Ај да се надеваме и ве4ер ќе испадне 4ката... хахаха, мислам за да можат после на Ексклузив да снимат продолженија од хорор филмот за 4ката во Идол... ме насмеаа, толку озбилно си сфатиле...
и јас слушнав за оваа дека вечер испаѓаат двајца и дека виктор ќе испаднел(што јас не верувам ни 1 % во тоа)
Ни јас не верувам во тоа.. од 8 кандидати 5 испаднале кога биле број 4.. нема врска не верувам... чиста случајност.. со ова прилогот на 4ката што го дадоа и беше маркетиншки трик, сега тинејџерките ќе се исплашат да не испадне Виктор случајно и ќе се заангажират и ќе гласат 3 пати повеќе од обичноо... а да бај д веј.. пред неколку гали гласав и сеа ми стигна сметка.. не ми наплатиле 23 денари туку само 20... чудноо
23 е со данок мислам, а на сметките на крајот се пресметува данокот, не е вклучен данокот директно во пораката или во разговорот, прво имаш сума вкупна, па на целтата сума данок, не посебно а ако е 23 ден плус данок е тогаш незнам
Јас мислам дека ке испадне дејан или јана а оваа другата тројка не ја раситнувам... подоцна да влези биле и така ..
Се спремате лека - полека за преносот? Отиде некој? Јас требаше да идам ама цел викенд дома не бев и не можев карта да си купам, а другарките отидоа сеа.
Секако! Сега си правам вежби на прстите за да после не ме заболат Леле по 100 пат ќе кажам, абе Дејан сакам да си оди
Спојлер Ги наогам на црно за ефтини пари (200, 250) Леле сеа баш глеав на Американскиов Идол, кои гости ги имаат, се светски изведувачи.Сеа во ова последново Енрике бил, пред тоа ГаГа, Таио Круз Не кај нас само Тони Зен што го донесоа и Кнез (големата ѕвезда, пола не знаат кој е)