Иван прекрасен. ахаххаха во Британија ке го викале АЈВАН Иван може и каратист да биде... Супер беше!!! Браво!!!
Право да ти кажам на почетокот кога погледна ме стресе Инаку мислам дека Мики вечерва слабо се покажа.
Морам да кажам дека ми се допаѓа како е облечена. Ама фризурата малку претерана некако И супер пее, барем според мене.
И се погоди песнава, освен една мала грешка. Доколку би ги исклучиле сите предходни гали, кој како се докажал и сл. Прв пат ги гледаме овие петорица и еден од нив треба да испадне - за Виктор е столчето резервирано. Не можеше да ја испее I don't want to miss a thing, а не па Numb.
Јана дома. Ужас е вечерва, ништо не испеа како што треба. Доста и беше дефинитивно. Мало, една грешка? Да беше една добро ќе беше.
Добра, далеку од одлична. Стајлингот далеку од првиот. Сепак мислим дека ќе отпадне вечерва. Ајде сега Виктор, само ако ми ја упропасти Намб...
Да,оваа вечер беше најслаб... Јана беше добра,само при крајот на високите делови беше малку несигурна,и трепереше гласот
А бе многу пискалив глас има навистина фалш а и во фармерки? Грозно. А Виктор намб? Сега ќе те колам .
Прееска подобра беше ми се чини,а сегашниот настап Фалеше енргија, фалеше сигурност и фалеше некоја подобра песна! Мене не ми се допадна! own: