Мацке бре на Вајлдче мислев И мене ме нервира Виктор, ама Игор повеќе ме нервира со бесмисленово препукување.
Леле Игор пак со цинизмот до некаде е и во право,стварно Виктор е циничен,па и не знае да си притрае,мора да врати,неговиот збор да е последен... И самобендисан... А добар му беше настапот,не беше лош А Мики златен,ке си изеде прстите Не се нервирај Мики,уште си ми идол,знам дека си малку настинат,затоа беше послаб оваа вечер
оваа вечер сите ми беа ужасни..... не им лежи овој стил и готово A жириво.......... A, и ќе запамтам дека газова е поп икона според идолов а и се изнасмеаа на таа девојката дека пеела Kукавица од цеца бре Aх бре
Штета што нема некоја енергија и живост во него како што има во песнава. Инаку добар си е, ама рок не може да пее секој. Али најлош настап вечерва беше на Виктор кога ја пееше од Аеросмит песната. Леле луѓе, мислев дека тестисите му ги откинаа.
И одвај пее... Добро бе, што е муабетов? Сите се замислуваат ѕвезди па не се ни трудат да ги учат песните? Кој од кој поголем фалш. Па не ме ни чуди... со толку шетање, нормално дека ќе имаат малце време за учење на песните. Виктор најдобар ми беше вечерва иако не ми е фаворит. А коментарите не беа на место.
Можеше ова да биде и подобар настап на Виктор,очекував поголема енргија од него! И жирито ми остава впечаток како да се пресметува со Виктор, многу неприфесионално го зајадоа човекот! Ме разочараа помалце, можеа коментари од типот ,,циничен си, таков онаков,, да ги оставеја за после емисијата! Претерааа...но ми се допаѓа што Виктор добро ги трпи тие провокации, воздржан иако 100% му лазат по нерви!
Еј ич ама ич не ми се свиѓа како Дејан пее , не знам кој збор да го употребам , најверојатно педерски како што вика Реинбоу
Луѓе не можам да ве читам бре, сте изнапишале сто страни . Да си кажам јас инаку денеска сите ми беа супер, освен Јана нешто слабо вечерва и за чудо Дејан многу ми се бендиса, а Мики и Иван закон беа....
Абе не беше нешто ептен погрешно испеано, ама потезиве човече Треба малку повеќе да јаде, што би рекла баба ми
Зашто нема лоши коментари ??? Бреее јас мислам дека нас треба да не стават во жири,па ние да им судиме. Абе ова Јанчево многу слобо ми испеа некако Од толку што ги форсираат, па и што станаа толку самобендисани одбивни ми станаа сите, а какви прекрасни дечки беа на почетокот, тоа ти е --слава ти удри у глава ли-се мењаш за 360 степени.