Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Вечер во Веро ќе биде интересно.. Едвај чекамм... која гужва ќе биде само не можам да замислам хаха

2. daniella.m

daniella.m Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    14
  3. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Уште од вчера се мислам да напишам дека нив повеќе ги шетаат отколку што вежбаат ама Офи ме претрка :D
    Се согласувам целосно со мислењето на офи. Можеби одам офф топик но ќе ви покажам една фотографија каде што може да се види колку имаше гужва во Штип (ова беше само во почетокот кога сите влегоа и сеуште не беа дошле идолите, таму беа само Лаура и Мики на лаура, а послето уште луѓе доагаа)
    Во понеделник мислам дека Мики ќе биде најдобар :rock: Растура нема што :!: А на ексклузив за бројот 4, мислам дека е голема глупост. Дека треба да уфрлат уште еден од испаднатите, НЕ! Ја испуштиле таа шанса и готово, нека им остават простор на оние што се сеуште во игра. Следен за испаѓање, Дејан дефинитивно :) (мое мислење)

Прикачени фајлови:

На rebekar и ViKtOrIjA21 им се допаѓа ова.
  4. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    И јас мислам дека тоа со 4ката е голема глупост. Случајност.. но со тоа сега повеќе ќе се гласа за Виктор и повеќе гласови ќе соберат...

5. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    леле будали деца бре :D немам попаметна работа ќе трчам да се сликам со некој си Викторче или кој и да е... :^) Мадона да дојде не трчам, пак за „идоливе“ наши- Јес како да ноу 8)

6. Arhangel-maniac

Arhangel-maniac Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    124
    Ејј Јана ќе ја пее Aerials од СОАД! Браво, браво, браво за изборот! :clap:

7. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Во Џамбо нема да може да се дише сто посто !

8. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Само што се вратив од Веро.. Колку врескање имаше самоо.... Уште од 7 бев таму и ги чекавме со некои другарки.. се изнасобраа деца чекатт викат... и конечно дојдоа, врескаше ненормално. Се качиа во лифт сите по скали нагори, луѓе се чудат што им станало на децава, една стара жена почна да вика кој се тепа па кој се тепа.. цепки беше.. се качивме горе и они стигнаа со лифтот.. коа му се нафрлиа на Виктор (и јас бев меѓу нив) па гушкање.. и после влегоа во една сендвичара и таму едно 5 минути се задржаа се гушкаа со нас.. т.е. само виктор и јана другите не толку.. Дејан не беше. И сеа пак се качуват во лифт и викат ќе бидеме доле. Сите сега трчаме надоле, а нив никаде ги нема.. Кој на паркинг, кој вреска. И тогаш ги снема. Јако не заебаа.. Рекоа доле ќе се сликам еи само ги снема. Ама важно јас си го гушнав викторр...

9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.119
    Допаѓања:
    67.126
    Јас не можам да ја сфатам сатисфакцијата а трчаш по нив, да врескаш да се гушкаш.... Па добро и немам 15 години, ама пак. Па на 15 год тоа ни на крај памет не ми било. Не знам, едноставно не можам ова да го разберам никако.

10. anica33

anica33 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Ако некој треба да се врати во идол тоа е Билјана!!!

11. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Јас незнам какви 13годишници сте биле вие, ама јас и те како сум трчала и сум чекала со саати да излезат за да се сликам и земам потпис :D коа ги читам ко дежа ву ми е
    Ми текнува на Макфест коа Тоше ми се потпиша на рака, борба водев со мајка ми, несакав да се бањам додека не се избриша сам, прпоратен со солзи :D Дека порано на Макфест се собираа познати пејачи, и кога ќе седнам цел ден пред тоа салата, се заборавам, ама мора да се сликам со сите по ред :D деца

12. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    хаха денеска сликање славо имаше... многу се буткаа врескаа ко ненормалнии... некои дури и плачеа

13. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Зашто имам чувство дека ги преценувате идоливе? Па по сите овие работи што ги читам тука тие сигурно веќе се чувствуваат како ѕвезди а има уште работа до тоа. Па тие се обични луѓе кои учествуваат на музичко шоу. Им ги кренавте акциите боже сачувај. Не дека има други ѕвезди од младиве на македонскава естрада ама пак не е само да се трча по некој треба да вреди. |( :!:

На Kristinna92 и babygirl им се допаѓа ова.
  14. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Наредната недела пак ќе биле во Вероо....

15. 90210

90210 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    55
    а сигурно ли е тоа дека овој пат ќе излезат двајца, па после дека ќе има една недела пауза па финале?

16. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    па нели финале ќе биде на 30 мај...

17. ScoobyDoo

ScoobyDoo Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    Има ли некој информација дали галите ќе ги префрлат во Метрополис? Оваа пак ќе биде во хала 3. А иначе тогаш би требало да има и карти во продажба, така? И ако некој знае нешто во врска за продажба на карти за финале ве молам да пише...ако воопшто ги има...хаха... :)

18. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Па би требало Финалето да биде во Метрополис ама уште ништо не се знаме.. а на страната многоо пишува дека до крај остануват уште три гали

19. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Да расчистиме ..
    Финалето е на 30 ти мај.
    Што значи има уште 2 гали до крајот . Во финале најверојатно одат 2 што значи на една од следните гали ќе испаднат 2ца па 1 или обратно

20. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Можеби на наредните гали ќе излегуваат по 1 и во финале 3 ќе одат :) Незнам зошто нема сеуште информации :wasntme: