јана скопјаните не ја даваат толку лесно, така да мислам дека дејан ќе отпадни иако поке вреди од пуфличката јана.
Сакам Јана да остане, чисто феминистички, ради еднаквост на половите и слатка ми е, повеќе би сакала да ја гледам и слушам неа одколу Дејан
ооо да се согласувам, штотуку ги вкусив локумите на шекериска ,превкусни, цел идол ќе се сладам со нив
Според мене Јана би била многу поголема ѕвезда од Дејан. Дејан пее убаво, не е арогантен и е скроз на место, но Јана едноставно зрачи, а тоа вреди многу на сцена.
Дејан може си е дете фино во душата, ем мило, никој не го оспорува тоа, ама за сцена се бараат други квалитети. Треба да е шармантен и секси, да умее да владее со публиката, да ја заведе, а дечково нема абер од сето тоа. Бабички и теткици кои мислат дека е фино воспитано и скромно момче.
Вечерва мислам дека ќе отпадне или Дејан или Јана! Од нив двајцата повеќе би сакала да остане Јана (иако не ми се допаѓа изборот на песни што го направила за вечерва), баш ми е слатка и мила,ептен ми се допаѓа! А Дејан ми е помалце занимлив да го гледам во наредните гала вечери, мислам дека тој би требало да си замине овојпат!
Искрено, немам појма! Цело време се провлекува некако, нит го забележувам нит пробува да биде забележан. А Јанич е душа, bright and shiny што би рекла она Има предобар глас, можеби уште не го покажала сосема ама сметам дека кога еднаш ке ја слушнете ке се заљубите во неа ^^
Леле сега кога ќе почне Виктор4е Фреди во гроб ќе се вртка. Уф, добро е. Не ја пееше We will rock you. Мада тој Џастин елемент мора да го тргне. Што бара Џастин во „I love rock n' roll“ ? Па и она ОоОооо.
Се надевам дека пак нема да има такви ретардирани клипчиња пред секој настап. А стајлингот на Јана мене ми е супер. Сцена е, сепак.
Хахахха,на Валентино Мики столче да му купел А на мене може еден кревет,па заедно да си легнеме Срце е Едит Аууууу... не почна нешто како што треба...