нема да биде во универзална туку во метрополис арена и картите ке бидат по 200 денари.. а јана може утре да се спакува и да си иде дома
И јас ќе гласам за него... секад ги погаѓа песните.. некои мои другарки што биле на пробата викат дека numb многу убаво ја пеел.. па ќе видиме утре
Утре ќе си го пакова куферот Дејан. Иначе за Иван и Билјана тоа брзо ќе мине. Човек затворен во еден простор со едни исти луѓе повеќе од месец дена,би се вљубил и во столче.Тоа е тоа,кога ќе излези Иван во цивилизација кога ќе види луѓе и свет ќе сфати Што се однесува за актуелниот статус на Виктор,тоа беше многу непрофесионално од негова страна.Никој не му брани да си го кажи своето мислење и да се изјасни,но самите треба да знаеме кога можеме да го сториме тоа.Facebook не беше соодветното место.Мислам дека ја сфати грешката и нема да му се повтори.
Од сите што се таму да зборуваме искрено и да кажеме дека Иван и Мики пеат најдобро , ама ако сите стигнале до таму значи дека пејат Предобро, но треба да победи најдобриот а тоа се Иван и Мики кој од нив двајца ќе победи ќе бидам среќна.А што се однесува до Виктор може слободно да си оди дома! Чаоо Виктор Чаооо!!!
Дејан треба да биде следниот што ќе си замине но како што му тргнало на дечково ништо чудно и да победе
Аии, леле другарка ми и уште некои девојчиња имаа направени блузи направено фан.Тим Викторијанци и се сликаа со Виктор во понеделникот ( јас ги сликав ) и во весник ги има!
Мислам дека утре ќе отпадне Јана, а ако е до мене Дејан треба да отпадне (а и Виктор да отпадне нема нешто да ме погоди )
Според мене: 1. Мики (најдобар е) 2. Иван (одличен но неможе со Мики) 3. Дејан (супер пее ама повлечен е многу и здрвено делува а има супер глас) 4. Виктор (не е лош ама ми е послаб од другите и малку ми е разлигавен) 5. Јана (Девојчето е уште мало ама за годинкиве што ги има мислам 17 ако не се лажам супер ми е)
Има разлика од да пееш убаво и да имаш гласновни способности.Виктор пее убаво,а Иван и Мики имаат страшно добри гласовни способности.Кој и да победи,не е битно затоа што тие веќе сите се славни,секој ќе продолжи со својата музичка кариера. Иван доби фантастична понуда да сними песна која што требаше да ја сними нашиот Тоше и тоа е три пати поголема победа од победата на Македонскиот идол.