Леле кога се тепаа со пернициве ама неприродно изгледаше.Ту море ама ги прошетале овие.Наместо да вежбаат ќе се шетаат.
Eww. Ама ми се згади кога го видов Дејан во црвенине гашти. Ааа, Виктор и Иван со ќејф ги гледав. Ајде бе, пак реклами?!
Пак реклами?! Па ова што беше, не беше цел блок на реклами? Леле, ептен почна да ме нервира идолов, ќе ја догледам сезонава, ама следната нема да се заебам
Секогаш е смешна бе, ни еднаш не сум ја видела а да не се насмеам . И така јас пак седнав да гледам идол . Супер беа и Мики и Иван, се чудам кој ли ќе испадне.
Мики е катастрофа последниве 2 гали! Гласот му е иритирачки - не можам да го поднесам, а згора на сe' одбира песни што воопшто не му лежат и звучи како да дава напон за по потреба! За разлика од напорниот глас на Мики, гласот на Иван би можела да го слушам по цел ден и нема да ми се смачи! Дечкото е прекрасен, плени со гласот, стасот, харизмата ... Мојот омилен Единствено присуството на Билјана ми го реметеше неговиот настап, ама ок
Овие мислам меѓусебе ќе се изедат Ивана, Игор, Тони.. Не се интересни. Браво само за коментарот за трепките, аман веќе од нив
Ах бе Тони, дојде ред Иванна да те ремети убаво го плесна за фејсбук....онака ко "ти ништо не разбираш, дај кажувај глупости"
Леле Иванна која глупача ми е. И ова со паузава претераја, еден час пројде само двајца по 2ипол мин што пееја...
Ахахахаха Опи гревче е Се надева дека нема да се повтори, јеа рајт. И што има тука да и кажува на Иванна за прилогот? Се знае за тоа каде е местото.