Да ви кажам и јас се нервирам од моиве се повеќе зајадливи коментари, ама не можам бре, ептен се разочарав некако. Очекував дека ќе се подобруваат, фалшовите ќе се намалуваат, ама ова дефинитивно ме разочара.
Aма не знам песниве кај им ги извадиле па ваков стил не лежи на секој бре! Mики има повеќе глас за балади,не за вакво вристење, нему лежи ова ама ич! оваа Jана крека,крека..... само ивам добар бесе до сега со песнава! не може секој ваков стил да пее, не знам со ги форсираат толку!
И сега Виктор и една од моите оооомилееени песнички Linkin Park - Numb Ајде Викторчо,се надевам ќе видам енергичен настап!!!!!!!!
Ајде сега пак еден куп прилози Па после еден куп реклами и така Идол трае час и половина. И стварно најлошите делови ги даваат, најмногу кај што фалшираат, овие од а1 мајтап си играат.
Идолите си добија и подарок Мало слонче со крената сурла За бериќет Дали само мене ми беше смешно ова?
да бре, ко сестри се самоне можам да изберам која ми е по антипатична.... сепак ќе кажам иванката, многу е цинична и лицемерна
Веќе ќе заврши, а они уште се вадат на: изморени биле, шетале, вежбале, тешка била песната, па две песни имале, кореографија плус имале, 17-18 годи имале....бре бре, многу нежни, ко принцезички некои
даа бе во СЕЛКЕТ тие си седеа доле сите се туркаа да се сликат а ги пуштаа са,п оние со врски слушнав една СЕГА КЕ МУ СЕ ЈАВАМ НА ТАТО ДА ИМ КАЖЕ ДА МЕ ПУШТАТ срамота