http://www.youtube.com/watch?v=uZcUtGxJfDQ&feature=related Ме исполнува со енергија и опушта, секоја чест за Јана и Иван
Уште од вчера се мислам да напишам дека нив повеќе ги шетаат отколку што вежбаат ама Офи ме претрка Се согласувам целосно со мислењето на офи. Можеби одам офф топик но ќе ви покажам една фотографија каде што може да се види колку имаше гужва во Штип (ова беше само во почетокот кога сите влегоа и сеуште не беа дошле идолите, таму беа само Лаура и Мики на лаура, а послето уште луѓе доагаа) Во понеделник мислам дека Мики ќе биде најдобар Растура нема што А на ексклузив за бројот 4, мислам дека е голема глупост. Дека треба да уфрлат уште еден од испаднатите, НЕ! Ја испуштиле таа шанса и готово, нека им остават простор на оние што се сеуште во игра. Следен за испаѓање, Дејан дефинитивно (мое мислење)
И јас мислам дека тоа со 4ката е голема глупост. Случајност.. но со тоа сега повеќе ќе се гласа за Виктор и повеќе гласови ќе соберат...
леле будали деца бре немам попаметна работа ќе трчам да се сликам со некој си Викторче или кој и да е... Мадона да дојде не трчам, пак за „идоливе“ наши- Јес како да ноу
Само што се вратив од Веро.. Колку врескање имаше самоо.... Уште од 7 бев таму и ги чекавме со некои другарки.. се изнасобраа деца чекатт викат... и конечно дојдоа, врескаше ненормално. Се качиа во лифт сите по скали нагори, луѓе се чудат што им станало на децава, една стара жена почна да вика кој се тепа па кој се тепа.. цепки беше.. се качивме горе и они стигнаа со лифтот.. коа му се нафрлиа на Виктор (и јас бев меѓу нив) па гушкање.. и после влегоа во една сендвичара и таму едно 5 минути се задржаа се гушкаа со нас.. т.е. само виктор и јана другите не толку.. Дејан не беше. И сеа пак се качуват во лифт и викат ќе бидеме доле. Сите сега трчаме надоле, а нив никаде ги нема.. Кој на паркинг, кој вреска. И тогаш ги снема. Јако не заебаа.. Рекоа доле ќе се сликам еи само ги снема. Ама важно јас си го гушнав викторр...
Јас не можам да ја сфатам сатисфакцијата а трчаш по нив, да врескаш да се гушкаш.... Па добро и немам 15 години, ама пак. Па на 15 год тоа ни на крај памет не ми било. Не знам, едноставно не можам ова да го разберам никако.
Јас незнам какви 13годишници сте биле вие, ама јас и те како сум трчала и сум чекала со саати да излезат за да се сликам и земам потпис коа ги читам ко дежа ву ми е Ми текнува на Макфест коа Тоше ми се потпиша на рака, борба водев со мајка ми, несакав да се бањам додека не се избриша сам, прпоратен со солзи Дека порано на Макфест се собираа познати пејачи, и кога ќе седнам цел ден пред тоа салата, се заборавам, ама мора да се сликам со сите по ред деца
Зашто имам чувство дека ги преценувате идоливе? Па по сите овие работи што ги читам тука тие сигурно веќе се чувствуваат како ѕвезди а има уште работа до тоа. Па тие се обични луѓе кои учествуваат на музичко шоу. Им ги кренавте акциите боже сачувај. Не дека има други ѕвезди од младиве на македонскава естрада ама пак не е само да се трча по некој треба да вреди.
а сигурно ли е тоа дека овој пат ќе излезат двајца, па после дека ќе има една недела пауза па финале?
Има ли некој информација дали галите ќе ги префрлат во Метрополис? Оваа пак ќе биде во хала 3. А иначе тогаш би требало да има и карти во продажба, така? И ако некој знае нешто во врска за продажба на карти за финале ве молам да пише...ако воопшто ги има...хаха...
Па би требало Финалето да биде во Метрополис ама уште ништо не се знаме.. а на страната многоо пишува дека до крај остануват уште три гали
Да расчистиме .. Финалето е на 30 ти мај. Што значи има уште 2 гали до крајот . Во финале најверојатно одат 2 што значи на една од следните гали ќе испаднат 2ца па 1 или обратно
Можеби на наредните гали ќе излегуваат по 1 и во финале 3 ќе одат Незнам зошто нема сеуште информации