Не отпеа лошо Јана,но косата и е катастрофа Ајде сеа Виктор да го видиме се надевам нема да утне нешто.
Леле коментарот на Игор за трепките на Иванна се изнасмеав Иначе не ми се допадна толку настапот на Јана
Не беше лоша Јана...мислам...не ја знам песната,не знам ккао звучи оригинално,ама Јана беше добра Само ова балада штознам некако не ми изгледаше како балада А за изгледот...баш ми е супер,и фризура и се
Овој настап на Јана го сместувам во најлошите од идолов, па дури и пред Ивица со Ако има бога. Туто комплето одвратно.
Ајде Викторче, знам дека нема да ми ја уништиш песната Шала на страна, секогаш бира песни што ми се меѓу омилените. И одлично ги изведува. Ај да видиме
Ми се допаѓа пеењево уште од старт. Ама пердувине? Come on, get real... Стилистиве морат да се освестет малце ..
Стивен фјучуринг Џастин Тимберлејк. Добро зошто не ја испее најнормално, туку го пика оној r&b шмек секаде? Ќе беше супер да не ја донесеше до такво светло. Леле умрев од смеењеее. Фалсетов вриштеше. Кој беше натрапникот за јајца што го стисна, да видимее.
Виктор супер испеа па и дека песнава ми ја погоди , милина .. ниеден фалш п.с. Тој што му ги ставил пердувине ко на петел да му јади ушите !
Што е вака облечен Виктор о_О ко волшебник од цртан е леле добро се и ко писна јеееееееееее ко девојче лелеееееее вриштењевоооооооооо хахаххахахах вака да вриштеше Стивен Тајлер песнава никокаш хит немаше да биде а Игор го фатил за заб Виктор .. ако
Јао, имав некоја надеж за Вктор, ама умре со неговото пиштење Жалосно, жалосно. А овој Игор нека оди да лечи комплекси на друго место. Одвратноча никаква
аман бе со стајлингов на Виктор, последниве две гали ме потсетува на Ромео.. како од театар да испаднал сред претстава