A Тони што толку запнал да ги види запотени, сака да бидат браќа по мишка, што ли? Апла се виде дека на Калиопи ова момче и е мило и дека му е наклонета по коментарите, што да не? Ептен е домаќинско момчево, секоја мајка би го сакала за зет, не е шмеЌериште ко Викторче , па да го заебе момичето.
И коментарот на Тони ,,боцни ме ќе крикнам,, ми се чини беше на адреса на Виктор! Демек му враќаат во иста мера на Виктор! А они всушност лом го направија човекот! Жал ми падна дури за Виктор! И уште ова...вечерва не удавија со реклами брееее!
da domakince si e epten mi e mil zaedno si Miki mnogu pozitivna energija sirat,dur od malite ekrani ja osekam добро сега малце дејан си е досаден,ама мил ми е бре! тастатурава ми скренуе бај д веј
Супер си е Виктор и супер се понаша, баш ништо не направи дечкото лошо,што лупате глупости, жирито било во право, кретени стари.. Ете сеа се гледа карактерот на г-дин Игор самобенсисан, искомплексиран, љубоморен..тежок човек..не занев дека е таков..Ако си се замерил нешто приватно со дечкото, ако му ја зема популарноста на умислениот Игор, не мора на тв да јаде гомна А на Виктор алал да му е..како се држи и добар е...ја и би се расплакала и у исто време би ги отерала у пичку матер... Идиоти, врска немаат... Љубоморен е импотентниот Игор, дека на малиот му се дига до небо и дека може да ебе што сака и кога сака...
Маж ми вика дека Тони нешто многу за педери збори, да не испадне на крај дека има педерски афинитети Инаку Игор претера веќе со Виктор
И со потењето му враќаат. Нели Виктор дека рекол има еден што се црвенее (Мики) и еден што нон-стоп се поти (Иван) и како демек било само интерна шега, не за во јавност. Епа сега, кој што си позадил - тоа ќе си жнее.
Во Виктор ич не се соменвам, а и рече цело време ја пеел песнава. Мики најлош настап последниов од сите до сега за жал и редно му е ако не испаѓа (што не сакам) барем еднаш да го почуствува жешкото столче, доста беше дружење со подот на завршеток на настап нека седне малку на столче . Ако ништо друго ко легна барем и ги виде гаќите на докторките Леле Игоре, самобендисааан, Викторчо според мене ич не е самобендсан, дури некогаш мислам му недостасува самодоверба На Јана вториот настап повеќе ми се свиде од првиот. Иван без коментар, најдобар беше вечерва во пакет со Викторчо . Дејан просечно можеше и подобро не ме воодушеви . И ако направи Јана така уште еднаш шмизлесто со рачено не знам
Викторче супер си испеа детето. И стварно мислам нема смисла партали го прават. Па сега тоа е, таков карактер шта ќеш. И Елтон Џон е пе*ер, па никој не му го пика во очи постојано.
Денес баш и не сум задоволна како испеа Мики, некако безволно ми звучеше, но затоа Иван растури. Немам коментари за нив двајца. Најдобри се, дефинитивно.
Браво за жириво, имаат навистина способност да одат од крајност во крајност. На почетокот само најубави зборови летаа на сите страни, чиниш ако кажат нешто лошо за некој, макар и најдобронамерно ќе им се одрони бисерот, а сега надоместуваат за тој период или што е работава? Не можам да разберам. Не сум фан на Виктор, ама не сум ни од оние што се ситат на ова што му го прави моментално жириво. Враќале со иста мера, ама тоа не е начин едноставно. Еднаш се кажува тоа, а не да се нагласува секој пат кога Виктор ќе излезе да пее. Страшно ми е ова што се случува, дури и наместо да уживам во целава оваа работа, јас пишувам тука нервозна и со желба да му пукнам бокс на Игор во фаца. А, денеска убедливо најлоша ми беше Јана, Дејан го добива второто место. Само Дејан ми го нема „она“ нешто кое што скоро сите останати го поседуваат. Шарм, харизма, кој како сака нека го нарече. Како едвај жив ми е, баш. И шишката под хитно да ја среди, по толку фризери и свашта идат, како не му ја спастриле до сега не можам да разберам! Оф, не можам да разберам зошто сеуште се замарам со циркузијадава.
Иван се докажа вечерва дека најсигурно плива во овие води - браво. Патем, јас ќе дремнам, а вие пишете ми кој испаднал. Не бива веќе каснење на први.
И зошто имаше толку реклами? па завршува, требаше само потсетник и готово Ова е една од најлошите вечери од идолов. Настапи ужас, па и не затрупаа со реклами, дознавме многу интересни факти, како за гавазова, така и за други корисни работи во животот
дај боже јана да си иде јез да Mики вечерва претерано слаб....ама мислам дека заради една греска не заслужува да си оди! нема да биде фер
За оваа гала имам смао едно да кажам НАПРЕД ВИКТОР ПОКАЖИ МУ НА СИТЕ ШТО ЗНАЕШ И УМЕЕШ !! Очигледно е кој се снаоѓа најмногу на сцена, кој има најдобар глас и кој има најмногу харизма па и кој најмногу го сакаат. А уште поочигледно е колку љубоморни души има. Пораките што му ги пратиле на Калиопи на мобилен биле скроз точни и јас се согласувам со тоа... На Дејанчо веќе ако можат нозете да му ги бакнат. Мики се губи во последните неколку гали. Иван и Јана како и секогаш ми се преслатки. А жирито не да претера туку после ова сите да си се спаковаат и дома да си одат да не излезат во јавност повеќе ама убо му кажа Виктор. НАПРЕД ВИКТОР !! Да си кажамд ека не сакам да победи затоа што нема потреба д аучи англиски и слично ама сега сакам за инает на жирито за ништо друго. Инаку Дејан може да оди да учи англиски и се повеќе сум убедена дека така и ќе биде.
е добро де, и Мики преска ја спомна таа интерна шега. Кога Иванна го праша нешто дека Иван за време на настапот на Мики се испотил за него, тој Мики рече "и јас после ќе црвенеам за него"...така некако беше. Па никој не му замери и сите само се насмееа. А Виктор ко да го демнат да направи погрешен чекор и одма ко хиени му се фрлаат Игор ако е толку постар, поискусен и поприбран нека му укаже на детиштево каде греши и што треба да прави, а не со вакви ниски удари. Не му личи на годините Ме потсеќа на Васко Ефтов коа ја напаѓаше Вики Ралева. Стар човек се докажува со недозреан тинејџер, ептен си ја покажува силата, браво Не го оправдувам Виктор, кажав еднаш, може е глуп, може самобендисан ама млад е и ќе му простам на неискуството и годините. Ама Игор??? да му простам на лепота? него неможам да го оправдам никако за вакво ниско понашање Исто ко јас сега да фанам некое дете од градинка и да го ругам, да го понижувам, да го реметам онака јавно. Да се докажувам колку сум попаметна.... Не иде, нели?
уфффф мислев дека Мики подобро ќе ја испееше песната од Курт ама .... сепак среќна сум и што ја испеа