Јас да сум Simon Fuller,само поради жирито би им ја одземал лиценцата за Идол на А1,ептен се изпозанесоа се однесуваат толку глупаво и детски просто немам зборови за нивниот идиотизам. Самото шоу губи на вредност,поради нивната искомплексираност,место да станува поинтересно,станува се подосадно и поглупаво. Идол највеќе ради жирито и рекламите SUCKS
Мислам дека ќе се испозадиши на песнава. Песнава е захтевна, бара енергија, викање, контрола на глас... АЈ баш да видиме како ќе се снајде.
Епа Мики прости ми, али није то то. Која енергија треба за песнава, рипање, скокање, а тој само шета напред назад и гледа наоколу. Другото е до некаде ок, ама на рефренот з*еба работа.
а типкиве у позадина шо играат?како од Црни мачиња да ги земале(ритимичка група во Велес за мали деца) е таква им е кореографијата..
Леле да ми кажуваше некој дека Мики вака лошо ќе испее, ќе го тепав еј ова демек, ете не ни се сценските настапи без ич
Мики не е за рок. Ниту за поп, а ни за Рнб, for that matter. Ме потсетува на едно момче од првиот круг на М2 - Емил Арсов, со убаво гласче, го видов случајно на натпреварување во Гранд на Пинк. Мене искрено Мики и фаца и боја на глас и целокупен пакет ми е само за на свадби. Нешто слично на Арија. Така ќе има успех.