Ах бре Мики, Мики, не очекував дека до толку ќе биде лошо, ќе го ставев на мјут, ова не беше до грлото само.
Сирот Курт сега. Кобејн имал некоја впечатливост која не може да ја долови секој. А што беше фрката со оваа? Демек глеј каков гз имам? Многу ми е вештачко сето ова некако...
леле докторкава хаххахаха колку не креативно туку среќа што ќе заврши веќе идолов . чим Мики не е тоа што беше идолов станува тапа
Мики вечерва многу слабо Инаку незнам дали се сеќавате на Операција Триумф, Вукашин ја пееше оваа песна, ама ја испеа стварно прекрасно Еве линк http://www.youtube.com/watch?v=Uw7PSOGJqA4
Мики бреееее...многу слаб...зошто така?????? Вечерва најслаб до сега Ај може стварно е до гласот... А танчерките смешки
Тоа е, нема некоја конзистентност во идолов. Или некој е добар, па е лош или обратно. Останува да видиме само дали некој ќе има каква-таква кариера.
Абе овие кога викаат ,ајде да го видиме најдобриот дел од настапот, всушност го даваат најлошиот.Лол.
епа изморени се идолите, ем ги шетаат многу ем вежбаат, па сега и по две песни мислам немаат енергија повеќе.
Сега вака со девојкиве, јас девојките ги гледам како играат а не идолите Е што да правам појако е од мене, па мани им наоѓам
По две песни, бидејќи има време. И тоа е проблемот што премногу ги шетаат. А овие башка и се пијанчат и толку е времето.
Па се изморија од облекување гаќи и сликање по салони за автомобили и перничиња. Боже Господе, се умориле, од шетање и две песни? А ако некој некогаш тргне на турнеја, макар и низ Македонија или да сака да одржи концерт? Со инфузија ли ќе патува при рака? Уморни биле, свашта.