Мики добар беше но не и одличен, имал и подобри настапи, но во секој случај сега ИВАН грефче како збореше тажно за претходниот настап иначе жириво досадно е многу... посебно Калиопи - премногу замара ЕДИТ: ИВАН... не дека најмногу го сакам ама вечерва беше многу подобар од Мики
Преубаво пее, многу му стои песнава, немам коментар, првпат вакво нешто да кажам за Иван. Многу му легна песнава на душа, многу ми се свиѓа, браво.
Добар е. Мене многу ми боде очи празнава сцена. Никаква сценографија, ништо бре да се немало, а бе едно столче нека стават, онакво високо, демек нешто. Ќе излезат само така да пеат, штуро е премногу.
Жирито е тука само за хонорар,за ништо друго.И нормално ќе си дава само арни коментари. И не знам што му беше фората на Тони на минатата гала кога го коментираше Мики. Тука имам напишано само 3 збора : Мики цар си. Он језда е цар,ама ебате усраниот коментар. Арен е Иван,единствена конкуренција на Мики.Како и Мики на него.
Игор мислам дека у секој момент зајче ќе извади од шеширот. Колку ми е смешен. А за Иван - што и да кажам е излишно, перфектен беше вечерва.
Дали некој од жириво ќе каже нешто за пеењево, па ако немаат замерки нека му речат пр. одлична дикција, интерпретација, регулирано дишење, вибрато, контрола над дијафрагма. Ништо од тоа.
Крајно се необјективни, дали во позитивна или негативна смисла. Ако го има догодина шоуво се надевам ќе одберат подобро жири. А оваа Иванна е грда ко кокошка. Се надевам кокошките нема да се најдат навредени од споредбава.