Ете што е рок. Енергија и глас. Браво Иван, тотално заслужува да победи. И еве уште едно браво за Мјуз.
Девојкиве што се тресат позади се неверојатна утка. А Иван.. Ма не можам да коментирам, секогаш сум пристрасна Мене ми е секогаш одличен, најдобар и најубав!
Иван вечерва мноооогу подобар од Мики, со песнава од Мјуз солиден е. важно се изнарипа и пак многу ми е убав...Иван
имам приметено во сите идоли така прават и кај Бугарскиот го имам приметено, Хрватскиот, за да се тестира нивната издржливост пеење песни една по друга, нели Идолот е избор и школо за кандидатите.
Добар беше Иван, можеби најдобро си држи статус до сега. И го отупеа веќе, му се гледа пркос во очите.
Виктор ми ја пее омилената песна, намб, се надевам нема да ме разочара !! Најголемото БРАВО за настапот на Иван.
Ми се допадна овој настап на Иван! Многу енергично и точно отпејано, ми се допдна комплетно цел сценски настап,и скокот (или како се вика не знам) ми се допдна!!! Браво за Иван,вечерва беше феноменален! :up:
Овој Игор стварно тресе глупости.Ме нервира веќе! Кога ќе одиш во Британија ќе те викаат Ајван.Глупости на квадрат.