аман бре Игор.. самобендисан во погрешен правец.. претера.. eдит не ми се допадна настапот ама тоа е.. уште едно едит ТОНИ се вика благодарам.. значи замеркава.. ајде... важно да се искритикува некој..цц
тенќју тенќју тенќју кам оннн ппфффффсссхахахахахаха Филм. На Честер за ноктето на малото прсте на ногата не можеш да му се фатиш. Катастрофа.
Шо му е филмот на овој идиотов? се понаша ко повреден тинејџер....уште да му рече ајде да се пресметаме надвор Му се опна за пораките кај мобилниот на калиопи
да апла се познава дека ја читаат фемина и некои форуми каде актуелна е оваа тема, поготово по Калиопи се познава. а кандидатите сигурно ги читаат форумите ако не се сега веднаш седнати пред комјпјутер .
Ја не го сакам Виктор ама Игор претера, изгледа нешто многу му згрешил ВИКТОРЕ ТРАЈ СИ... Е НЕЗНАЕ ДА СЕ ОДНЕСУВА ЏАБЕ
Тоа тенкју, тенкју е од Намб/Енкор верзијата со Џеј Зи. Не ја личи песнава во Џастин стил, на Иван мислам дека повеќе би му лежела. Не ми се допадна, ми ја упропасти песната, која воедно ми е една од омилените.
Виктор супер! Браво! Готово, умрев ! Срце Спојлер Доста се разлигавив и ја Леле жириво ќе ги тепам бе , кој е со мене?
Абе како сака нека испее овој, ама ОДВРАТЕН МИ Е ,и ќе ми остане.Уфилмано детиште. Прво влага носот на Виктор,а по 10 минути Виктор. Се извинувам ама морав.
Да си ја ислушам јас оригиналот, да си ги одморам ушите. http://www.youtube.com/watch?v=kXYiU_JC ... re=related
Мало, не си баш објективна, те заслепува омразата На Виктор тоа не му требаше, ама Игор го претера повеќе од него. Всушност жирито не треба да коментира такви глупости, туку тоа што им е работа.
Па не сум,што да правам. Од почеток ме нервира,и ќе ме нервира. Сите можни песни што ги испеа,ги разлигави. Ама јебига,таков му е стилот...Лигав.
Никој. Тапа беше, искрено... Која енергија треба да ја имаш. Значи рок е, а не r&b. Разликата е преголема. А Виножитке ако нешто мразам тоа е кога некој не почитува, а Виктор токму тоа го прави. Плука по тие што му укажуваат на грешките и го донеле до тука и не се обидува да се промени. Не може се тој и тој да е над сите.