Спојлер Потребни се лентиве. Леле ќе си речеш којзнае што рекламираат, а оно - лак за коса. Патем можеле место виткано, рокеза да и` направат.
Уште не ја разбрав грешката на Иван или на бендот сеедно од претходната гала вечер дека не гледав. Вечерва Иван беше поперфектен од перфектно Мики стандардно, само неговиот настап успеав да го видам од претходната гала вечер и искрено тој настап најмалку ми се допадна, можеше многу поубаво да ја испее или да одбере некоја повеќе што ќе му лежи .
Страв ми е да ја слушам Јана со песна од СОАД... ајде да чуеме... едит: да да Јана ќе си оди, стварно не и требала песнава очекував полошо и од ова да испее ама пак...
Леле Јана колку е грда Што е со облекава бре, косата А и песнава Место да одбере нешто покомерцијално, па загрозена е, одбрала ваква песна. И ќе испадне, со право.
Добра е Јана, ја донесе некако на свој начин песнава. Мада ја нема онаа моќност како Серж, ама сепак добра беше според мене.
Оваа и Лоунли деј ми се во срце. Не ја испеа нешто нај, ама не ни очекував ич. Лош стајлинг Јана, барем како Ивана да ја облечеле вака како вреќа ми изгледа. Воопшто неженствено.