. Кога некој наш идол вака ќе испее ќе му симнам капа. И знам дека ова е американскиот, споредбите се излишни, но ве молам, разликата едноставно е преголема и непремостлива. Со вежбање барем фалшовите се минимализираат.
Леле бре сте се распишале за песниве рок а јас тупак повеќево од песниве првпат ги слушам (ич не сум по роков).Абре наместо латино да стават пекаме од 2ра гала тие све ставија само тоа не. И да прашам глеавте Есклузив? Јас сум се загледала ко којзнае што да е во светов и уште толку страв ме фати. Спојлер Море да не урочам ама има некаква логика - не е Виктор по рокот и башка жириво ренде го праи последниве вечери.
Незнам зошто викаат дека споредбата е апсурдна, што ни фали на нас па да неможеме да се издвоиме со талент или со некој прекрасен глас, не вложуваат доволно во себе, тоа ќе да е проблемот. И ќе споредувам да, и со Американски и со Германски и со сите..... Економски неможеме да се споредуваме, ама сигурна сум дека оние што имаат прекрасен глас и доволен талент можат да се издвојат ако доволно вложуваат во себе, сепак и тоа е школо... Неможе да се пијанчат по соби и да тегнат цигари па да гракаат на галите, без дисциплина ништо